Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Raz na rok kalendarz i tyle :roll: a szkoda.
W MP wcześniej była też książka, jakaś płyta, no i bandanka, czyli czasem cos dodają a PP to już bardzo żadko...

Posted

Był jakiś film :roll: którego nawet nie oglądałam, mogę sprawdzić w którym to było numerze jak chcecie. Tylko ten film nie był o psach :roll: ani nawet o zwierzętach chyba... więc w sumie nie wiem czemu ją dodali...

Posted

a, rzeczywiście, było coś takiego, całe wieki temu.
"Pamiętnik Diny" czy cos w tym stylu.... też nie oglądałam, rzuciłam na biurko i gdzieś się zgubiło. Nawet nie pamiętałam, że to było:evil_lol:

Posted

[URL="http://www.naukawpolsce.pap.pl/nauka/index.jsp?place=Lead01&news_cat_id=249&news_id=6376&layout=6&forum_id=1584&page=text"]http://www.naukawpolsce.pap.pl/nauka/index.jsp?place=Lead01&news_cat_id=249&news_id=6376&layout=6&forum_id=1584&page=text[/URL]

Posted

na stronie 20 PP w nr styczniowym gazeta pisze: "zapobiegliwi mogą tez zaszczepić pupila przeciwko PTASIEJ GRYPIE i innym infekcjom górnych dróg oddechowych". Bardzo bym chciała poznać nazwę tej szczepionki hehe - może nada się też dla ludzi... Dodam, że artykuł był chyba konsultowany z lek. weterynarii, sugerują to jego komentarze w tekścię.
już się prawie przekonałam do PP, ale teraz widzę, że to jednak strata czasu...

Posted

jej, nie chodzi o to, czy warto szczepić, czy nie. Szczepionki na ptasią grypę NIE MA (ani dla ludzi, ani tym bardziej dla psów) - i wypisywanie takich bzdur, żeby sobie zaszczepić pieska to po prostu wieści wyssane z palca

Posted

az mi sie nie chcialo wierzyc, ze PP napisalo taka glupote. Siegnelam po styczniowy numer, i tam rzeczywiscie jest szczepionka przeciw grypie, ale [B][U]psiej [/U][/B]a nie [U][B]ptasiej. [/B][/U]Za szybko czytasz :) hi hi

Posted

(...)"Zapobiegliwi mogą też zaszczeićpupila przeciwko [B]psiej [/B]grypie i innym infekcjom górnych dróg oddechowych."(...) wg PP-----diabliki w czytaniu się zdażają:evil_lol: . PP - nadal wiarygodny!!!:D :czytaj: :cool2:

Posted

Wczoraj ,przy okazji szukania/sprawdzania tej "grypy" trafiłam na art. o tych kobietach, co startują w zimowych zawodach. Przypomniało mi się, że miesiąc temu szukałam potem stron info, znalazłam listy z zawodów, ale nie spotkałam się z nazwiskiem Polki:shake: . Czy Wy macie coś na interku w związku z tą panią? jakiś @...jakąś stronkę priw...

Posted

rasy:
AM
Jack Russel Terrier

kontrasty: dog niemiecki kontra york

Temat miesiąca: Niebezpieczne mity

Szkolenie: skijouring

reportaż: maszerzy z Kamczatki

zdrowie: oczy

psychotest: czy potrafisz sprawić psu radość?

PZDR;)