Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy mogłabym liczyć na pomoc fanów Kropki gdyby znalazła się okazja zamieszczenia fajnego ogłoszenia
koszt 200zł

myślę że szanse na znalezienie domu byłyby spore
ale to chciałabym zrobić na wiosnę więc mielibyśmy sporo czasu

Posted

rotek_ napisał(a):
ingrid, myślałam żeby wysłać ją MP
granduś znalazł tam domek

Wiedzialam ze to masz na mysli.Jamoge dac 50zl,wiecej nie dam rady bo mam mase deklaracji i oprocz Grandusia zaden piesek jeszcze nie poszedl do DS:shake:
Ogloszenie w "Moj pies" to min 160 zl. Jest latwo zrobic na stronie internetowej MP.
Czas jest do 5 kazdego miesiaca. Jak zrobisz do 5 lutego to ukaze sie w marcu.

Posted

ja o Kropeczce pamiętam codziennie... Codziennie się tulimy i dajemy sobie buziaki :) Tylko martwi mnie bardzo, widać, że pomimo ciągłego leczenia Kropeczce jest ciężko :(

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja o Kropeczce pamiętam codziennie... Codziennie się tulimy i dajemy sobie buziaki :) Tylko martwi mnie bardzo, widać, że pomimo ciągłego leczenia Kropeczce jest ciężko :(

Biedna psinka,:shake: czy ona nadal mieszka w biurze ?

Posted

Kropunia ciągle w biurze, staramy się jej prawie w ogole na dwór nie wypuszczać, na siku i kupkę tylko. Czasem kaszle mocniej, czasem słabiej... Jakoś dajemy radę, chociaż często myślimy o tym, że być może wiele jej nie zostało...