zebrazebra Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kahoona napisał(a):tak czułam, że nie rozstaniesz się z nią wiesz, że możesz na mnie liczyć, masz do mnie namiary - daj znać jak pojawią się jakieś pilne potrzeby i całuj psa w nos ode mnie:lol: kahoona, całuję w nos, namiary mam, jeszcze raz wieeeelkie dzięki!:smilecol: Quote
luka1 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 No to co ?- mam zmienić tytuł? :multi: Quote
enia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 zebrazebra napisał(a):Jeśli nie ma 4 łap, to nie jest najukochańszy :eviltong: Wracając do tematu Gwiazdy, która otrzymała nowe imię Noel Noël - Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik - uwielbia masaż specjalną rękawicą i grzecznie poddaje się wszelkim zaleconym torturom. Jest obłędna, szkoda tylko, że ma krwiożercze zapędy w stosunku do szczurów...:evil_lol: a jak wyglądają wasze spacerki? wynosisz ją na rękach i stawiasz na trawie? czy może o wózeczku trzeba pomysleć....ale wtedy może sie rozleniwić i nie ćwiczyć tylnich nóżek....... a w domu ciągnie kuperek za sobą poruszając sie? Quote
zebrazebra Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 luka1, można zmienić tytuł, przenieść czy co tam jeszcze :lol: enia napisał(a):a jak wyglądają wasze spacerki? wynosisz ją na rękach i stawiasz na trawie? czy może o wózeczku trzeba pomysleć....ale wtedy może sie rozleniwić i nie ćwiczyć tylnich nóżek....... a w domu ciągnie kuperek za sobą poruszając sie? enia, żaden wózeczek. Wynoszę ją na rękach ( śliski korytarz i schody) i stawiam, czasami się załatwia, czasami widać, że zimno jej w łapki, więc jej nie zmuszam. W domu Noel chodzi. Wstaje sama, idzie i nie ciągnie kupra, jak na początku, tylne łapy wyprostowane, czasami tylko ją odrobinę zarzuci. Po 3 sesjach rehabilitacyjnych ( po 30 min dziennie) jest zdecydowana poprawa - widać, że przede wszystkim potrzebuje rozciągnięcia ścięgien i odbudowy mięśni. Dzisiaj rano sama przeciągnęła się prawie na całą długość - tylne w tył, przednie w górę :cool3: Wieczorem powinnam mieć już lampę do naświetlań. Kupiłam dywaniki, więc ma antypoślizgową trasę po prawie całym mieszkaniu i korzysta z niej bardzo chętnie :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 to naprawdę doskonale! będzie dobrze, zobaczycie.... Quote
enia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 zebrazebra napisał(a):luka1, można zmienić tytuł, przenieść czy co tam jeszcze :lol: enia, żaden wózeczek. Wynoszę ją na rękach ( śliski korytarz i schody) i stawiam, czasami się załatwia, czasami widać, że zimno jej w łapki, więc jej nie zmuszam. W domu Noel chodzi. Wstaje sama, idzie i nie ciągnie kupra, jak na początku, tylne łapy wyprostowane, czasami tylko ją odrobinę zarzuci. Po 3 sesjach rehabilitacyjnych ( po 30 min dziennie) jest zdecydowana poprawa - widać, że przede wszystkim potrzebuje rozciągnięcia ścięgien i odbudowy mięśni. Dzisiaj rano sama przeciągnęła się prawie na całą długość - tylne w tył, przednie w górę :cool3: Wieczorem powinnam mieć już lampę do naświetlań. Kupiłam dywaniki, więc ma antypoślizgową trasę po prawie całym mieszkaniu i korzysta z niej bardzo chętnie :evil_lol: o rety:loveu: rety :multi:rety:loveu: rety:multi:rety:loveu: słów brak, ile zrobiłaś i robisz dla swojej Noel:loveu: Quote
Ziutka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Marta...jeśli coś potrzeba dla Gwiazdeczki / Noel...to pisz bo finanse są jak widać w pierwszym poście ;) Quote
mru Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 o bożeeeeee :loveu::loveu::loveu: jupiii :multi: Quote
Ziutka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Marta daj znać jak dojdą pieniążki :cool3: Luka dzisiaj zrobiła przelew. Aaaaaaaa i zapomniałabym - ucałuj Noel w nochala :loveu: Quote
zebrazebra Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ziutka, dam znać, karma zamówiona u weta ;) Dziękuję! Noel wycałowana, dostała szeleczki i smycz, w których dzisiaj przeszła po trawie/śniegu/asfalcie około metra, może nawet więcej :-o - zaciekawiona i z własnej woli. Trzeba będzie pomyśleć o bucie na tą nieszczęsną przednią łapę. Jestem z niej dumna :gent: i z Was, że jesteście wszystkie/ wszyscy :angel::angel::angel: Quote
Ziutka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 zebrazebra napisał(a): Noel wycałowana, dostała szeleczki i smycz, w których dzisiaj przeszła po trawie/śniegu/asfalcie około metra, może nawet więcej :-o :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Ziutka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dzień dobry :loveu: Jak się miewa nasza Gwiazda :loveu: ? Quote
elmira Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ziutka napisał(a):Dzień dobry :loveu: Jak się miewa nasza Gwiazda :loveu: ? Hej :) Pewnie coraz lepiej w takim dobrym domku. Luka nie zmieniłaś emotikonka przy tytule wątku, a chyba juz mozna?:lol: Quote
zebrazebra Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Noel pozdrawia! :loveu: Wieczorem napiszę więcej :lol: Czy mam gdzieś założyć jej wątek? Quote
Ziutka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 zebrazebra napisał(a):Noel pozdrawia! :loveu: Wieczorem napiszę więcej :lol: Czy mam gdzieś założyć jej wątek? I My pozdrawiamy i całujemy w ten malusieńki nochalek :loveu: Nie, nie zakładaj nigdzie wątku ;) tutaj jest jej wątek i został przeniesiony do " już w nowym domu " :loveu: Quote
zebrazebra Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie mam już siły dzisiaj pisać, ale nie odmówię sobie przyjemności wstawienia kilku fot. Noel nie znosi aparatu... :eviltong: Oczywiście zdjęcia powiększają się po kliknięciu :evil_lol: Szczególnie polecam zdjęcie nr 2 :cool3: PS.Ziutka, zwolnij miejsce w podpisie dla następnego biedaka ;) Quote
Ziutka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miód na serce te zdjęcia :loveu: - ahh każde to miód na serce :cool3: Martuś...tak patrzę na pierwszą fotkę i zauważyłam, że ma na niej bardzo duże cycochy :roll: czy wet ją badał pod względem ciąży ? Ona miała cieczkę w czasie znalezienie...więc hmm :cool1: Quote
zebrazebra Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cycole zostały obejrzane przez 2 wetki i obie stwierdziły, że to po ciąży/karmieniu... Mam nadzieję, że tak jest :roll: Nie zauważyłam, by się powiększały. Quote
Ziutka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 zebrazebra napisał(a): Nie zauważyłam, by się powiększały. U mnie nie miała takich :shake: były normalne i dlatego pytam :roll: Quote
zebrazebra Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cóż, jeśli Noel jest w ciąży, to mamy jedyne możliwe rozsądne rozwiązanie... Niestety na psich ciążach nie znam się, więc proszę mądrych ludzi o oświecenie - jakie są pierwsze objawy, kiedy można zrobić USG czy wymaz? Quote
asiamm Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 o jakie śliczne rączki na tej drugiej fotce :loveu: i oczyska tyż! Quote
Recommended Posts