Yorija Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Dziś miałam telefon w sprawie Kali. Pan z Gdańska aż. Chciał nawet przyjechać jutro po Kalę do schroniska. Tyle, że późnym popołudniem. A jak wiadomo schron jest wtedy zamknięty. Będzie kontaktował się z kierownikiem i mam nadzieje odezwie się jaki efekt moich informacji o Kali i informacji od kierownika. Czyli jednak ogłoszenia w necie dużo dają :-) Dziękuję bardzo za ogloszenia. Quote
Panca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ogloszenia daja a i owszem:cool3: no to nie zapeszam i trzymam kciuki Quote
jkp Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Trzymam kciuki za dom dla Kali - taka super śiczna suczka musi znależć swoje miejsce Quote
agata51 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wiadomo, że domek będzie, tylko po co tak odwlekać!? Quote
Yorija Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Kala juz w Gdańsku. Tylko tyle wiem. Wyszło na to, że człowiek był konkretny, przyjechał i zabrał suczkę. Jak się uda to może ktoś ze schroniska coś mi więcej powie. Quote
Panca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 cuuuudoooownie!!!!!!zmiana tytulu niezbedna:diabloti::diabloti::diabloti: Yorija moze sie uda czegos wiecej dowiedziec? Quote
golliee Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 super, moze uda sie nawiazac kontakt z tym panem z Gdanska. Bardzo jestem ciekawa, jak wrazenia Kali z nowego domku:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Panca napisał(a):cuuuudoooownie!!!!!!zmiana tytulu niezbedna:diabloti::diabloti::diabloti: Yorija moze sie uda czegos wiecej dowiedziec? Ja po cichutku zamilknę. Quote
Yorija Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 agata51 napisał(a):Ja po cichutku zamilknę. A jak mi podeślą znowu takiego maila jak Pani Kasia od Gustawa? To co ja robić będe? Czytać i czytać? nic to - odważę się - tylko jeszcze czekam na wieści ze schroniska i potem to już chyba zadzwonie do domku Kali :-) Quote
agata51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Yorija']A jak mi podeślą znowu takiego maila jak Pani Kasia od Gustawa? To co ja robić będe? Czytać i czytać? nic to - odważę się - tylko jeszcze czekam na wieści ze schroniska i potem to już chyba zadzwonie do domku Kali :-) Oj, Yorija, biedna ty jesteś! Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kalusiu...nareszcie! Ja i tak nie zrozumiem jak mogłaś tak długo czekać!...ale ja już wielu zachowań ludzi nie rozumiem!:shake: Kalusiu...powodzenia i szczęśliwego życia! Quote
Yorija Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 "Pisze w imieniu brata. który we wtorek adoptował Kale. Kala już czuje sie jak u siebie, jest niesamowitą pieszczochą i jest bardzo inteligentna. Chodzimy na długie spacery i to bez smyczy. Chodzi koło nogi a jak gdzieś pobiegnie to zaraz sama wraca żeby nie stracić Roberta z oczu. Już zdążyła się do niego przywiązać gdyż nie odstępuje go na krok. została wykąpana i teraz wygląda jak "owieczka":) jest prześliczną panieneczką bardzo łagodna dla ludzi, psów i nawet kotów. dodałam kilka zdjęć z jej spacerku nad morze- które odwiedza codzien rano:) Serdecznie pozdrawiamy! Kala również!" Quote
jkp Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No i .... doczekałaś sie Kala !!!:cool3::lol::lol::lol::multi: to najwspanialszy moment każdego wątku . Jeden kamień z serca i dobrze bo następne bidy czekają na wsparcie :-(. Quote
2010 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :loveu:piekny psiak :multi: GRATULUJEMY DOBREGO WYBORU :loveu: Quote
golliee Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nareszcie! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Panca Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ale jej sie udalo:multi::multi::multi:a ta fotka jak fruwa nad sniegiem z pycholem usmiechnietym to mistrz po prostu:loveu: Quote
Recommended Posts