Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma za co dziękować. I nie mam prawa mieć pretensji o wykorzystanie tekstu skoro sama beszczelnie zerżnęłam go z dwóch czy trzech ogłoszeń niewiele dodając od siebie. Żeby tylko ogłoszenia przyniosły upragniony domek.

Posted

niestety żadnych telefonów, maili - nic :-( a Smoczątko ma się coraz lepiej, chociaz ona to takie ociężałe stare smoczysko jest - jedzonka broni przed innymi - nawet mojego plecaka z aparatem pilnowała :lol::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
w sprawie Smoczka był tylko jeden sms - od analfabety albo dzieciaka :roll: :placz:

Zawsze znajdzie się jakiś dowcipniś :mad: Może znajdzie się jeszcze ktoś normalniejszy :roll:

Posted

Nikt nie chce mieć oryginalnego smoka u siebie w domu?No nie wierze? Gdzie jesteś człowieku? Jedyna taka okazja! mieć smoka za przyjaciela to jak osioł w Shreku! Ona tez będzie taką cudowną miłością!!

Posted

Smoczek chce mieć swój domek - tu musi pilnować jedzonka przed innymi psami i bardzo ją to męczy, ale ona MUSI to robić - biedna kochana sunia :placz:

dooobry był ukradziony chlebek :loveu:

uciekaj mała! jedzenie w promieniu kilkinastu metrów jest tylko moje :mad: :evil_lol:

Posted

Świetna jest Smoczyca :loveu:... a jakie minki strzela :cool3:

Malwaszka, napisz mi kiedy w końcu przyjedziecie? Bo jak wam się w tym tygodniu nie uda to chyba zacznę po znajomych szukać chętnych do przewózki [chociaż z tym łatwo nie będzie] :razz: