Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki mają złą opiekę,nie będę tego ukrywać...próbowałam zabrać dzisija 2 do domu,ale nie dało sie...:( gorzej reaguje moja sunia wzór cierpliwości i łagodności,niż mój nienawidzący wszystkich zwierząt pies...Aga chciała je zagryźć...

Ja nie wiem co dalej...:( jak tak dalej pójdzie,to zasilą szeregi schroniska...

wet powiedział,ze to będą średnie psy ,przed kolano...ten 1 jest taki spory i gruby...2 sunie i 2 chłopaków...zostały te 2 najmniejsze :( suczka i piesek

Posted

to musi byc jakis wykolejeniec!! co to za jaki?:angryy: chyba faktycznie trzeba odebrac mu szczeniaki!! jeszcze faktycznie je potopi, mysle, ze jak beda w schronie szybko znajdą dom. Tylko jak mu je odebrac?

Posted

Brysio napisał(a):
to musi byc jakis wykolejeniec!! co to za jaki?:angryy: chyba faktycznie trzeba odebrac mu szczeniaki!! jeszcze faktycznie je potopi, mysle, ze jak beda w schronie szybko znajdą dom. Tylko jak mu je odebrac?

znany na całą Halembe...jemu 6 postawnych policjantów nie dało rady,kiedy nożem dźgnął ojczyma...policjanci zlatywali ze schodów po kolei...

nikt nie dzwoni....:(

Posted

Boże te szczeniaki nie mogą tam zostać absolutnie!! Justyna przywieź je do schroniska. Będą oddzielona od reszty i szybko znajda domy póki są takie małe. Sama widziałaś jak te jamnikowate szybko poznajdowały domy. W schronisku będą bezpieczniejsze i będą miały większą szansę, bo więcej ludzi przychodzi. Na pewno któryś kogoś urzeknie.

Posted

Asta17 napisał(a):
Boże te szczeniaki nie mogą tam zostać absolutnie!! Justyna przywieź je do schroniska. Będą oddzielona od reszty i szybko znajda domy póki są takie małe. Sama widziałaś jak te jamnikowate szybko poznajdowały domy. W schronisku będą bezpieczniejsze i będą miały większą szansę, bo więcej ludzi przychodzi. Na pewno któryś kogoś urzeknie.

Ania ja sie boje...załamałabym sie,gdyby zachorowały na cos...:(
Już sama nie wiem co robić, on wraca w poniedziałek do domu,więc do poniedz czas... on nie pozwoli wziąć psów do schroniska,bo jakis czas temu po wyjściu z więzienia pracował w firmie,która robiła coś na terenie schroniska i widział ile jest psow.Woli zabić,niż dopuścić,zeby tam dostały sie...ci ludzie mieli 3 psy,niedawno zmarł 1,więc zostały 2 psiaki...wypuszczają je wolno,to ja je zbieram zawsze chociaż do klatki,suka ciągle rodzi,przy ostatnich szczeniakach dałam im kase na uśpienie ślepego miotu,myślałam, że uzbierają kase na sterylke,ale do nich nic nie trafia...

Mam już dość ludzi i dość wszystkiego