Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropka w końcu wiele lat przeżyła w boksie to musiała sobie radzić. Chociaż chyba zawsze była charakterna, bo do schroniska trafiła z dwoma innymi suczkami z tego samego mieszkania, których nie cierpiała i musiały trafić do osobnych boksów... Jedna z tych suczek znalazła domek, a druga niestety w schronisku odeszła za TM :(

• 2 weeks later...
Posted

pierwszy raz od dawna w ogóle Kropcia nie kaszle, mam nadzieje, ze bedzie tak jak najdłużej :) Oczywiście serduszko Kropy jest w bardzo złym stanie i trzeba sie z tym liczyć.

Posted

wróciłam,
za kilkanaście dni dostanę wypłatę mogę dołożyć 50zł na ogłoszenie kropy w MP
jeśli to nie podziała to już nie wiem co robić

zależy mi na tej suni....powinna już siedzieć w domu

Posted

[quote name='rotek_']wróciłam,
za kilkanaście dni dostanę wypłatę mogę dołożyć 50zł na ogłoszenie kropy w MP
jeśli to nie podziała to już nie wiem co robić

zależy mi na tej suni....powinna już siedzieć w domu[/QUOTE]

Ja też 50. To już 100. (ale ja mogę wpłącić tylko teraz - bo za chwilę będę znowu goła i wesoła...)

Posted

[quote name='Ingrid44']jak sie czuje Kropeczka ?[/QUOTE]

na szczęscie dalej nie kaszle, nawet nie wiecie jak mnie to cieszy :) W końcu zrezygnowaliśmy z Vetmedinu, tabletek jest sporo, a nie wychodzą wcale jakoś bardzo drogo, ale najważniejsze - pomagają :) Niestety Kropka coraz bardziej protestuje i już w totalnie niczym tabletek jeść nie chce i z reguły kończy się to na wciskaniu jej wszystkich w gardło....