M&S Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Koszmarne zamieszanie (Ania jak wrócilub Marysia to napiszą więcej), ale [COLOR=red][B]Aiko - dosk.1, CWC, BOS, BOB!!!![/B][/COLOR] Nie wiem, czy beda czekaly do bisów... Gratulacje dla Aiko i dla Mani!!!! pzdr.[/QUOTE] Asiu, dziekuję za wstawianie wynku:loveu: [quote name='deer_1987']Gratulacje!![/QUOTE] [quote name='Buszki']Super wynik,gratulacje !!![/QUOTE] [quote name='cropka']Witawszy wilczaste. Widzę, ze tu też szaleństwo :p Gratulacje dla Was i dla przystojniaka ::loveu:[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']ooooooooo jakie super wieści :multi: wielkie gratulacje :multi:[/QUOTE] [quote name='Tekla64']no brawo i bardzo sie cieszymy a czekamy na relacje nie tylko pisemna hihihi[/QUOTE] [quote name='dOgLoV'][B]Gratulacje !!!![/B][/QUOTE] [quote name='gosiaja']Gratulacje !!!![/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy:multi::multi: Relację z wystawy dam ciut później. Zdjęcia robiłam, ale nie wiem jak wyszły..... Fajnie, że spotkałam się z jamnicze, cienką i jej małżem:lol::lol:. Quote
Tekla64 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 no to malo ze sukces to jeszcze towarzyskie rewelacje super a teraz dawaj zdjecia hihihi Quote
M&S Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Zdjęcia będą jak moj laptok się naprawi....tam jest program do zmniejszajnia. Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [FONT=Comic Sans MS]To na razie tylko [B]gratuluję[/B] :multi: , a na zdjęcia wpadnę później :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przyszłam również pogratulować :multi: tak blisko mnie a ja nie mogłam Was zobaczyć w akcji :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
tulasy Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Super Aniu, zdobyłaś to co chciałaś. Wygłaskaj Aiko Basia Quote
Asiaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='M&S']Zdjęcia będą jak moj laptok się naprawi....tam jest program do zmniejszajnia.[/QUOTE] O, masz, znowu cos w laptoku nie działa.... jakis feralny laptok... I tez czekam na foteczki z ringu. A może macie tez inne z Gdańska? pzdr. Quote
Atrisko Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oj sie dzieje ...ale Suuuper!!!... szpicol doceniony...no to ogromniaste gratulacje!!! Quote
M&S Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To na razie tylko [B]gratuluję[/B] :multi: , a na zdjęcia wpadnę później :)[/FONT] [/QUOTE] Dzięki:lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przyszłam również pogratulować :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak blisko mnie a ja nie mogłam Was zobaczyć w akcji :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] No widzisz i teraz też się nie udało.... [quote name='Błyskotka']Gratulacje :).[/QUOTE] Dziękujemy:lol: [quote name='tulasy']Super Aniu, zdobyłaś to co chciałaś. Wygłaskaj Aiko Basia[/QUOTE] Dzięki Basiu, wygłaszczemy;):p [quote name='Asiaczek']O, masz, znowu cos w laptoku nie działa.... jakis feralny laptok... I tez czekam na foteczki z ringu. A może macie tez inne z Gdańska? pzdr.[/QUOTE] Zkiepścił się:angryy::mad:....Asiu nie mam niestety, pogoda nie była spacerowa....sama żałuję:shake: [quote name='dOgLoV']Witamy :multi:[/QUOTE] Hello:multi: [quote name='Buszki']Ja też bym jakieś foteczki chciała ;).[/QUOTE] Niestety, trzeba poczekać..... [quote name='Atrisko']Oj sie dzieje ...ale Suuuper!!!... szpicol doceniony...no to ogromniaste gratulacje!!![/QUOTE] Dzięki Jolu:lol: [quote name='Izabela124.']I ode mnie gratulacje![/QUOTE] Bardzo dziękujemy:p Quote
Tekla64 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 a gdzie zdjecia? bo u mnie taki dzionek ze bych se poogladala Quote
jonQuilla Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja to się kurde chyba nigdy na żadną wystawę nie wybiorę :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='Tekla64']a gdzie zdjecia? bo u mnie taki dzionek ze bych se poogladala[/QUOTE] Na razie ze względóe technicznych nie bedzie. Laptok pojechał do naprawy, a na nim jest program do zmniejszania fot....przykro mi. [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja to się kurde chyba nigdy na żadną wystawę nie wybiorę :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Wybierzesz się....do Sopotu w sierpniu?! Quote
M&S Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='deer_1987']Jak tam dzien mija? :) Zasypani?[/QUOTE] A dziękuję, dobrze:) od wczoraj nie sypało.... Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja sama jestem ciekawa co u nas bedzie z tym sniegiem, bo wg pogody przez 2 tyg ma go nie byc - ma troche sypac w piatek i jakos w przyszlym tyg ale to +2. A to juz bedzie koniec stycznia... Chyba ze zima zaskoczy nas w lutym :razz: Quote
M&S Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Mam nadzieję, że u nas snieg nie bedzie długo zalegał...... Quote
Buszki Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 U nas topnieje,bo deszcz zaczął siąpić.A tak ładnie i czysto było :). Quote
Recommended Posts