Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciąży nie było, ale było coś dziwnego - narośl, torbiel :niewiem: na macicy, bidula podczas zabiegu bardzo krwawiła, ale wszystko się udało i dostała kroplówkę na wzmocnienie wczoraj i dzisiaj - chodzi sobie pomalutku - anioł nie pies :loveu: dziś widziałam jak mały kociak wylizuje jej uszko :mdleje: :loveu:

Posted

malawaszka wszyscy wiemy ze ona jest taka cudna że aż trudno sie w niej nie zakochać:loveu: :) Tylko właśnie kto pokocha i przygarnie tą cudną kobietkę na zawsze:???:

Posted

Smoczyca jest swietna, charakter ma idealny, taka wielka przylepna plastelina, tylko niestety zebow malo i starsza juz jest napewno, i ponoc pozera duze ilosci karmy jak na smoka przystalo. Dodatkowo w dniu sterylizacji umilala nam zycie "siarczystymi bąkami", no ale starszej pani sie wybacza.

Posted

Smoczek jest przekochana!!!! już dziś wcina z apetytem więc jest dobrze :loveu: weszłam dziś do missieek na powórko po ciemku - zapominam, że są nowe psy, które niekonieczniue muszą mnie poznać :oops: Okami (ONka) mnie obszczekała i nie chciała za bardzo wpuścic, a nagle (po ciemku) coś oparło się o mnie, wepchnęło łeb pod dłoń i kazało sie miziać :loveu::loveu::loveu: to był Smok :loveu::loveu::loveu:

Posted

nagle (po ciemku) coś oparło się o mnie, wepchnęło łeb pod dłoń i kazało sie miziać to był Smok

Kochane Smoczysko :loveu: Niezwykla suczka :p

Smoczuniu, życze Ci nowego domu w 2009 :dog:

Posted

Witam w pierwszym dniu Nowego Roku :BIG: i serdecznie pozdrawiam życząc samych radosnych dni w 2009 roku
Pies, któremu zrobiłam ogłoszenie na allegro został wyadoptowany wprost ze schroniska i allegro jest, że tal powiem niepotrzebne. Jeśli mi się uda zamienić psa na sukę (nigdy tego nie robiłam, ale szkoda, żeby się zmarnowało ;)) wykorzystując dane i zdjęcia z tego wątku to suczka bedzie miała allegro jeszcze chyba na 9-10 dni. Tylko, że ja nie umiem takich łzawych, chwytających za serce opowieści tworzyć...

Posted

Zamieniłam psy w ogłoszeniu. Tu jest allegro Smok Mam jeszcze problemy ze zmianą kolorów i tła na allegro. Przyznam też, że tekst jest trochę zapożyczony z różnych ogłoszeń :oops: Może ktoś zainteresuje się mimo wszystko tą sympatyczną suczką.;)
I jeszcze w alegratka

Posted

[quote name='Lara']Póki co jest u mnie na stronie TUTAJ ale trzeba jej wiecej ogloszen, min. allegro. Ktos by nam pomogl w ogloszeniach? :razz:
Dopiero teraz tu dotarłam. Na ogłoszeniach słabo się znam.
Czy mogę jakoś pomóc w inny sposób?
ps. Smoczyca, widzę, robi furorę. Jeszcze nam się ludziska zaczną nałogowo zakochiwać w beauceronach :cool3: Warto !!!One właśnie takie są! :loveu:

Posted

[quote name='Lidan']Zamieniłam psy w ogłoszeniu. Tu jest allegro Smok Mam jeszcze problemy ze zmianą kolorów i tła na allegro. Przyznam też, że tekst jest trochę zapożyczony z różnych ogłoszeń :oops: Może ktoś zainteresuje się mimo wszystko tą sympatyczną suczką.;)
I jeszcze w alegratka

wielkie dzięki :loveu: