Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bety']Meldujemy, że fotki obejrzane - cudaśne. :lol:

Miłej soboty. :lol::lol::lol:

Pzdr[/quote]

Dzięki, miło że foty się podobają :p

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki super :).

Aniu a Mania będzie w Bratysławie ?
My rezygnujemy. Wystawa w sumie nie potrzebna a Słowację mamy w planach w styczniu ;). No może na koniec roku będziemy na klubowej o ile dadzą znać konkurencji o terminie wystawy :evil_lol:.

Posted

[quote name='Błyskotka']Fotki super :).

Aniu a Mania będzie w Bratysławie ?
My rezygnujemy. Wystawa w sumie nie potrzebna a Słowację mamy w planach w styczniu ;). No może na koniec roku będziemy na klubowej o ile dadzą znać konkurencji o terminie wystawy :evil_lol:.[/quote]

Dzięki :lol:,

nie Mani nie będzie, myślałam o Bratysławie, ale Sparkowi potrzebny jest tylko jeden CAC, więc pewnie po nowym roku....no może ew. ta klubowa, ale jeszcze nie wiem ;)

Myślimy o sierpniowych Czechach :evil_lol:

A.

Posted

Ja piszę o klubowej chowów.

A na sierpniowe Czechy my już zgłoszeni :cool3:.
No ale teraz zmienili nam sędziego i ma oceniać ta pani co w sierpniu :shake:.
Jeszcze mamy konkurenta ale może przynajmniej res CAC będzie.
A jak bdb to wycofuję zgłoszenie na sierpień bo to będzie bez sensu jechać znowu do tej pani.

Posted

[quote name='Błyskotka']Ja piszę o klubowej chowów.

A na sierpniowe Czechy my już zgłoszeni :cool3:.
No ale teraz zmienili nam sędziego i ma oceniać ta pani co w sierpniu :shake:.
Jeszcze mamy konkurenta ale może przynajmniej res CAC będzie.
A jak bdb to wycofuję zgłoszenie na sierpień bo to będzie bez sensu jechać znowu do tej pani.[/quote]

Nie załapałam :oops:

Ja mówię o Czechach w ostatni weekend sierpnia, własnie ze względu na Marię M. ona jest szfową Klubu Szpica

A.

Posted

Witamy serdecznie z upalnej Wielkopolski :multi: ( dopiero wstałam z łozka :oops: Quescio tez )

Hitowa fotka okazala sie mega hitowa :diabloti: a reszta zdjec swietna. Jak psiaki radza sobie w takim upale. bo moj to tylko lezy...pije...lezy...pije...w nocy cos zje...i po wczorajszym praniu futra linieje :placz: a jutro Gorzów.

Posted

[quote name='andromeda']Witamy serdecznie z upalnej Wielkopolski :multi: ( dopiero wstałam z łozka :oops: Quescio tez )

Hitowa fotka okazala sie mega hitowa :diabloti: a reszta zdjec swietna. Jak psiaki radza sobie w takim upale. bo moj to tylko lezy...pije...lezy...pije...w nocy cos zje...i po wczorajszym praniu futra linieje :placz: a jutro Gorzów.[/quote]

Helo, ja wsałam wcześnie, ale jakaś rozlazła jestem....:shake:

...mega hit sezonu :evil_lol:, dzięki
Futra radzą sobie nawet dobrze, wychodzą rano, głównie Maks, a Spark specjalnie się nie przejmuje. Apetyt mają normalny, a jak godzina karmienia się opóźnia, to Maks przypomina....głośno :mad:

Ja swoje piorę na 2 tygodnie przed wystawą, ale oczywiście nie przed każdą...

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Nie załapałam :oops:

Ja mówię o Czechach w ostatni weekend sierpnia, własnie ze względu na Marię M. ona jest szfową Klubu Szpica

A.[/quote]
No ja też mówię o sierpniowej Mladej Boleslav :cool3:. Tylko że nas teraz na krajówce ocenia Ludmila Pavlikova a w sierpniu też ona :roll:.
No chyba że znowu będzie niespodzianka i zmienią sędziego na ostatni moment :mad:.

Posted

[quote name='Błyskotka']No ja też mówię o sierpniowej Mladej Boleslav :cool3:. Tylko że nas teraz na krajówce ocenia Ludmila Pavlikova a w sierpniu też ona :roll:.
No chyba że znowu będzie niespodzianka i zmienią sędziego na ostatni moment :mad:.[/quote]

Sędzina, o której mówisz nas nigdy nie sedziowała

A.

Posted

[B]Mam cos dla Was bo lubisz zabki - nie wiem czy widac dokladnie ale zmiana skory nastepuje:
[IMG]http://sherry-niunia.home.pl/zmiana.jpg[/IMG]

[IMG]http://sherry-niunia.home.pl/zmiana2.jpg[/IMG]
[/B]

Posted

[quote name='Maks i Spark']to jest Mani żaglowiec....nazywa się Thalassa

[IMG]http://www.zaglowce.ow.pl/zagraniczne/thalassa/thalassa.jpg[/IMG]

A.[/quote]
Piękny :loveu::loveu::loveu:.

Posted

Dzieńdybrywieczór po raz pierwszy u Was:loveu:Rozpoczęłam studiowanie wątku,troszku mi zejdzie,ale wartooooooo,podoba mi się tutaj;)Dziś już jestem upadła po pracy i zakupach,ale jutro zabieram się ostro do lektury:lol:

Posted

[quote name='AngelsDream']Piękny ten żaglowiec. :)[/quote]

[quote name='Błyskotka']Piękny :loveu::loveu::loveu:.[/quote]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ooo chociaż tutaj żaglowca zobaczę :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo niestety ale do Gdyni nie pojechałam :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ładny jest, i duuuży Mania mówiła, ża ma dwa pokłady górne i dwa dolne i jest dość ekskluzywny...a jego rodzaj to barkentyna...

A.

Posted

[quote name='Matagi']Dzieńdybrywieczór po raz pierwszy u Was:loveu:Rozpoczęłam studiowanie wątku,troszku mi zejdzie,ale wartooooooo,podoba mi się tutaj;)Dziś już jestem upadła po pracy i zakupach,ale jutro zabieram się ostro do lektury:lol:[/quote]

Dobry wieczór, cieszę się, że Cię widzę :lol:
Miło, że podoba się nasza galeria, zapraszamy....

A.