Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Boże! Jak mogę pomóc? Jakieś plakaty? Bo banerki już są...
Biedna Kropeczka... Hopsa. Bez oczka, ale w łapkach chyba masz tyle siły, żeby podskoczyć? Kropulka... czemu jeszcze nie masz domku?:placz:

Posted

Ja się poważnie zaczynam zastanawiać nad tym hotelikiem, mimo, że w hotelikach mamy już Arona, Dżinę, Gabi i Władka :oops: Może jednak Kropa, tak bardzo doświadczona przez los zasługuje na szansę? Rotku, a tak serio - to czy Ty nadal prowadzisz coś a'la hotelik? :roll: I jaki byłby koszt? Chociaż aż się boję to pisać, bo my rzeczywiście już straszliwie bokami robimy... :oops: Nie wiem czy to jest realne żeby uruchamiać kolejną zabrzańską zbiórkę. No i jeszcze przecież jest Kajtuś w coraz gorszej formie (w pakiecie z Dino) no i Mongołek... CHOLERKA!!!! :angryy: Żeby chociaż piątkę w lotka trafić! :cool3:

Posted

Bjutko, Kropka w schronisku nie ma źle tak jak psiaczki z pawilonu, teraz mieszka w biurze, więc mieszka w budynku w ciepełku i śpi na kocyku.... Teraz najbardziej mnie martwi jej serducho, z którym jest źle :-(

Posted

Bjuta napisał(a):
Prawda! Ona już jest biurowa! :loveu: Kropeczko, trzymaj się dzielnie! :loveu:

nasi weci w Zabrzu otwarli specjalistyczną klinikę ze świetnym sprzętem, więc Kropunia będzie przebadana bardzo dokładnie ;)

• 2 weeks later...
Posted

jeśli trafiłby się hotelik ja na bank się dorzucam;)

uciechów wstrzymał i tak hotelowanie a prywatnie nie wiem czy mogłabym sobie pozwolić na tymczas

do schroniska dojeżdzam trzema róznymi autobusami i kropka musiałaby być mobilem..a kierowcy baaardzo tolerancyjni:evil_lol:

• 5 weeks later...