jusstyna85 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Bardzo Wam dziękuje, pieniążki będą przeznaczone oczywiście na psy potrzebujące...dam Wam do wyboru 3 psiaki w pilnej potrzebie,sami zdecydujecie... mam nadzieje, że z allegro ludzie też powpłacają...liczy sie każda złotówka dla tych psiaków... Quote
Kasia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Moja wpłatę przekaż sama na tego psa, na którego uważasz że potrzebuje. Quote
Magdalena Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ja swojej wpłaty też nie chcę z powrotem - tylko przekażcie proszę na jakąś potrzebującą biedę... strasznie mi przykro :-( Quote
maarit Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jesteście na miejscu, same najlepiej wiecie któremu potrzebne (moim zdaniem).... Szkoda....:-( Ojciec...:-( [*] Tam cię już nie boli.... Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Czułam i wiedziałam , że w dogomaniakach jest niesamowita chęć niesienia pomocy . Jestescie wspaniali. Tyle jeszcze jest psich nieszczęść na tym padole, że jeszcze długo, długo będzie potrzebna nasza pomoc i nasze pieniążki. Nie jestem upoważniona by cokolwiek sugerować ale cały czas kołacze mi sie w myslach historia Demi. Na przykładzie Ojca już wiem że jeżeli psy raz zaatakują swojego współtowarzysza niedoli to będą to robić do skutku bo czują że on jest "najsłabszym ogniwem". Demi jest ciągle gryziona, ma już trwałe ślady po tych atakach. Zadaję sobie pytanie jak długo jeszcze wytrzyma, jak długo można żyć nie sypiając ze strachu przed kolejnym atakiem sfory. Oby w którymś momencie nie podzieliła losu Ojca, gdy nasza pomoc znowu przyjdzie o dzień za późno. Prosze zastanówcie się nad nią czy nie jest to właśnie ten moment żeby wyciągnąć do niej rękę. Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='marysia55']Czułam i wiedziałam , że w dogomaniakach jest niesamowita chęć niesienia pomocy . Jestescie wspaniali. Tyle jeszcze jest psich nieszczęść na tym padole, że jeszcze długo, długo będzie potrzebna nasza pomoc i nasze pieniążki. Nie jestem upoważniona by cokolwiek sugerować ale cały czas kołacze mi sie w myslach historia Diany. Na przykładzie Ojca już wiem że jeżeli psy raz zaatakują swojego współtowarzysza niedoli to będą to robić do skutku bo czują że on jest "najsłabszym ogniwem". Demi jest ciągle gryziona, ma już trwałe ślady po tych atakach. Zadaję sobie pytanie jak długo jeszcze wytrzyma, jak długo można żyć nie sypiając ze strachu przed kolejnym atakiem sfory. Oby w którymś momencie nie podzieliła losu Ojca, gdy nasza pomoc znowu przyjdzie o dzień za późno. Prosze zastanówcie się nad nią czy nie jest to właśnie ten moment żeby wyciągnąć do niej rękę. [SIZE="4"]Prosze pomyślcie o tej suni !!!!!! Quote
madzia828 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [*] [*]:-(:-(bądź szczęśliwy piesku za TM Quote
Dorothy Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='marysia55']Prosze pomyślcie o tej suni !!!!!! a ktora to sunia? Quote
marysia55 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Dorothy']a ktora to sunia? chodzi mi o tę sunię. Jej los przypomina trochę los naszego Ojca. Ona tez jest nie akceptowana przez stado http://www.dogomania.pl/forum/f28/gryziona-juz-pogryziona-z-bliznami-owczarkowata-sunia-taki-aniol-potrz-dt-127084/ Quote
madcat1981 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Byłam:placz:. Wątek zapamiętałam:placz: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 czy ktos juz może zaglądnął do suni, czy poruszała was jej historia???? Quote
Magdalena Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To może za tą kasę która została zebrana na Ojca możnaby przeznaczyć na wyciagnęcie tej suni ze schroniska, jakiś hotelik albo płatny Dt... chyba że już na kogoś innego zostały pieniążki przeznaczone.. co myślicie? Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Magdalena']To może za tą kasę która została zebrana na Ojca możnaby przeznaczyć na wyciagnęcie tej suni ze schroniska, jakiś hotelik albo płatny Dt... chyba że już na kogoś innego zostały pieniążki przeznaczone.. co myślicie? taką mam właśnie nadzieję . Historia Demi jest bardzo podobna do historii Ojca, z tą róznicą że tam jeszcze nie doszło do ostatecznej tragedii. Moze uprzedźmy los żeby znowu kolejnemu psu nie palić zniczy na wątku :placz: Quote
Basia i Barni Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 teraz nadrobiłam a tu takie wiadomości - Ojciec kochany - żegnaj - aż sie popłakałam - nie doczekałes ciepłego domku Quote
jusstyna85 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Wybaczcie,ale dzisiaj dopiero mogłam zrobić rozliczenie... Wpłynęło: 20 zł Kasia 70 zł Pani AGATA KUBIAK ZAMBROWSKA 20 zł Gosia17 10 zł Magdalena 50 zł Gonia13 z dogomanii 170 zł... Widzę, że z allegro jest kupionych bodajże 40 cegiełek...gdyby wpłynęły pieniązki od wszystkich,to byłoby 40 x 5 zł= 200 zł.Na razie jednak tego nie liczmy,bo nie wiadomo,czy wszystkie kwoty wpłyną.Jeśli aukcja sie skończy,to Izabella pewnie napisze. Ja już Wam proponowałam, że albo zwróce Wam,albo przeznaczymy i pomożemy innym... Mogę Wam zaproponować rozłożenie na razie tej sumy 170 zł na 3 psiaki: Uszatka-pogryzionego przez sfore bezdomnych psów,który jest u Pani Magdy,do której Ojciec miał jechać.Pani magda ma spory dług do spłacenia,a ciągle psiaki na DT przybywają.Między innymi z tego samego schroniska ,z którego był Ojciec mix jamniczka,która sobie nie radziła. Podopieczna Marty-NaamahsChild(Marta wybacz za przekręcanie nicku,niegdy nie zapamiętam).Tutaj jest sprawa bardzo skomplikowana,bo nie można było jej nigdzie pokazać.Marta ma spory dług. http://www.dogomania.pl/forum/f28/lolita-straszliwie-wychudzony-walczacy-z-infekcjami-szkielet-potrzebne-wsparcie-127685/ Psiaka ze schroniska,który pojedzie na operacje łapy po potrąceniu aż do warszawy. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wypadek-na-oczach-wlascic-komplikacje-z-lapa-nie-bedzie-operacji-bo-nie-ma-pln-125653/ Wychodzi na razie po 55,66 Postaram sie zaraz znaleźć wątki... I czekam na Waszą decyzje... Quote
Magdalena Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 a co z tą sunią która była w podobnej sytuacji do Ojca? tyle psów potrzebujących pomocy :-( Quote
Kasia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Justyna, te moje 20 zł to za cegiełki z allegro. Wpłać na psiaka, który jest w największej potrzebie choć wiem że trudno wybierać bo każdy z nich potrzebuje pomocy :-( Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Narazie za cegiełki wpłyneło 105zł (nie licząc Kasi wpłaty, bo ona na Twoje konto Justyno wysłała;)) Quote
jusstyna85 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Kolejne 2 psiaki-dokładnie 2 sunie zostały pogryzione...:( Szukamy pilnego DT dla minimum 3,4 psów,a właściwie suczek...:( Pomóżcie prosze...Popytajcie o DT, nawet płatne... Quote
marysia55 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Magdalena napisał(a):a co z tą sunią która była w podobnej sytuacji do Ojca? no właśnie... jej nie bierzecie pod uwagę :shake::shake::shake: Quote
Dorothy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jakie duze te suczki, maja jakis watek? Quote
NaamahsChild Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Justynko, a może lepiej jak pieniążki zamiast na Lolitkę pójdą na inną potrzebującą bidę? Ja troszeczkę z bazarku zyskałam, dogomaniacy pomogli.. mam za co walczyć o zdrowie Lolity, a jej merdający ogon świadczy o tym - że warto. Quote
Magdalena Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Może tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f937/mam-wreszcie-kojec-z-buda-dla-sredniego-tymczasowicza-127100/ któraś bieda mogłaby zamieszkać? Z uzbieranej kasy możnaby zapłacić za tymczas. co myslicie? Quote
Recommended Posts