Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo Wam dziękuje, pieniążki będą przeznaczone oczywiście na psy potrzebujące...dam Wam do wyboru 3 psiaki w pilnej potrzebie,sami zdecydujecie...

mam nadzieje, że z allegro ludzie też powpłacają...liczy sie każda złotówka dla tych psiaków...

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czułam i wiedziałam , że w dogomaniakach jest niesamowita chęć niesienia pomocy . Jestescie wspaniali. Tyle jeszcze jest psich nieszczęść na tym padole, że jeszcze długo, długo będzie potrzebna nasza pomoc i nasze pieniążki. Nie jestem upoważniona by cokolwiek sugerować ale cały czas kołacze mi sie w myslach historia Demi. Na przykładzie Ojca już wiem że jeżeli psy raz zaatakują swojego współtowarzysza niedoli to będą to robić do skutku bo czują że on jest "najsłabszym ogniwem". Demi jest ciągle gryziona, ma już trwałe ślady po tych atakach. Zadaję sobie pytanie jak długo jeszcze wytrzyma, jak długo można żyć nie sypiając ze strachu przed kolejnym atakiem sfory. Oby w którymś momencie nie podzieliła losu Ojca, gdy nasza pomoc znowu przyjdzie o dzień za późno. Prosze zastanówcie się nad nią czy nie jest to właśnie ten moment żeby wyciągnąć do niej rękę.

Posted

[quote name='marysia55']Czułam i wiedziałam , że w dogomaniakach jest niesamowita chęć niesienia pomocy . Jestescie wspaniali. Tyle jeszcze jest psich nieszczęść na tym padole, że jeszcze długo, długo będzie potrzebna nasza pomoc i nasze pieniążki. Nie jestem upoważniona by cokolwiek sugerować ale cały czas kołacze mi sie w myslach historia Diany. Na przykładzie Ojca już wiem że jeżeli psy raz zaatakują swojego współtowarzysza niedoli to będą to robić do skutku bo czują że on jest "najsłabszym ogniwem". Demi jest ciągle gryziona, ma już trwałe ślady po tych atakach. Zadaję sobie pytanie jak długo jeszcze wytrzyma, jak długo można żyć nie sypiając ze strachu przed kolejnym atakiem sfory. Oby w którymś momencie nie podzieliła losu Ojca, gdy nasza pomoc znowu przyjdzie o dzień za późno. Prosze zastanówcie się nad nią czy nie jest to właśnie ten moment żeby wyciągnąć do niej rękę.

[SIZE="4"]Prosze pomyślcie o tej suni !!!!!!

Posted

To może za tą kasę która została zebrana na Ojca możnaby przeznaczyć na wyciagnęcie tej suni ze schroniska, jakiś hotelik albo płatny Dt... chyba że już na kogoś innego zostały pieniążki przeznaczone.. co myślicie?

Posted

[quote name='Magdalena']To może za tą kasę która została zebrana na Ojca możnaby przeznaczyć na wyciagnęcie tej suni ze schroniska, jakiś hotelik albo płatny Dt... chyba że już na kogoś innego zostały pieniążki przeznaczone.. co myślicie?

taką mam właśnie nadzieję . Historia Demi jest bardzo podobna do historii Ojca, z tą róznicą że tam jeszcze nie doszło do ostatecznej tragedii. Moze uprzedźmy los żeby znowu kolejnemu psu nie palić zniczy na wątku :placz:

Posted

Wybaczcie,ale dzisiaj dopiero mogłam zrobić rozliczenie...

Wpłynęło:
20 zł Kasia
70 zł Pani AGATA KUBIAK ZAMBROWSKA
20 zł Gosia17
10 zł Magdalena
50 zł Gonia13

z dogomanii 170 zł...

Widzę, że z allegro jest kupionych bodajże 40 cegiełek...gdyby wpłynęły pieniązki od wszystkich,to byłoby 40 x 5 zł= 200 zł.Na razie jednak tego nie liczmy,bo nie wiadomo,czy wszystkie kwoty wpłyną.Jeśli aukcja sie skończy,to Izabella pewnie napisze.

Ja już Wam proponowałam, że albo zwróce Wam,albo przeznaczymy i pomożemy innym...
Mogę Wam zaproponować rozłożenie na razie tej sumy 170 zł na 3 psiaki:
Uszatka-pogryzionego przez sfore bezdomnych psów,który jest u Pani Magdy,do której Ojciec miał jechać.Pani magda ma spory dług do spłacenia,a ciągle psiaki na DT przybywają.Między innymi z tego samego schroniska ,z którego był Ojciec mix jamniczka,która sobie nie radziła.
Podopieczna Marty-NaamahsChild(Marta wybacz za przekręcanie nicku,niegdy nie zapamiętam).Tutaj jest sprawa bardzo skomplikowana,bo nie można było jej nigdzie pokazać.Marta ma spory dług.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/lolita-straszliwie-wychudzony-walczacy-z-infekcjami-szkielet-potrzebne-wsparcie-127685/

Psiaka ze schroniska,który pojedzie na operacje łapy po potrąceniu aż do warszawy.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wypadek-na-oczach-wlascic-komplikacje-z-lapa-nie-bedzie-operacji-bo-nie-ma-pln-125653/

Wychodzi na razie po 55,66

Postaram sie zaraz znaleźć wątki...

I czekam na Waszą decyzje...

Posted

Justyna, te moje 20 zł to za cegiełki z allegro.

Wpłać na psiaka, który jest w największej potrzebie choć wiem że trudno wybierać bo każdy z nich potrzebuje pomocy :-(

Posted

Justynko, a może lepiej jak pieniążki zamiast na Lolitkę pójdą na inną potrzebującą bidę?
Ja troszeczkę z bazarku zyskałam, dogomaniacy pomogli.. mam za co walczyć o zdrowie Lolity, a jej merdający ogon świadczy o tym - że warto.