sleepingbyday Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 obawiam sie, ze nie jest dobrze, żadnego dt na horyzoncie nie ma... Quote
Irkowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 wiesci z wczoraj : slepaczek gasnie ... wczoraj ratowano mu zycie.JEDYNY RATUNEK TO PILNE WYJSCIE ZE SCHRONU! On musi przebywać w stalej temperaturze , w schronie ejst to niemozliwe. Psy non stop otwieraja drzwi i slepaczek sie zaziebia. jest na atybiotykach.jesli czegos nie wysmylimy , on odejdzie. blagamy o pomoc i pomysły jest bardzo słaby , nie ma siły chodzić , teraz juz nawet nie probuje gdyz kazda proba konczyla sie upadkiem . Podłoga jest sliska (sikaja na nia psy) i slepaczek tego nie ogarnia. dlatego non stop lezy......zimno mu ..... traci chec do zycia .... Quote
jkp Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 NIE MOGE NIC POMOC :-( BO TO SAMIEC SUCZKE MOZE UDAłBY SIE ZABRAC ! biedny ślepy staruszek ,O niech nam ludziom bedzie to wybaczone ! Quote
betinka24 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jesli nic nie wymyslimy to biedak poprostu umrze, bo w schronisku nie ma najmniejszych szans, jest naprawde bardzo zle!! Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 matko, biedny pies... jak on musi cierpieć.... OSTATNIE CHWILE! dajmy mu godnie umrzeć!!! Quote
betinka24 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Pilnie potrzebna jakas pomoc czy ktoś ma jakis pomysł, nie dajmy mu odejsc!!! Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 zrozumiałam, ze zrezygnował z prób chodzenia, bo na sliskiej podłodze nogi mu sie rozjeżdżają, on jes słaby.... i nie ma warunków do wyleczenia go... chyba to jest przyczyna... i chyba chciał wstawać i chodzić, ale warunki mu nie pozwalają... Quote
Lionees Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 O mój ty swiecie:-(,a jak u niego z załatwianiem,robi pod siebie,czy próbuje wychodzić? Quote
betinka24 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Renata5 napisał(a):O mój ty swiecie:-(,a jak u niego z załatwianiem,robi pod siebie,czy próbuje wychodzić? Jeszcze z tydzień temu widzialam jak wstawal jak chcial sie zalatwic, teraz nie wiem jak jest!!! Quote
JustynaM. Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Rozumiem ze z ogłoszeń nie było odezwu ? Kto może zrobić allegro biednemu SLEPACZKOWI??? A JA DOROBIE OGŁOSZEŃ. Maleńki nie poddawaj się! Quote
malagos Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tak, takiemu staruszkowi potrzebne jest ciepło i miękkie jedzonko. Tylko domowe warunki, i jak myślę, on nie ma wiele czasu.... Pomożmy mu.... Mam 5 psow i 2 tymczasowo, nie moge go zabrać... :shake: Quote
Irkowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 dzisiaj wieczorem zawozimy ślepaczka do nowego domu . Quote
Lionees Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Irkowa napisał(a):dzisiaj wieczorem zawozimy ślepaczka do nowego domu . Ale numer:multi:Dziewczyny napiszcie coś wiecej,plissss,bo normalnie maleńki spędzał mi sen z powiek:modla: Quote
Irkowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 wiem tyle ze:kasiek zrobila maila przechodniego i zglosila sie mila Pani z Ursynowa ktora bierze go na milion procent... dzisiaj okolo 19:00 kochana Lulka pomoze przetransportowac malego ... :multi: Quote
Lionees Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 sleepingbyday napisał(a): 3x HURA! Kurna SBD,on tak bardzo potrzebował domku,że w jego przypadku to milion x HURA:multi: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A jednak!!!!! udało się. renata ma rację, tak sucho beznamiętnie jedno zdanie rzucone :shake:, napiszcie, co i jak, skąd domek, i w ogóle wszystko. 3x HURA! Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 juz widzę, już widze... ursynów, tak? trzeba będzie ja tam namierzać :evil_lol:. dziewczyny, koniecznie opowiedzcie , jak na wizycie :-) czad! Quote
Irkowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 opowiemy opowiemy ;) prosze grzecznie czekac ;) :evil_lol: Quote
malagos Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Irkowa napisał(a):dzisiaj wieczorem zawozimy ślepaczka do nowego domu . no to wracam do pracy ze spokojem :diabloti: Aż mi sie wierzyć nie chce, ze to prawda, ze Slepaczek będzie miał domek. to taki na stałe, czy tymczasowo? Strasznie sie cieszę! ciekawe, co to za osoba z takim sercem! :roll: Quote
Irkowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 staly.. poprosze Kasiek zeby wiecej napisala ;) Quote
Kasiek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Pani zadzwonila wczoraj wieczorem, bardzo miła! w zasadzie bez zadnych pytan nic, od razu powiedziala ze biora slepaczka:)) maja juz jakiegos pieska ale to nie powinno przeszkadzac:))) Mieszkaja oboki kliniki wiec jakby co do weta blisko:) No a wiecej to juz powie Irkowa jak dzis go odwiezie :)) nie moge sie doczekac!! Ten mały jescze bedzie piekny i bedzie o wlasnych silach po trawie biegal! zobaczycie:)) Quote
jkp Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 NIE mogę uwierzyć:multi::loveu::loveu: dzis popłakałam sie na losem szczeniaka ze sklepu w Czeladzi i pra:evil_lol:wie obiecałam ,ze skoncze z dogo bo mam DOOOLLLLLA. Ale jesli tu Slepaczek znalazł dom TO CUD a cudom bedę wiernie towarzyszyć :multi:( bo cuda sa wspaniałe !)DZIEWCZYNY JESTESCIE .. brak słów:crazyeye: (no i ryczę !!!!) Quote
Recommended Posts