JustynaJK Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 pewno,że mogliby częsciej coś dodawać,czasopismo nie należy do najtańszych więć powinni zachęcać Quote
bellatriks Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 właśnie. Wielką gratkę zrobił MP w grudniu-jak dali bandanę. PP niezbyt skłania się do zasypywania czytelników prezentami:roll: Quote
Koma Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Raz na rok kalendarz i tyle :roll: a szkoda. W MP wcześniej była też książka, jakaś płyta, no i bandanka, czyli czasem cos dodają a PP to już bardzo żadko... Quote
JustynaJK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 jaka płyta?kupuję od lat i nie kojarzę Quote
Koma Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Był jakiś film :roll: którego nawet nie oglądałam, mogę sprawdzić w którym to było numerze jak chcecie. Tylko ten film nie był o psach :roll: ani nawet o zwierzętach chyba... więc w sumie nie wiem czemu ją dodali... Quote
bellatriks Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 a, rzeczywiście, było coś takiego, całe wieki temu. "Pamiętnik Diny" czy cos w tym stylu.... też nie oglądałam, rzuciłam na biurko i gdzieś się zgubiło. Nawet nie pamiętałam, że to było:evil_lol: Quote
anetta Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='JustynaJK']ale chyba innej firmy[/QUOTE] Tego to ja juz nie pamietam :jumpie: Quote
ElGreco Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [URL="http://www.naukawpolsce.pap.pl/nauka/index.jsp?place=Lead01&news_cat_id=249&news_id=6376&layout=6&forum_id=1584&page=text"]http://www.naukawpolsce.pap.pl/nauka/index.jsp?place=Lead01&news_cat_id=249&news_id=6376&layout=6&forum_id=1584&page=text[/URL] Quote
Guciek Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ja jestem za tym, żeby w PP chociaz jakies upusty były. Np wycinasz sobie kuponik, idziesz do jakiegos sklepu i masz iles tam % rabatu :) Quote
JustynaJK Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 może się czegoś doczekamy,w końcu konkurencja coraz lepsza... Quote
bellatriks Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 cześć, wpare godzin temu wróciłam z ferii.. byliśmy np. na Krupówkach. Wchodzę do jakigoś prasowego i co widzę???? PP z prezentem!!!:mad: wkurzyłam się w wyszłam:angryy: Quote
JustynaJK Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 co musiało być nagmatwane z tymi prezentami Quote
Cathedral Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 na stronie 20 PP w nr styczniowym gazeta pisze: "zapobiegliwi mogą tez zaszczepić pupila przeciwko PTASIEJ GRYPIE i innym infekcjom górnych dróg oddechowych". Bardzo bym chciała poznać nazwę tej szczepionki hehe - może nada się też dla ludzi... Dodam, że artykuł był chyba konsultowany z lek. weterynarii, sugerują to jego komentarze w tekścię. już się prawie przekonałam do PP, ale teraz widzę, że to jednak strata czasu... Quote
potek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ale w polsce nie ma sensu szczepić na ptasią grype u nias jej nie ma i mam nadzieje że nie bedzie Quote
Cathedral Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 jej, nie chodzi o to, czy warto szczepić, czy nie. Szczepionki na ptasią grypę NIE MA (ani dla ludzi, ani tym bardziej dla psów) - i wypisywanie takich bzdur, żeby sobie zaszczepić pieska to po prostu wieści wyssane z palca Quote
Ejka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 az mi sie nie chcialo wierzyc, ze PP napisalo taka glupote. Siegnelam po styczniowy numer, i tam rzeczywiscie jest szczepionka przeciw grypie, ale [B][U]psiej [/U][/B]a nie [U][B]ptasiej. [/B][/U]Za szybko czytasz :) hi hi Quote
bogula Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 (...)"Zapobiegliwi mogą też zaszczeićpupila przeciwko [B]psiej [/B]grypie i innym infekcjom górnych dróg oddechowych."(...) wg PP-----diabliki w czytaniu się zdażają:evil_lol: . PP - nadal wiarygodny!!!:D :czytaj: :cool2: Quote
Cathedral Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Tak, sorry psiej ;p - PP całkowicie oczyszczony z zarzutów ;) Mea culpa. To pewnie przez tą starość robię czeskie błędy i to w czytaniu! Quote
bogula Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Wczoraj ,przy okazji szukania/sprawdzania tej "grypy" trafiłam na art. o tych kobietach, co startują w zimowych zawodach. Przypomniało mi się, że miesiąc temu szukałam potem stron info, znalazłam listy z zawodów, ale nie spotkałam się z nazwiskiem Polki:shake: . Czy Wy macie coś na interku w związku z tą panią? jakiś @...jakąś stronkę priw... Quote
bellatriks Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 hehe, a ja dzisiaj otrzymałam moją prenumeratę PP. Poszłam sobie kupić migawkę, a jak wracałam, to spotkałam pod bramą listonosza:multi: Quote
bellatriks Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 rasy: AM Jack Russel Terrier kontrasty: dog niemiecki kontra york Temat miesiąca: Niebezpieczne mity Szkolenie: skijouring reportaż: maszerzy z Kamczatki zdrowie: oczy psychotest: czy potrafisz sprawić psu radość? PZDR;) Quote
Recommended Posts