agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kalu, śliczna suniu. Zazdroszczę. Też bym chciała nad morzem mieszkać. Panie Robercie, dziękować to mało! My pana uwielbiamy! Quote
Itinea Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cieszę się, że Kala ma dom. Tylko czemu wciąż jest na Allegro? Quote
ANETTTA Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bo ja ja ogłaszam dalej .....oj jaka ja zakrecona jestem odnawiam i tyle ..jelsi by ktos dzwonił ...pamietajcie ze mamy 60 bernardynów ....... to allegro sie konczy i juz noweych nie bedzie ... co tam u suni Quote
Yorija Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ANETTTA napisał(a):bo ja ja ogłaszam dalej .....oj jaka ja zakrecona jestem odnawiam i tyle ..jelsi by ktos dzwonił ...pamietajcie ze mamy 60 bernardynów ....... to allegro sie konczy i juz noweych nie bedzie ... co tam u suni Aaaaaa - miałam telefon w zwiazku z jej ogłoszeniem. Pani właśnie chciała bernardynkę. Posłałam jej namiary na adopcje benków ale napisała mi, że maż przyniósł do domu jakiegos bulla. Dziękuję za ogłoszenia :-) A co u Kali to wiedzieć nie będę jeżeli Pan się nie skontaktuje ze schroniskiem. To właśnie tam posłał zdjęcia z nad morza. Quote
Recommended Posts