Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj , widziałem Cie na dogo po 10 rano i tak sobie pomyślałem że musisz być w pracy:lol::evil_lol: i chyba się nie myliłem.
Jak to dobrze że człowiek w pracy się tak męczy:cool3:.
Matce Polce tylko koci brakuje do szczęścia, królik , pies , dziecko że o mężu nie wspomnę i jeszcze mały kocio , Rufi poluje na świeże futro, świeże futro poluje na królika okrutnika, Arturek raczkując zacznie polować na wszystko i Stokrota z mina radosną w środku tego tajfunu:eviltong:, ja to widzę .
Ale wracając do psiów , mamy szczęscie że człowiek mieszka blisko jakiegoś lasku, to i futra mają się gdzie wyszaleć.
Jak czasami mnie najdzie ochota , to Shilkę w kaganiec i autobusem do miasta , cholera pies się nie ma gdzie załatwić , fragmenty trawnika a i tak ludzie się dziwnie patrzą jak się schylam i sprzątam koopę.Niezależnie od wszystkiego stasznie mają psi w mieście , spaliny , hałasy , można się do tego przyzwyczaić , ale z lasem pod nosem lepiej dla futer i dla nas.
I konkluzja ; miłego wieczoru:lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja nie mam sie z czego cieszyć bo z piątku na sobotę jeszcze do pracy ide :roll:[/QUOTE]

Uuuuu, przykra sprawa...

[quote name='Angi']a mi to obojętne, bo od dzisiaj mam wolne :lol:

Hej wam ;)[/QUOTE]

Nie wkurzaj ludzi :mad:

[quote name='Shilomaniak']Witaj , widziałem Cie na dogo po 10 rano i tak sobie pomyślałem że musisz być w pracy:lol::evil_lol: i chyba się nie myliłem.
Jak to dobrze że człowiek w pracy się tak męczy:cool3:.
Matce Polce tylko koci brakuje do szczęścia, królik , pies , dziecko że o mężu nie wspomnę i jeszcze mały kocio , Rufi poluje na świeże futro, świeże futro poluje na królika okrutnika, Arturek raczkując zacznie polować na wszystko i Stokrota z mina radosną w środku tego tajfunu:eviltong:, ja to widzę .
Ale wracając do psiów , mamy szczęscie że człowiek mieszka blisko jakiegoś lasku, to i futra mają się gdzie wyszaleć.
Jak czasami mnie najdzie ochota , to Shilkę w kaganiec i autobusem do miasta , cholera pies się nie ma gdzie załatwić , fragmenty trawnika a i tak ludzie się dziwnie patrzą jak się schylam i sprzątam koopę.Niezależnie od wszystkiego stasznie mają psi w mieście , spaliny , hałasy , można się do tego przyzwyczaić , ale z lasem pod nosem lepiej dla futer i dla nas.
I konkluzja ; miłego wieczoru:lol:[/QUOTE]

Kurcze, nic się nie ukryje:evil_lol:. Oj, czasami męczy się okrutnie:eviltong:

Tak teraz to jest szczęście wielkie, o 6.30 jestem w lesie. dobrze, że śnieg leży to zębów sobie nie wybije...może;)

W centrum jest syf.

Konkluzja cudna, dziękuję:lol:

Posted

[quote name='M&S']Dobrze, będę pamiętała.
Asiu, szczerze Ci powiem, że nie wiem jak będzie w weekend.
myslę, że zdzwonimy się przed sobotą, a może w piątek podjadę na sekcję, jak będziesz of course;)[/QUOTE]
Nie, dzisiaj na pewno ni ebedzi emnie na Sekcji.
Daj znac najwczesniej, jak to bedzie możłiwe, czyli jak to pisza angielskojęzyczni - asap:)

pzdr.

Posted

doberek :)
junior próbuje sobie założyć nogi za głowę ;)
TZ próbował "uszczęśliwić" Rufola i kupił mu "psią karmę" bleeeeeeee, Rufol wszamał i za chwilkę wszystko "oddał" w malowniczym stylu ;)
Zuzolek zastrajkowała i nie wychodzi z klatki :(
mam zimnice w łazience a baba z administracji próbuje mi wmówić,że nie wiem co to mikrowentylacja w oknach" i ona mi to "na spokojnie wytłumaczy" ....

a w kwestii kotów to będę mieć jak sie do domku przeprowadzę ;)

mizianka dla psiurów i kocurów ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie, dzisiaj na pewno ni ebedzi emnie na Sekcji.
Daj znac najwczesniej, jak to bedzie możłiwe, czyli jak to pisza angielskojęzyczni - asap:)

pzdr.[/QUOTE]

Zobaczymy się innego dnia:)

[quote name='marta.k9080']dzień dobry:p[/QUOTE]

Dzień dobry:lol:

[quote name='bety']Cześć futrzaczki :)

Pzdr[/QUOTE]

Cześć, cześć:)

[quote name='Ania!']Powoli wracam na forum :lol:[/QUOTE]

Cieszę się:)

[quote name='stokrotka.af']doberek :)
junior próbuje sobie założyć nogi za głowę ;)
TZ próbował "uszczęśliwić" Rufola i kupił mu "psią karmę" bleeeeeeee, Rufol wszamał i za chwilkę wszystko "oddał" w malowniczym stylu ;)
Zuzolek zastrajkowała i nie wychodzi z klatki :(
mam zimnice w łazience a baba z administracji próbuje mi wmówić,że nie wiem co to mikrowentylacja w oknach" i ona mi to "na spokojnie wytłumaczy" ....

a w kwestii kotów to będę mieć jak sie do domku przeprowadzę ;)

mizianka dla psiurów i kocurów ;)[/QUOTE]

Witanko:multi:
Młody na akrobatę wyrośnie;)

Biedny rufilec, brzuszek go pewnie boli....i zuzolek też biedny.

musicie wrócić, nie ma innej opcji!!!!

A koty się znajdą;)

dziękować, wymiziam jak do domu powrócę;)

Posted

[quote name='Błyskotka']Miłego weekendu :)[/QUOTE]

Dziękujemy:)

[quote name='unikatowydiament']witamy piękne futrzaki:)[/QUOTE]

Witamy, witamy:):)

Posted

[quote name='stokrotka.af']nio Rufolek ozdrowiał i na spacerku szalał,że hej a Zuza przy sprzątaniu klatki wylazła i zaległa na dywaniku pod balkonem ;) idzie ku lepszemu ;)[/QUOTE]

Super!!!!!

Buziaki od nas :)

Posted

Dzień dobry i tu niespodzianka u nas zimno i śnieg pada, w lesie też zimno, Shila się z koleżanką pokłóciła o patyk zaledwie 4-metrowy i każda w swoją strone poszła, ale dłużej niż godzinę nie da się wytrzymać na spacerze WIOSNYYYY!:cool1:

Posted

[quote name='Shilomaniak']Dzień dobry i tu niespodzianka u nas zimno i śnieg pada, w lesie też zimno, Shila się z koleżanką pokłóciła o patyk zaledwie 4-metrowy i każda w swoją strone poszła, ale dłużej niż godzinę nie da się wytrzymać na spacerze WIOSNYYYY!:cool1:[/QUOTE]

Dzień dobry.

Zimno, a moje burki na śniegu się kotłują:evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']sobotnie dzień dobry:)[/QUOTE]

Dzień dobry [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/316/316823gsj3rva370.gif[/img][/url]