Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']na szczęscie dalej nie kaszle, nawet nie wiecie jak mnie to cieszy :) W końcu zrezygnowaliśmy z Vetmedinu, tabletek jest sporo, a nie wychodzą wcale jakoś bardzo drogo, ale najważniejsze - pomagają :) Niestety Kropka coraz bardziej protestuje i już w totalnie niczym tabletek jeść nie chce i z reguły kończy się to na wciskaniu jej wszystkich w gardło....[/QUOTE]

Sprobuj schowac tabletki w serek topiony. Ja juz wszystko wyprobowalam i tylko to dziala na mojego podejrzliwego pieska.

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Sprobuj schowac tabletki w serek topiony. Ja juz wszystko wyprobowalam i tylko to dziala na mojego podejrzliwego pieska.[/QUOTE]

Kropa i takie rzeczy je przez zęby :-( czasem udaje mi się dac je w takiej okropnej i tandetnej "puszce", nie wiem co ona w tym widzi....

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kropunia swojego jedzonka jeść nie chce, ewentualnie łaskawia trochę podziubie ;) ale często próbuje ukraśc coś z kuchni, np. dzisiaj spotkalam ją uciekającą z kabanosem :D

Posted

Kropa do malutkich i chudziutki nie nalezy, więc nie wiem jak ona to robi, że zawsze dostanie się do kuchni :D dzisiaj wyniosłam ją z kuchni (z ledwością, bo trochę to ona waży), nie mineło 15 minut - szłam coś zanieść do kuchni, patrzę, a tam Kropa juz pod stołem urzęduje :D

Posted

[quote name='Mysia_']jakby była kotem i miała taką tusze jak teraz to by mogła wlecieć do tego garnka :P[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: