Ulka18 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jak sie czuje Smoczyca? Czy byla w ciazy? Quote
malawaszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ciąży nie było, ale było coś dziwnego - narośl, torbiel :niewiem: na macicy, bidula podczas zabiegu bardzo krwawiła, ale wszystko się udało i dostała kroplówkę na wzmocnienie wczoraj i dzisiaj - chodzi sobie pomalutku - anioł nie pies :loveu: dziś widziałam jak mały kociak wylizuje jej uszko :mdleje: :loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To dobrze, że trafiła do was i została wysterylizowana - nie wiadomo co by z tej narośli wyszło... Quote
malawaszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 zdjęcia zmaszczone bo już słońce zachodziło ale coś tam jest :roll: Quote
Ulka18 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To dziewczynka jest juz na chodzie po zabiegu? Ma w sobie wielka sile. Piekna jest, taka cudna mordka i te dobre oczyska. Quote
malawaszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 jeszcze nigdzie nie jest ogłoszona :shake: może mieć około 10 lat :roll: :-( kto ją pokocha? Quote
missiaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 malawaszka wszyscy wiemy ze ona jest taka cudna że aż trudno sie w niej nie zakochać:loveu: :) Tylko właśnie kto pokocha i przygarnie tą cudną kobietkę na zawsze:???: Quote
Ulka18 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Malawaszko, czy Smoczek ma az 10 lat? Ani ciut siwizny na pyszczydelku nie ma. Quote
malawaszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ulka18 napisał(a):Malawaszko, czy Smoczek ma az 10 lat? Ani ciut siwizny na pyszczydelku nie ma. tak mi powiedziała missieek :niewiem: Quote
Therion Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Smoczyca jest swietna, charakter ma idealny, taka wielka przylepna plastelina, tylko niestety zebow malo i starsza juz jest napewno, i ponoc pozera duze ilosci karmy jak na smoka przystalo. Dodatkowo w dniu sterylizacji umilala nam zycie "siarczystymi bąkami", no ale starszej pani sie wybacza. Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Smoczek jest przekochana!!!! już dziś wcina z apetytem więc jest dobrze :loveu: weszłam dziś do missieek na powórko po ciemku - zapominam, że są nowe psy, które niekonieczniue muszą mnie poznać :oops: Okami (ONka) mnie obszczekała i nie chciała za bardzo wpuścic, a nagle (po ciemku) coś oparło się o mnie, wepchnęło łeb pod dłoń i kazało sie miziać :loveu::loveu::loveu: to był Smok :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 nagle (po ciemku) coś oparło się o mnie, wepchnęło łeb pod dłoń i kazało sie miziać to był Smok Kochane Smoczysko :loveu: Niezwykla suczka :p Smoczuniu, życze Ci nowego domu w 2009 :dog: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 naprawdę przekochana jest :loveu: Smoczku życzę Ci wspaniałego domku na psią emeryturę Quote
Lidan Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam w pierwszym dniu Nowego Roku :BIG: i serdecznie pozdrawiam życząc samych radosnych dni w 2009 roku Pies, któremu zrobiłam ogłoszenie na allegro został wyadoptowany wprost ze schroniska i allegro jest, że tal powiem niepotrzebne. Jeśli mi się uda zamienić psa na sukę (nigdy tego nie robiłam, ale szkoda, żeby się zmarnowało ;)) wykorzystując dane i zdjęcia z tego wątku to suczka bedzie miała allegro jeszcze chyba na 9-10 dni. Tylko, że ja nie umiem takich łzawych, chwytających za serce opowieści tworzyć... Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 SMOCZKU.....przynoszę Ci życzenia ...aby Nowy Rok przyniósł Ci domek Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Smoczyco kochana z okazji nowego roku życzę ci najwspanialszego domku, jaki tylko możesz sobie wyobrazić :cool3: Quote
Lidan Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Zamieniłam psy w ogłoszeniu. Tu jest allegro Smok Mam jeszcze problemy ze zmianą kolorów i tła na allegro. Przyznam też, że tekst jest trochę zapożyczony z różnych ogłoszeń :oops: Może ktoś zainteresuje się mimo wszystko tą sympatyczną suczką.;) I jeszcze w alegratka Quote
missiaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 na pierwszą strone piękna i kochana smoczyco Quote
Karmi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Lara']Póki co jest u mnie na stronie TUTAJ ale trzeba jej wiecej ogloszen, min. allegro. Ktos by nam pomogl w ogloszeniach? :razz: Dopiero teraz tu dotarłam. Na ogłoszeniach słabo się znam. Czy mogę jakoś pomóc w inny sposób? ps. Smoczyca, widzę, robi furorę. Jeszcze nam się ludziska zaczną nałogowo zakochiwać w beauceronach :cool3: Warto !!!One właśnie takie są! :loveu: Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Lidan']Zamieniłam psy w ogłoszeniu. Tu jest allegro Smok Mam jeszcze problemy ze zmianą kolorów i tła na allegro. Przyznam też, że tekst jest trochę zapożyczony z różnych ogłoszeń :oops: Może ktoś zainteresuje się mimo wszystko tą sympatyczną suczką.;) I jeszcze w alegratka wielkie dzięki :loveu: Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Lidan mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, że wykorzystałam Twój tekst w ogłoszeniach :oops: BEAUCERON znaleziona suczka w małopolsce : malawaszka : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl http://www.przygarnijzwierzaka. pl/ BEAUCERON znaleziona suczka w małopolsce, Kraków, Społeczność, zwierzaki, małopolska, śląsk BEAUCERON sunia znaleziona w małopolsce - Zwierzaki - cafeanimal.pl BEAUCERON suczka znaleziona w małopolsce / Psy > Owczarki Francuskie - Bukowno Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Beauceron suczka znaleziona w małopolsce szuka domu : Ogłoszenie w Dwukropek.pl BEAUCERON suczka znaleziona w małopolsce - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Quote
Recommended Posts