Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny szukam od jakiegos czasu osoby, k tora zrobi wizyte w bydgoszczy. chodzi o amstaffa z elbląskiego schroniska. pisałam do marti b ale nie ma jej na dogo. Czy ktoś inny z bydgoszczy m oże zrobić tą wizytę? to bardzo pilne- proszę o kontakt na pw, lub telefonicznie 785 132 983

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nie wiem, byłam dzisiaj tylko na chwilę u dalmata...
Krówi pozdrawiała mnie przez szybę, jak zwykle zresztą (ten plastik zasłaniający widoki został już zdjęty ;)). Mam kilka zdjęć, dodam je później, bo teraz mam problem z aparatem :roll:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

• 4 weeks later...
Posted

Robi postępy w szkoleniu ;) Potrafi się już skupić na przewodniku (wcześniej była ciągle rozproszona...), przestała ciągnąć na smyczy - chodzi pięknie przy nodze, ogólnie się uspokoiła...
Koleżanka stara się namówić rodzinę na adopcję Krówci :multi:

• 3 weeks later...
Posted

To, że dom z ogrodem, nie oznacza, że pies będzie tam mieszkał całodobowo albo biegał bez nadzoru ;)
No, ale jak ma być wysoki płot, to też wpuszczony o najmniej metr w ziemię, bo mała też się podkopuje. I furtka bez klamki, bo Krówi otwiera drzwi. I brak luźno biegających kotów, chyba że ktoś właśnie chce się ich pozbyć. Itd...
Wymagań dużo, a chętnych nie ma ŻADNYCH :roll:

Posted

No to dobrze, że allegro będzie cały czas.
Kamilko wrócę jeszcze do tego domu z ogrodem ... Mam dom z ogrodem i dwa psy. Cieszę się z tego, bo nie muszę kilka razy dziennie- bez względu na czas, pogodę i samopoczucie - wychodzić z domu.Psy przebywają na dworze różną, potrzebną im w danym momencie ilość czasu.W mrozy i upały krócej.Uważam, że po to się szuka domu z ogrodem dla psa, aby miał swobodę w bieganiu, a właściciel nie stał nad nim i go nie nadzorował.I wszyscy zadowoleni.Spacer to spacer, a bieganie po ogrodzie nie powinno wymagać obecności właściciela.
Furtka z klamką, ale również z zasuwką. A jeśli Krówka miałaby zrobić podkop i nim uciec, to lepiej nie szukać jej domu z ogrodem, ale kogoś aktywnego, kto prowadzi higieniczny tryb życia i zwyczajnie dużo chodzi, biega ...

Posted

Uwaga paskudna reklama :)

Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy.

Za jedynie 10 zł możecie otrzymać:

• Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi)
• Banerek
• Ogłoszenia na 57 stronach!
Co nas wyróżnia?

* cena- w komplecie taniej
* teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce
* ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski.

Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze.

+ inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy.

Pozdrawiam ;)