Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ituś ma umówione konsultacje ortopedyczne, chirurgiczne, neurologiczne w poniedziałek 30.marca na godz. 16:15

Zrobimy nowe zdjęcie rtg kręgosłupa.

Koszt: 40zł za zdjęcie + 40 zł za konsultacje.

Posted

Szanowni Państwo, zostałam poproszona o przedstawienie. Otóż nowym uczestnikiem Dogomanii stał się nasz wspaniały Itusiowy opiekun - Michał, który swe prozwierzęce jestestwo zawarł pod nickiem: McGiwer.

WITAMY!!!
:multi:

Cześć Michał. Ucałuj Itka od nas!!

Posted

Pamiętajcie ze McGiwer jest zawsze bardzo zajęty, a to misja w Rosji, a to Arabia Saudyjska, a to terroryści w Libanie, nie rozdwoi się człowiek.
Jak uzna za stosowne to się odezwie :D

Posted

Dogo07 napisał(a):
a jakieś zdjęcia okruszka to kiedy :) ?!!!

Taa, okruszka. Jak się tego naszego okruszka niesie to zakwas murowany, taki jest maleńki i spokojny, czort mały:loveu:

Zdjęcia zrobię - obiecuję:oops:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Taa, okruszka. Jak się tego naszego okruszka niesie to zakwas murowany, taki jest maleńki i spokojny, czort mały:loveu:

Zdjęcia zrobię - obiecuję:oops:

Maniutki, grzeczniutki o usposobieniu czorcika:evil_lol:

Posted

Panno Diuno nastaw jesli masz mozliwosc w aparacie jak wysoka czulosc ISO( np400 lub 800), jak najkrotszy czas i nawet Itus nie wyjdzie rozmazany;). Pozapalac wszystkie mozliwe swiatla

Posted

znowu ja mam robić bazarek :cool1: ;-) ? nie nadążam. tzn oczywiście wydurniam się, zrobię, ale mam jeszcze zaległe do zrobienia, więc jak na szybko znajdzie się ktos teraz, to super,a jak nie, to ja zrobie, ale nie na już.

aha, powinnam miec już dziś casłą kwotę z ostatniego robionego z fantów od ukrytego smoka. jak będą, to przeleję diunce. diuna, plis, jak dostaniesz kaske, potwierdź na wątku bazarku, że doszła.

Posted

SBD - oczywiście potwierdzę, tylko proszę puść mi linkę do tego bazarku

Majqa - Ulv nie ma komputera teraz. Podłączy się do netu w przyszłym tygodniu i poczyta wątek. Wiem już na pewno, że Lolek do niej nie trafi, więc miejsce jest. Uzgodniłyśmy cenę i wstępnie była na TAK, ale nie wiem... zadzwonię do niej.

za chwile bede dzwonić do Michała, zapytać co słychać. Może dziś, a na pewno jutro odwiedzę Itusia.

Posted

Michał nie może, pomimo zalogowania, wysyłac wiadomości. Pokazuje mu się komunikat, że wiadomość ma mniej niż 10 znaków, za każdym razem, nawet przy bardzo długich wiadomościach.

Zawiozę dziś (mam nadzieję) tabl. na pęcherz, chusteczki i postanowiłam kupić Itiemu KONG. Może się trochę uspokoi, bo chwilami szaleje: szarpie kapę albo kapcie, a zabawkami się nie bawi (poza misiem:loveu: od Ffrubki).