halcia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 W niedziele wygłaszczemy cię maskotko sliczna i porobimy nowe zdjecia... Quote
halcia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ty przynajmniej puszku mały moze nie zmarzłes tak jak Oli i Mała Mi.ALe bez serducha kochajacego ...zimno wszędzie... Quote
Rafal StWola Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hopaj sobie Bruno .... Wujek przyjedzie jak będzie mógł , bo Zarka choc guzek na pyszczku maleje to w brzuszku rośnie coś .... Jutro pewnie nie da rady wujek ale jak tylko będzie wiadomo co z Zarką to wpadnie facio z zieloną kataną na zdjęciu ... papa trzym się chłopak Quote
Neczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ja wczoraj próbowałam mu zrobić zdjęcia, ale śnieg się rozpadał i takie powychodziły jak powychodziły...:shake: Ale wstawię jutro, co mam :roll: Quote
Rafal StWola Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jakie by zdjęcia nie były nie oddadzą Neczko tego co w psiaku naprawdę ... i w Nas . Napisałbym " ale cieszą " ...nie napisze ... cieszyć mnie będą jak z nowego domu będa .... I tego Ci Bruno wujek na święta życzy .... i zdrowia tak jak i Zarce... ps. Ciotka jakie by nie były wstaw i dzięki Ci za to co robisz .... Quote
halcia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cudownie radosny,żywoiołowy,chętny do zabawy psiaczek.Taka "kręcioła -przylepa.Miał dzis szczęscie,bo kazdy z nas pobawił sie z nim chwile.Wałówke chciał wcinać razem z palcami,tak mu smakował kawałek psiego batona,któym go częstowałam.Iskierka. Quote
lunarmermaid Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Piękny Oneczek! Taki misio puchaty.Powinien szybko znaleźć domek! Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 to takie psie ciacho ... takie słodkie cudowności ... Wiele słodyczy daje przebywanie z tym cudwonym psem słuchajcie ... zapraszam do schronsika, poznajcie go a już w Was zostanie ten lukier psiego serca ... Quote
halcia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bardzo jest mi go żal.Znajomy wet.mówił,ze to nie muszą być wady genet.Mogła go przygnieść np.suczka jak był maleńki. Quote
Rafal StWola Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To może być ( było ) .... genetyka , ciężar matki ... Jak i moim zdaniem ( podczas rozwoju "malca" ) brak pokarmu suni , ogólnie pokarmu , witamin itd itd nie wspominając o tym że i teraz grubym bym Go nie nazwał .... nie ma co gdybać .... Piszemy o wadach ...są ,to fakt , co nie przeszkadza psiakowi wskoczyć na moją głowę .... W niedzielę posiedziałem dośc długo z Brunem i jedno powiem ... To co ten psina wyrabia z ludziem to tylko moja Zarka jeszcze potrafi ..... Brak słów na to jaki jest ten psiak .... Quote
SZPiLKA23 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja mysle podobnie jak Rafał ze przy dobrym pożywieniu i opiece wady mozna zmniejszyc Quote
paros Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Śliczne malutkie cudo chce do domu.... :-(:-(:-( Quote
halcia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Oj ,bardzo chce,do człowieka,tulenia zabawy,dobrego jedzonka...mały jest super! Quote
halcia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 To taki Puszek -Okruszek,no troche większy okruszek. Quote
Becia66 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Maleńki i ty się domku doczekasz.....:roll: Quote
halcia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 A coś sie szykuje niedzwiadkowi?Kochany,domku najlepszego! Quote
lunarmermaid Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jakieś wieści? Mam nadzieję,że dobre...czekamy!!! Quote
Recommended Posts