Ingrid44 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Przepraszam za offa ale szukamy transportu dla szczeniaczka z Wroclawia do Inowroclawia. Piesek znalazl wreszcie DS. Bardzo prosze o PW jesli ktos cos wie. :) Quote
Charly Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 dziewczyny szukam od jakiegos czasu osoby, k tora zrobi wizyte w bydgoszczy. chodzi o amstaffa z elbląskiego schroniska. pisałam do marti b ale nie ma jej na dogo. Czy ktoś inny z bydgoszczy m oże zrobić tą wizytę? to bardzo pilne- proszę o kontakt na pw, lub telefonicznie 785 132 983 Quote
Daga&Maks Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a nie można nic zrobić żeby przenieść Krówkę do jakiegoś innego boksu gdzie będzie zauważona?Bo jak jest ta szyba która ją zasłania to ma nikłe szanse na adopcję Quote
kamilka91 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Można ją zauważyć, bo ona skacze na 2 metry, tak że widać ją ponad tym pleksi. ;) A przenieść to nie za bardzo sie da, bo to jest boks dla szkolonych psiaków... Quote
kamilka91 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Tak długo, aż nie znajdzie domu, bo szkolenie trwa do tego czasu... Quote
kamilka91 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Co dzisiaj, to nie wiem, ale jutro ją zobaczę ;) Quote
kajkoowa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nic się nie odzywacie, co dzisiaj u Krowci? Quote
kamilka91 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Nie wiem, byłam dzisiaj tylko na chwilę u dalmata... Krówi pozdrawiała mnie przez szybę, jak zwykle zresztą (ten plastik zasłaniający widoki został już zdjęty ;)). Mam kilka zdjęć, dodam je później, bo teraz mam problem z aparatem :roll: Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 boska!!! a zdjecia SUPER!!!! te w locie i te jaką ma minkę zadowoloną w tych szmatkach EHHHH WULKAN energii = wulkan miłosci CUDOWNA charakterek ma jak ASTI :/ ciezki do opanowania :) Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest Quote
kamilka91 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Robi postępy w szkoleniu ;) Potrafi się już skupić na przewodniku (wcześniej była ciągle rozproszona...), przestała ciągnąć na smyczy - chodzi pięknie przy nodze, ogólnie się uspokoiła... Koleżanka stara się namówić rodzinę na adopcję Krówci :multi: Quote
Daga&Maks Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 super że robi takie postępy. Oby się w końcu Krówce udało Quote
matrioszka2 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Bardzo fajna .Tylko jedno zastrzeżenie: jeśli dom z ogrodem, to z bardzo wysokim płotem.Inaczej - ucieknie i będzie nieszczęście. Quote
kamilka91 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 To, że dom z ogrodem, nie oznacza, że pies będzie tam mieszkał całodobowo albo biegał bez nadzoru ;) No, ale jak ma być wysoki płot, to też wpuszczony o najmniej metr w ziemię, bo mała też się podkopuje. I furtka bez klamki, bo Krówi otwiera drzwi. I brak luźno biegających kotów, chyba że ktoś właśnie chce się ich pozbyć. Itd... Wymagań dużo, a chętnych nie ma ŻADNYCH :roll: Quote
DarkWater Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Matrioszka ja będę Krówci robić w kółko Allegro. Tylko wyróżnione jak dla mnie jest za drogie... http://allegro.pl/item972069315_krowka_szuka_domu_bydgoszcz.html Quote
matrioszka2 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No to dobrze, że allegro będzie cały czas. Kamilko wrócę jeszcze do tego domu z ogrodem ... Mam dom z ogrodem i dwa psy. Cieszę się z tego, bo nie muszę kilka razy dziennie- bez względu na czas, pogodę i samopoczucie - wychodzić z domu.Psy przebywają na dworze różną, potrzebną im w danym momencie ilość czasu.W mrozy i upały krócej.Uważam, że po to się szuka domu z ogrodem dla psa, aby miał swobodę w bieganiu, a właściciel nie stał nad nim i go nie nadzorował.I wszyscy zadowoleni.Spacer to spacer, a bieganie po ogrodzie nie powinno wymagać obecności właściciela. Furtka z klamką, ale również z zasuwką. A jeśli Krówka miałaby zrobić podkop i nim uciec, to lepiej nie szukać jej domu z ogrodem, ale kogoś aktywnego, kto prowadzi higieniczny tryb życia i zwyczajnie dużo chodzi, biega ... Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uwaga paskudna reklama :) Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie 10 zł możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! Co nas wyróżnia? * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts