Jump to content
Dogomania

BRUNO -mam wiele wad genetycznych ale wielkie kochające psie serce-ORZECHOWCE MA DOM

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hopaj sobie Bruno ....
Wujek przyjedzie jak będzie mógł , bo Zarka choc guzek na pyszczku maleje to w brzuszku rośnie coś .... Jutro pewnie nie da rady wujek ale jak tylko będzie wiadomo co z Zarką to wpadnie facio z zieloną kataną na zdjęciu ... papa trzym się chłopak

Posted

Jakie by zdjęcia nie były nie oddadzą Neczko tego co w psiaku naprawdę ... i w Nas .
Napisałbym " ale cieszą " ...nie napisze ... cieszyć mnie będą jak z nowego domu będa ....
I tego Ci Bruno wujek na święta życzy .... i zdrowia tak jak i Zarce...

ps. Ciotka jakie by nie były wstaw i dzięki Ci za to co robisz ....

Posted

Cudownie radosny,żywoiołowy,chętny do zabawy psiaczek.Taka "kręcioła -przylepa.Miał dzis szczęscie,bo kazdy z nas pobawił sie z nim chwile.Wałówke chciał wcinać razem z palcami,tak mu smakował kawałek psiego batona,któym go częstowałam.Iskierka.

Posted

to takie psie ciacho ... takie słodkie cudowności ...

Wiele słodyczy daje przebywanie z tym cudwonym psem słuchajcie ... zapraszam do schronsika, poznajcie go a już w Was zostanie ten lukier psiego serca ...

Posted

To może być ( było ) .... genetyka , ciężar matki ... Jak i moim zdaniem ( podczas rozwoju "malca" ) brak pokarmu suni , ogólnie pokarmu , witamin itd itd nie wspominając o tym że i teraz grubym bym Go nie nazwał .... nie ma co gdybać .... Piszemy o wadach ...są ,to fakt , co nie przeszkadza psiakowi wskoczyć na moją głowę .... W niedzielę posiedziałem dośc długo z Brunem i jedno powiem ... To co ten psina wyrabia z ludziem to tylko moja Zarka jeszcze potrafi .....
Brak słów na to jaki jest ten psiak ....