Irkowa Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 :-(pomyslow zero!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie wiem co bedzie :shake: jak do rana nie podam adresu do ktorego moze pojechac slepaczke to jedzie do schronu :placz: podajcie adresy mailowe-wysle przechodniego , moze cos sie uda zdzialac do rana Quote
jayo Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ciotki, czy wiadomo ile godzin wytrzymuje bez wyprowadzania? I czy szczeka tylko z powodu cieczki suki? czy szczeka rowniez bez powodu? wazne ze wzgledu na sasiadow.. Quote
Irkowa Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 "wytrzymuje kilka godzin.np rano wyszlam z nim przed 9 a potem o 14 i 18:30 dzisiaj dostal kroplowke antybiotyk i steryd p/zapalnie wet powiedzial ze troche widzi odzyskuje energie i sile od lekarza ledwo za nim zdazylam na prawde jest kochany bede pomagac w kazdy mozliwy sposb a co do szczekania nie wiem bo nie zostawal sam ze wzgledu na suke troche szczeka ale nie wiem z jakiego powodu moze jest zdenerowowany nowym otoczeniem " Quote
malagos Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jayo napisał(a):Ciotki, czy wiadomo ile godzin wytrzymuje bez wyprowadzania? I czy szczeka tylko z powodu cieczki suki? czy szczeka rowniez bez powodu? wazne ze wzgledu na sasiadow.. nie wierzę, jayo??? :loveu: Quote
jayo Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 malagos napisał(a):nie wierzę, jayo??? :loveu: Malgos, przecie zyje - skad ta niewiara ? :-) Quote
betinka24 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ślepaczku masz ty pecha strasznego!!! Quote
malagos Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jayo napisał(a):Malgos, przecie zyje - skad ta niewiara ? :-) niewiara w to, ze ... :loveu: Weźmiesz staruszka? Quote
Kasiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Słuchajcie mamososbe ktora od piatku moze go przetrzymac! Pomozcie cos trzeba z nim zrobic do piatku. To tylko 4 dni! blagamy o jakies decyzje bo onaw kazdej chwili moze go zawiezc do schroniska.!!! Quote
Kasiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Skontaktowałam sie z pania. Poprosiłam zeby dala nam czas na znalezienie domu do jutra po poludniu, zgodziła sie bez problemu. Powiedziala ze Slepaczek jest naparwde cudowny i nie sprawia zadnych problemow. Najwaznijesze ze mamy czas do jutra. Bardzo prosze o pomoc!! czy jesli bylby potrzebny transport na terenie warszawy ktos moglby pomoc? Quote
Lionees Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [SIZE="6"]Dziewczyny,kto przetrzyma staruszka od jutra do piątku? [SIZE="4"]Bo od piątku będzie miał tymczas Quote
Kasiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Sprawa chyba załatwiona, okaze sie ok 14.00...... Quote
Lionees Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kasiek napisał(a):Sprawa chyba załatwiona, okaze sie ok 14.00...... No i co,no i co?:helo: Quote
Irkowa Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 dzisiaj ok.20-tej psiak jedzie do DT (wolontariuszka z palucha ) Quote
Lionees Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ufff,kamień z serca.Ale domku trzeba szukać szybciutko... Quote
jkp Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 i co ze Slepaczkiem ??? Jak się ma jest w DT ?? Quote
Lionees Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Co słychać u Ślepaczka,jak się czuje?:roll: Quote
Kasiek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 U ślepaczka wszytsko dobrze.:) Pani Kasia, ktora go wziela z zamiarem zawiezienia do mamy gdzies daleko za Warszawe na 99% zostawia go u siebie:)) stwierdzila ze znalazł sobie swoje miejsce wiec nie ma sensu go przenosic :) zaakceptowal kolege Goldena wiec wszytsko jest dobrze:) Quote
Recommended Posts