dbsst Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 czesc czy ktos czyta przyjaciela? i czy mnie sie tylko wydaje czy tez polepszyl swoja jakosc. chyba rosnie konkurencja bo i moj pies i przyjaciel zaczeli zabiegac o klijeta czy mi sie tylko zdaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 wydaje mi się również,że ostatni nr był lepszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 wrzesniowy czy pazdziernikowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 i wrześniowy i pażdziernikowy są lepsze od poprzednich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted October 1, 2004 Author Share Posted October 1, 2004 ciekawe czy wplyw na to ma wejscie nowego czasopisma poczekamy zobaczymy czy ta zmiana bedzie sie utrzymywac czy osiada na laurach---- oby nie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Myślę,że jednak to konkurencja,która napewno jest zdrowa w tym wypadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 haha i iejmy nadzieje ze na dluzej im starczy zapalu niz dwa wydania haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anetta Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Dla mnie PP kiedys byl fajniejszy. Szkoda ze zadnych probek nie daja :P PP zbieram od poczatku i tylko raz dali niewialka probke :( szkoda... A MP to dal czadu...az 80 str no no 8) Sporo czytania w supermarkecie :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ja czytam PP i musze powiedziec, ze lubie tą gazetke:) A zwlaszcza, ze w grudniu malamutki bedą:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 no poprawili sie poprawili. Nie mam listopadowego PP ani MP ale musze zakupić (PP to przyjdzie bo dzwoniłam). Mi sie podoba to jak psa szkolić :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogula Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Podnoszę temat :D zapału starczyło i na styczniowy numer! Pismo wyraźniej zaczęło się liczyć z nami czytelnikami--miłośnikami psów. Ciekawe warunki prenumeraty. Wkładka z rasami i grupami psów. I najfajniejsze: ci, co radzą "uczłowieczyli się"---panie ze swoimi pupilami uśmiechają się z kolorowych fotek. Miłe nagradzanie tych, co ciekawe listy piszą. Ciekawe artkuły edukacyjne i ważne tzw. "temat miesiąca". Pismo jakby bliżej i sympatyczniej---do nas... :D . Polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golden_Tina Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ja zbieram od niedawna, ale poprawy sa widoczne. MP też się poprawia. Ciekawe, czyżby nagle zaczęło im zależeć na klientach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 może tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labradorka Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ja tego nie kupuję, tzn. kiedyś miałam te numery z buldogiem angielskim i owczarkami środkowoazjatyckimi na okładce oraz z chihuahua z sierpnia ubiegłego roku. Zawsze jednak pożyczam numery od mojej kuzynki która to kupuje. Gazeta spoko, ale bardziej przemawia do mnie Mój Pies którą zbieram od 2 lat. Pozatym sporadycznie kupuję Psy Myśliwskie, Cztery Łapy (to raczej za darmo :)) i Pies. Więcej gazetek u nas nie ma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogula Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 A ja kupuję :D [b]labladorka[/b]-----zapewne to rodzaj "pierwszej miłości": "PP" było pierwsze i tak zostało. Widać, że zespół stara się dogodzić każdemu: i 12letnim panienkom i nieco starszym dziewczynom, i miłosnikom sztuki, i fotoamatorom, i hodowcom....Inne czasopisma kupuję z doskoku i chyba najfajniejsze są "Psy Myśliwskie". Czekam na nr kwietniowy "PP", bo będą teriery i sposoby na bezpieczne ogrody...POZDRO! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labradorka Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Bogula no w sumie to masz rację :) Ja jednak jakoś wole "M.P.", choć tak ogólnie to niewiele mogę zarzucić "P.P.". Ale co tu dużo gadac - oba czasopisma są świetne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Przyszłam Wam prenumerata z marca? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szlag mnie trafia :evil: Zamawiałam od listopadoweg na 6 miechów. Nie przyszedł to zadzwoniłam 3 razy i za 3 mnie potraktowano jak człowieka nie jak rzecz :evil: Potem było normalnie. I co? marcowego ani widu ani słychu a powinien juz w lutym tu być! :evil: jak nie przyjdzie w poniedziałek albo wtrek to dzwonie i robie avanture :evil: Tinka hey!! ;) [size=2]Tu Gucia z Dogs 4ever[/size] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 właśnie dziś wyciagnęlam prenumeratę ze skrzynki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ja wlasnie tez! :o :evil: Ale dobrze, ze jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogula Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Dlatego właśnie prenumeratę zamieniłam na "teczkę" w kiosku...Kilka lat temu prenumerowałam "PP" i kiedy nie dochodził na czas (wcześnie :lol: ) zżerała mnie ciekawość i złość, bo w kiosku już czasopismo czekało...Trzeba sobie obrać obcję---najlepszą w danych warunkach 8) -----pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogula Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Dlatego właśnie prenumeratę zamieniłam na "teczkę" w kiosku...Kilka lat temu prenumerowałam "PP" i kiedy nie dochodził na czas (wcześnie :lol: ) zżerała mnie ciekawość i złość, bo w kiosku już czasopismo czekało...Trzeba sobie obrać obcję---najlepszą w danych warunkach 8) -----pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 jak będzie tak dalej,to tez zrezygnuję z prenumeraty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 A ja jestem niestety skazana na prenumerate-u mnie sie tego cholerstwa nie kupi... :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 a ja jestem zła jak wszędzie widzę nowe nr, a mojej prenumeraty jak nie ma tak nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowka Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 No widze, ze nie tylko "Moj Pies" tak dba klientow :-? Dobrze, ze tu zajrzalam bo mialam w tym tygodniu zamowic prenumerate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts