Jump to content
Dogomania

BRUNO -mam wiele wad genetycznych ale wielkie kochające psie serce-ORZECHOWCE MA DOM

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Halciu puchatek fajny , serduszko może i maleńkie i biedne .... biedniejsze są te ludzkie które , co całkiem możliwe , takiego oddania jak w Brunku nie znajdą nigdy .... Mam tylko nadzieję że Brunek znajdzie w człowieku to o czym już pewnie zapomniał ( albo i nigdy jeszcze nie znalazł ) , a zapomni to co o tych ludzkich sercach zapewne pamięta :(
Co mnie najbardziej dziwi ... Brunek choc tyle złego od ludzi otrzymał , tak strasznie do człowieka ciągnie , strasznie ..... Szkoda że człowiek , ponoc tak rozwinięty i kształcony , zapomniał o tym że sam jest zwierzeciem .... szkoda że tą zwierzęcość zatracił ......
Rozwaliłeś Brunek wujka i tyle ...

Posted

śliczny maluch i przecież nic mu nie brakuje...ma takie potrzeby jak inne psiaki - chce się bawic i byc kochany. A że troszkę inaczej wygląda ?
To może być atut, wręcz wyróżnienie.........:loveu:
Domek musimy szybko znależc....!!! :Dog_run:

Posted

[quote name='becia66']Chyba nie ma ogłoszeń.....:shake:
To ma tyle stron na dogo i żadnych ogłoszeń?!!!:crazyeye:

Wieczorkiem się wezmę. Tylko jeszcze poproszę albiemu, żeby przeniosła te fajne zdjęcia, jak stoi na dwół łapkach i się mizia do pierwszego postu- szybciej i ładniej będzie robić anonsy ;)

Już sobie poradziłam. Na dobry początek:
- bono-polska.pl
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
- ojej.pl
- pajęczyna.pl

albiemu- wejdź proszę na pocztę i aktywuj. Kontak podałam na Ciebie ;)

Posted

się Koperek mówi i się ma :loveu:

Ogłoszenia aktywowane, zdjęcia przeniesione a teraz spadam do domu ale nie domu bo czym jest wynajęa wieś gdzie .... ehhh

BRUNO! i co z Tobą śliczoto????? psie wyjątkowy????

Koperek dzięki za ogłoszenia dla chłopaka :) :loveu:

Posted

Zrobiłam Brunusiowi ogłoszenia jeszcze na:
- pineska.pl
- animalia.pl
- warszawa.gumtree.pl
- vetmozga.pl
- autogielda.pl
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl

Może w końcu ktoś go wypatrzy i pokocha na całe psie życie...:roll:

Posted

KOPEREK DZIĘKI WIELKIE ZA BRUNKA OGŁOSZENIA
Wujek ciemnota nie dość że nie pomyślał to jeszcze nie wie co i jak i gdzie .....
Wujek tylko potrafi przyjechać i wygłaskać , pogadać i się po.... coś tam ....

Albiemu ...Ciotko .... " Tam dom Twój gdzie serce Twoje " .....

BRUNEK DO DOMU !!!!

Posted

Koperek napisał(a):
No jak mi tak ładnie wujek Rafał podziękował to Brunuś ma jeszcze:
- olx.pl
- ogloszenia.aleokazja.pl
- adpedia.pl
;)

I jak po czymś takim ma ktos nie zadzwonić.?.....:eviltong:
A dla niezorientowanych chce donieśc, że wiem czemu Koperek tak za Bruncia sie wziął....:eviltong:....bo Koperek ma słabośc do orzechowskich Brunciów...:evil_lol:
Koperku, a może jeszcze jednego chcesz ???:evil_lol:.....tak do pary....:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
I jak po czymś takim ma ktos nie zadzwonić.?.....:eviltong:
A dla niezorientowanych chce donieśc, że wiem czemu Koperek tak za Bruncia sie wziął....:eviltong:....bo Koperek ma słabośc do orzechowskich Brunciów...:evil_lol:
Koperku, a może jeszcze jednego chcesz ???:evil_lol:.....tak do pary....:eviltong:

hahaha Nie Ty pierwsza beciu chcesz mi trzeciego na kark wsadzić, a ja zawsze odpowiadam tak samo: Podrzucisz woreczek karmy na miesiąc i nie ma sprawy! :evil_lol: ;)

p.s. I nie musisz tak zaraz rozpowiadać do czego ja mam słabość! Jeszcze ktoś wykorzysta!:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
A jaki to ma być woreczek Koperku ??? :eviltong:

beciu jak dla takiego biednego owczareczka Bruńcia, który musi urosnąć piękny, duży i z prostymi lapkami to może być nawet tak od niechcenia 13,5 kg Orijena za 235 zł :evil_lol::evil_lol:

Posted

Rafal StWola napisał(a):
KOPEREK DZIĘKI WIELKIE ZA BRUNKA OGŁOSZENIA

Albiemu ...Ciotko .... " Tam dom Twój gdzie serce Twoje " .....

BRUNEK DO DOMU !!!!

no to bezdomna jestem wujaszku poczciwy w takim razie ...

dokładam sie do podziękowań dla Ciebie Koperek :) :loveu:

Aktywowałam resztę ogłoszeń i już nie pamiętam kiedy tak wiele wiadomości w skrzynce miałam heheh :lol: