Guest monia3a Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sunia przybłąkała się na budowę do p.Moniki, robotnicy zaczęli ją dokarmiać i przylgnęła do miejsca. Panowie ślicznie nazywali dziewczynę Bogdan :evil_lol: p.Monika pytała ich czy to pies czy suka a oni radośnie na to: pies, przecież reaguje na Bogdan :megagrin: córka nazwała ją Luka :smile: Sunia jest prawdopodobnie rasy bouvier :lol: Może zostać tam gdzie jest, p.Monika ją wykąpała ostrzygła, sunia została odrobaczona i odpchlona na stałe zostać niestety nie moze ponieważ pies rezydent nie bardzo ją toleruje i Luka pomieszkuje w garażu jest prześliczna więc mniemam, że długo domku szukać nie będzie. Proszę o pomoc w ogłaszaniu suni :modla: przebywa ona teraz w Białymstoku. Quote
kuba123 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 znowu przeskoczy :angryy: to dogo tak ma już mi się to zdarzało moderator może go usunąć u mnie wcześniejsz godzina poprostu:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Kuba123 a dlaczego Twój post jest nad moim pierwszym :cool3: Wszystko jasne :) Quote
jaanna019 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Śliczna dziewczyna, nie powinna długo szukać domu :lol: Quote
dzodzo Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 niesamowite umaszczenie:crazyeye: i to imie- Bogdan:)) tej suni musi sie poszczescic Quote
Guest monia3a Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Śliczny banerek Cavy, dzięki :loveu: Luka: P.Monika piszę o niej tak: Otoz pies- suczka ok 1,5 roku rozpaczliwie szuka domu, Psik ma charakter łagodny, spokojna do dzieci, wesoła, siega do kolan. Spacer z nia byl przyjemnoscia... Historię ma prostą: prawdopodobnie zostala porzucona/wywieziona do lasu w okolicy Niewodnicy Koscielnej, bląkała sie, wygladała jak mop do mycia podlogi, pies- rastaman, zaniedbana, zapchlona, smierdzaca,wyglodzona, wyganiana przez ludzi. Doprowadziłam psika do psiej pieknosci w salonie i nawet prawie objawila sie jakas rasa, zreszta zobaczcie sami... teraz szuka domu poniewaz mieszka w grazu i jest juz trzecim psem. Wiem, ze nie kazdy ma warunki na adopcje, moze komus jednak zabije mocniej serduszko na Swieta i zdecyduje sie na psią dozgonną wierność. Telefon kontaktowy do mnie: 600326008 Quote
Helga&Ares Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 rany, jakie cudo:-o zrobię jej alegratke Quote
Guest monia3a Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Luka jest zjawiskowa :loveu: Helga&Ares dziękuję za ogłoszenie ja zaraz zabiorę się za allegro dla pięknotki :) Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Cudo! Dodam na sznaucerzego bloga. Sunia może być mieszańcem sznaucera i bouviera - jakiej jest wielkości? Coś mi świta... edit. doczytałam że sięga kolan. Już napisałam w jej sprawie. Zobaczymy. Quote
Guest monia3a Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Czekamy na same dobre wieści :loveu: Pani Monika swego czasu adoptowała psiaka z dogo i to właśnie on nie bardzo toleruje Lukę więc biedulka musi nocować w garażu. Ruszyliśmy dopiero z ogłoszonkami więc mam cichą nadzieję, że małej-dużej szybko się uda. Quote
madziamn Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ona jest piękna powinna szybko cos znaleźc Quote
weszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nowe ogłoszenie adopcjepsow.org - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Tak mi przyszło do głowy czy Luka będzie wysterylizowana przed adopcją? To bardzo ładna sunia i w typie rasy więc żeby nie zachęciła kogoś do eksperymentów z "rasą"... Quote
Guest monia3a Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tak Luka będzie wysterylizowana na nasz koszt ( TOZ ) zaraz jak tylko znajdzie swój dom teraz ze względu na warunki nie bardzo mamy możliwość przeprowadzenia operacji, wiesz zimny garaż a na te pierwsze trzy dni dobrze by było jakby była w ciepełku. Quote
weszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To fajnie :) Żeby tylko szybko się ktoś w tej cudowności zakochał! Poza mną... Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 czy tylko ja nie widzę zdjęć???? :placz: Quote
weszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nie, fotosik strajkuje i się nie otwierają nigdzie. Quote
Recommended Posts