jusstyna85 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 dla Agnieszki ten wyjazd na zawsze pozostanie w pamięci :( Wczoraj zmarła jej Babcia,spóźniła sie bodajże 28 minut :( Zaraz pozmieniam ogłoszenia... Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O matko...:-( nie wiem co napisać, tak mi przykro. Odechciało mi się zdawać relacji. U nas w porządku, istne szaleństwo.. Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 wyróżnione allegro na 14 dni SZCZENIAKI szczeniak pies suczka KRAKÓW (546347238) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Soema napisał(a):Justynko, którego psiaka kopnął ten facet?:angryy: bo mała czasem tak dziwnie przednią łapkę trzyma i gryzie ją... Ale chodzi normalnie. Ogólnie to mały jest straszny płaczek, typowy facet :eviltong: a sunia się mi taaak podoba, że najchętniej to bym ją zostawiła u się :oops: ale nie da rady. Koopy w porządku, nie widzę robaków. Wczoraj sunia była przerażona, kładła się jak się podchodziło do niej, dziś wszystkich chce ustawić :diabloti: są śliczne i naprawdę zadbane, tylko miziać ich mięciutką sierść. Spały we 3, o dziwo, na posłanku obok łóżka. Przespały prawie 7 godz. Rano miałam Czarnucha na głowie :evil_lol: a małą w nogach :) dziękuję za allegro.:loveu: Widze, że sialanka....:loveu: Kopnął czarnego,ale wiesz...ja nie moge zaręczyć za to, że nie zrobił krzywdy innemu...:( Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Justynko, którego psiaka kopnął ten facet?:angryy: bo mała czasem tak dziwnie przednią łapkę trzyma i gryzie ją... Ale chodzi normalnie. Ogólnie to mały jest straszny płaczek, typowy facet :eviltong: a sunia się mi taaak podoba, że najchętniej to bym ją zostawiła u się :oops: ale nie da rady. Koopy w porządku, nie widzę robaków. Wczoraj sunia była przerażona, kładła się jak się podchodziło do niej, dziś wszystkich chce ustawić :diabloti: są śliczne i naprawdę zadbane, tylko miziać ich mięciutką sierść. Spały we 3, o dziwo, na posłanku obok łóżka. Przespały prawie 7 godz. Rano miałam Czarnucha na głowie :evil_lol: a małą w nogach :) dziękuję za allegro.:loveu: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rozumiem.. Skonsultuje to z wetem, jak będę ;) one są takie śliczne, gdybym była zdrowa i nie musiała wracać, to bym tak z chęcią dłużej z nimi posiedziała, wiecie "trzeba je socjalizować" :diabloti: naprawdę dziwię się, że takie cuda domu nie mają.. Muszę aparat pożyczyć jak da radę i zrobić im ładne foto. Quote
chita Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 *Rasa Mieszana - oddam psa porzucone szczeniaki szukaja domkow!! P I L N E ! ! ! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków sa jeszcze na adopjce.org anonse.pl i pewnie jeszcze gdzies ale sie pogubilam:shake:a teraz Soemo pilnuj telefonu:diabloti:allegro super napewno ktos bedzie dzwonil:lol: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Pilnuję :diabloti: mam go pod ręką, bo robię im zdjęcia non stop :) muszę kiedyś zainwestować w aparat.. Ale to jak będę duża i bogata :evil_lol: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dziewczyny :) Dwa czarnuchy :eviltong: Jeden brzuch :lol: Drugi brzuch :evil_lol: (Nancy chciała ją zagnieść) Z lotu ptaka.. teraz śpią tak :) Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='halbina']smacznie sobie śpią...:loveu:[/quote] Na szczęście :roll: bo tak to takie tornado kolorowe przelatuje przez mieszkanie, ew. korytarz w bloku :diabloti: ale jak to z dziećmi chwila wariactw, a później spanko :loveu: Kochana Nancy się dostosowuje :) a te psiaki to tylko kochać :loveu::loveu: Mały to taka ciapa, duży, a nieporadny - słodki :lol: buziaki rozdaje naokoło. Sunia ma częste napady głupawki, szczególnie lubi robić fontannę, wpadając w miskę z wodą :diabloti: mniejsza, za to zadziorna niesamowicie. Buziaki, oczywiście, zawsze i każdemu :eviltong: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Mysia_']jakie słodkie te malizny :loveu:[/quote] Jakie malizny :crazyeye: one są największe z dotychczasowych moich tymczasowiczów :diabloti: Psiak jest prawie wielkości Nancy ( ona ma ponad pół roku), choć na zdjęciach tego tak nie widać. Ostatni - Biszkopt, przechodził swobodnie pod nią :evil_lol: I zwracam honor - Mała ma coś z boksera:cool1:, jak się irytuje, albo denerwuje to tak słodko się jej skóra marszczy na pyszczku :loveu: Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 zdj super:loveu: ten czarny taki był od początku,inne mu pokazywały co robic... Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Soema']Jakie malizny :crazyeye: one są największe z dotychczasowych moich tymczasowiczów :diabloti:[/quote] ja nigdy nic tak małego w domu nie miałam :lol: oprócz około 3-4 tyg. kociaka :eviltong: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jusstyna85']zdj super:loveu: ten czarny taki był od początku,inne mu pokazywały co robic...[/quote] Ehh.. facet :eviltong: ale w tej trójce nie ma takiego, co bardzo dominuje, albo który się zawsze podkłada. Choć jak jedzą i któreś małe się chociaż popatrzy to Nancy odchodzi od miski :roll: wcześniejszy to ją terroryzował, tu się to odbywa bez warknięcia :razz: Quote
halbina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 no to masz trójcę doskonałą... :evil_lol: Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie! Maleństwo walczy o życie!!! Quote
Soema Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Widziałam wątek Halbinko..:roll: bardzo mocno trzymam kciuki! A małe są dziś w Metrze :lol: jak na razie tylko 2 telefony i to z Wwa, jedna Pani już chciała jechać zobaczyć, druga oglądać.. Ale mówią, że za daleko :roll: PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata Quote
chita Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Bedzie dobrze,musi byc:lol: o takie slodziaki to sie bic powinni:loveu: Quote
Soema Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Poszukuję kogoś z Wwa (Bemowo) do przeprowadzenia wizyty, w sprawie suni. Pan zainteresowany bardzo. W sprawie psa był tel z Katowic, dziwny Pan, ale prosi o wizytę. Zobaczymy... No i czekam czy dziewczyna z Wwa oddzwoni..:roll: Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Soema']Poszukuję kogoś z Wwa (Bemowo) do przeprowadzenia wizyty, w sprawie suni. Pan zainteresowany bardzo. W sprawie psa był tel z Katowic, dziwny Pan, ale prosi o wizytę. Zobaczymy... No i czekam czy dziewczyna z Wwa oddzwoni..:roll:[/quote] z Bemowa jest Zulugula,Bodziulka...takie info dostałam Quote
Recommended Posts