halcia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 To taka wiadomosc.........jakby żadna...... Quote
halcia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Puchatku,serduszko maleńkie..........biedne serduszko Quote
Rafal StWola Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tak Halciu puchatek fajny , serduszko może i maleńkie i biedne .... biedniejsze są te ludzkie które , co całkiem możliwe , takiego oddania jak w Brunku nie znajdą nigdy .... Mam tylko nadzieję że Brunek znajdzie w człowieku to o czym już pewnie zapomniał ( albo i nigdy jeszcze nie znalazł ) , a zapomni to co o tych ludzkich sercach zapewne pamięta :( Co mnie najbardziej dziwi ... Brunek choc tyle złego od ludzi otrzymał , tak strasznie do człowieka ciągnie , strasznie ..... Szkoda że człowiek , ponoc tak rozwinięty i kształcony , zapomniał o tym że sam jest zwierzeciem .... szkoda że tą zwierzęcość zatracił ...... Rozwaliłeś Brunek wujka i tyle ... Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bo to to taki typ psa co rozwala ;) Quote
maarit Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Bo to to taki typ psa co rozwala ;) Co racja to racja;) Quote
Becia66 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 śliczny maluch i przecież nic mu nie brakuje...ma takie potrzeby jak inne psiaki - chce się bawic i byc kochany. A że troszkę inaczej wygląda ? To może być atut, wręcz wyróżnienie.........:loveu: Domek musimy szybko znależc....!!! :Dog_run: Quote
lunarmermaid Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Też to mówię,domek szybko potrzebny! Quote
Becia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Koperek']Gdzie Bruno ma ogłoszenia?? Chyba nie ma ogłoszeń.....:shake: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='becia66']Chyba nie ma ogłoszeń.....:shake: To ma tyle stron na dogo i żadnych ogłoszeń?!!!:crazyeye: Wieczorkiem się wezmę. Tylko jeszcze poproszę albiemu, żeby przeniosła te fajne zdjęcia, jak stoi na dwół łapkach i się mizia do pierwszego postu- szybciej i ładniej będzie robić anonsy ;) Już sobie poradziłam. Na dobry początek: - bono-polska.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się - ojej.pl - pajęczyna.pl albiemu- wejdź proszę na pocztę i aktywuj. Kontak podałam na Ciebie ;) Quote
albiemu Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 się Koperek mówi i się ma :loveu: Ogłoszenia aktywowane, zdjęcia przeniesione a teraz spadam do domu ale nie domu bo czym jest wynajęa wieś gdzie .... ehhh BRUNO! i co z Tobą śliczoto????? psie wyjątkowy???? Koperek dzięki za ogłoszenia dla chłopaka :) :loveu: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Zrobiłam Brunusiowi ogłoszenia jeszcze na: - pineska.pl - animalia.pl - warszawa.gumtree.pl - vetmozga.pl - autogielda.pl - adopcjapsa.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl Może w końcu ktoś go wypatrzy i pokocha na całe psie życie...:roll: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 nmzc SZPILKA;) ...i jeszcze na: - neeon.pl - pchlitarg.info.pl - tablica.com - sprzedasz.pl - szybko-sprzedam.pl Teraz tylko albiemu aktywuje i domki się posypią ;) Quote
Rafal StWola Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 KOPEREK DZIĘKI WIELKIE ZA BRUNKA OGŁOSZENIA Wujek ciemnota nie dość że nie pomyślał to jeszcze nie wie co i jak i gdzie ..... Wujek tylko potrafi przyjechać i wygłaskać , pogadać i się po.... coś tam .... Albiemu ...Ciotko .... " Tam dom Twój gdzie serce Twoje " ..... BRUNEK DO DOMU !!!! Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No jak mi tak ładnie wujek Rafał podziękował to Brunuś ma jeszcze: - olx.pl - ogloszenia.aleokazja.pl - adpedia.pl ;) Quote
Becia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Koperek napisał(a):No jak mi tak ładnie wujek Rafał podziękował to Brunuś ma jeszcze: - olx.pl - ogloszenia.aleokazja.pl - adpedia.pl ;) I jak po czymś takim ma ktos nie zadzwonić.?.....:eviltong: A dla niezorientowanych chce donieśc, że wiem czemu Koperek tak za Bruncia sie wziął....:eviltong:....bo Koperek ma słabośc do orzechowskich Brunciów...:evil_lol: Koperku, a może jeszcze jednego chcesz ???:evil_lol:.....tak do pary....:eviltong: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 becia66 napisał(a):I jak po czymś takim ma ktos nie zadzwonić.?.....:eviltong: A dla niezorientowanych chce donieśc, że wiem czemu Koperek tak za Bruncia sie wziął....:eviltong:....bo Koperek ma słabośc do orzechowskich Brunciów...:evil_lol: Koperku, a może jeszcze jednego chcesz ???:evil_lol:.....tak do pary....:eviltong: hahaha Nie Ty pierwsza beciu chcesz mi trzeciego na kark wsadzić, a ja zawsze odpowiadam tak samo: Podrzucisz woreczek karmy na miesiąc i nie ma sprawy! :evil_lol: ;) p.s. I nie musisz tak zaraz rozpowiadać do czego ja mam słabość! Jeszcze ktoś wykorzysta!:eviltong: Quote
Becia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Koperek napisał(a): Podrzucisz woreczek karmy na miesiąc i nie ma sprawy! :evil_lol: ;) A jaki to ma być woreczek Koperku ??? :eviltong: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 becia66 napisał(a):A jaki to ma być woreczek Koperku ??? :eviltong: beciu jak dla takiego biednego owczareczka Bruńcia, który musi urosnąć piękny, duży i z prostymi lapkami to może być nawet tak od niechcenia 13,5 kg Orijena za 235 zł :evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Rafal StWola napisał(a):KOPEREK DZIĘKI WIELKIE ZA BRUNKA OGŁOSZENIA Albiemu ...Ciotko .... " Tam dom Twój gdzie serce Twoje " ..... BRUNEK DO DOMU !!!! no to bezdomna jestem wujaszku poczciwy w takim razie ... dokładam sie do podziękowań dla Ciebie Koperek :) :loveu: Aktywowałam resztę ogłoszeń i już nie pamiętam kiedy tak wiele wiadomości w skrzynce miałam heheh :lol: Quote
Recommended Posts