agnieszka32 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A nie ma innej możliwości przewieść psiaka? No nie wiem, może takie specjalne mocne szerokie szelki, które się przypina jak pasy bezpieczeństwa w samochodzie i pies może co najwyżej usiąść, albo się położyć. Natomiast nie może ani przedostać się na tylne siedzenie, ani uciec w momencie otwierania drzwi ... Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 już załatwione. oris z poznania pożyczy klatke kennelową.:multi: Quote
agnieszka32 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='agaga21']już załatwione. orisz z poznania pożyczy klatke kennelową.:multi:[/quote] Ufff .......... Quote
ab-agnieszka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 No prosze jaka szybka jestes w zalatwianiu:multi: Quote
ania z poznania Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Właściwy człowiek na właściwym miejscu :lol:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Trzymamy kciuki żeby się udało wszystko :multi: Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 baron leży sobie spokojnie i jedzie do hotelu z anią i jej tz:multi: okazało się że pożyczona klatka jest za duża i w żaden sposób nie zmieści się do ani auta, dlatego ania musiała pożyczyć auto od znajomych:evil_lol:...no ale i do kombi znajomych klatka nie weszła:crazyeye:! pokombinowali i złożoną klatkę zamocowali tak, że stanowi po prostu kratkę zasłaniającą siedzenia od bagażnika:evil_lol:.tak więc baron ma dla siebie cały bagażnik. w 5 sekund zdjął sobie kaganiec. Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='A&S']Aaale super. Czy kiedy Baronek bedzie w hoteliku mógłby ktoś na wątku napisać coś więcej o nim? Bo zrobiłam mu alegratkę, ale kopiowałam tekst z pierwszej strony.[/quote] to niedobrze:shake: pies na razie nie moze byc oddany do adopcji.trzeba go socjalizować, jest agresywny do obcych. najlepiej na razie wycofac ogłoszenia, wstrzymać się z miesiąc, póki nie dowiemy się więcej. a wiadomości będa oczywiście regularnie. także proszę, wycofaj te ogłoszenia. Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Aaale super. Czy kiedy Baronek bedzie w hoteliku mógłby ktoś na wątku napisać coś więcej o nim? Bo zrobiłam mu alegratkę, ale kopiowałam tekst z pierwszej strony. Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 wiedziałam! nie taki baron straszny jak go malują:evil_lol:;) ania mówi, że na postoju ładnie sam wyskoczył z auta, był zadowolony z głasków(bez kagańca bo oczywiście zdjął go sobie:evil_lol:),siknął i wskoczył do auta gdy go o to ania poprosiła. w hotelu ładnie zareagował na marka i łukasza, na nikogo nie burczał, był zadowolony, ogonek pracował;), baron wykonywał nawet komendy!:crazyeye: podobno łukasz zaraz go przejął, ogólnie strasznie miły i niesamowicie piękny psiak:loveu: jak ania wróci to będą zdjęcia i jej relacja. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='agaga21']wiedziałam! nie taki baron straszny jak go malują:evil_lol:;) ania mówi, że na postoju ładnie sam wyskoczył z auta, był zadowolony z głasków(bez kagańca bo oczywiście zdjął go sobie:evil_lol:),siknął i wskoczył do auta gdy go o to ania poprosiła. w hotelu ładnie zareagował na marka i łukasza, na nikogo nie burczał, był zadowolony, ogonek pracował;), baron wykonywał nawet komendy!:crazyeye: podobno łukasz zaraz go przejął, ogólnie strasznie miły i niesamowicie piękny psiak:loveu: jak ania wróci to będą zdjęcia i jej relacja.[/QUOTE] O jeny jaki miło słyszeć..... u nas nie było warunków na to aby sprawdzić takie rzeczy.. Cieszę się. Czekamy na zdjęcia i dalsze info. Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mam nadzieję ze po ok. 2 tygodniach "obserwacji" dostaniemy odpowiedź czy baron jest juz gotowy by go ogłaszać i jakie robi postępy. Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Arial][B]To już :crazyeye::multi::multi::multi:a ja myślalam ze dopiero jutro :oops:[/B][/FONT] Quote
anastacia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cieszę się bardzo :multi::multi::multi: I czekam na foteczki ;):loveu: Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [IMG]http://i42.tinypic.com/2wn055x.jpg[/IMG] [B]boszszsz! jaki on przepiękny!!![/B]:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i42.tinypic.com/34nfmns.jpg[/IMG] Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 agaga to ja poczekam skoro ma być na obserwacji ;) Quote
ania z poznania Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Baronek jest bardzo miłym psem, szkoleniowcy są zachwyceni jego urodą, ja urodą i zachowaniem. Głaskałam go na postoju, nie jest typem "zalizywacza" (chociaż po sedalinie to mogło tak być) ale widać było, że jest mu miło. Wskoczył do samochodu bez problemu i co ważne- po otwarciu klapy czekał na pozwolenie aż może wyjść! Do szkoleniowców bardzo pozytywnie nastawiony, nie było warczenia, tylko merdanie ogonem. Po komendzie "równaj" ustawił się po lewej stronie Lukasza i ładnym, spacerowym krokiem, bez ciągnięcia poszedł do swojego pokoju. Nie sprawdzaliśmy więcej, bo był spiący baaaaardzo :lol:. Quote
ania z poznania Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mam też Hektorka, oczywiście, ale muszę pozmniejszać fotki, chyba niestety dopiero jutro to zrobię......... Quote
pawel_wrl Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bardzo ładny pies, super proporcje, zobaczę go na żywo, jak pojadę po Hektorka :) Musi nabrać kondycji, pewnie chłopak "zastał się" w tej piwnicy. Czekam na inne zdjęcia, Marek mówił przez tel., że Ania mojemu pręguskowi też robiła :multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 :crazyeye: O jeny Baronek w świetle dziennym...Jak sie cieszę. :multi: Super, że tak pozytywnie zareagował.. jeszcze jedna dobra wiadomość. Ah. Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pomóżcie proszę i sory za offa [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/one-pokochaly-nie-czy-zasluzyly-mamy-malo-czasu-pomoc-na-juz-140933/[/url] Quote
pawel_wrl Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ania z poznania']Mam też Hektorka, oczywiście, ale muszę pozmniejszać fotki, chyba niestety dopiero jutro to zrobię.........[/QUOTE] Ok, super, zajrzę jutro. Ania, wrzucisz je na wątek Hekusia? Quote
andzia69 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 on jest piękny:loveu: jak dobrze, ze już poza schronowym bunkrem...mam nadzieję, ze będzie po prostu bullowatym pełna gębą i szybko kogoś w sobie rozkocha!:lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Arial][B]:loveu:jest piękny ...i na zielonej trawce inaczej wygląda niż w tej piwnicy [/B][/FONT] Quote
Recommended Posts