Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie czytałam całego wątku, ale rozumiem, że Krówcia nadal szuka swojego człowieka ? Ja niestety nie mogę jej wziąć.
Wczoraj byłam w tym schronisku ponad pół godziny. Właściwie przywiozłam tylko zabawki i papier, ale pozwolono mi przejść się po schronie. Nakręciłam kilkanaście filmików, może na którymś się Krówcia załapała :loveu:
Trzymam kciuki, żeby znalazła domek, bo jest cudowna. Ja też mam szalonego psa i jest kochany :loveu:

Posted

niestety dla wielu ludzi jest tak że pies powinien tylko jako ozdoba leżeć na kanapie i najlepiej żeby wogóle się nie ruszał :roll:
niektórzy ludzie nie potrafią docenić tego jak wspaniale można spędzić czas z psem

Posted

kamilka91 napisał(a):
No, nie do końca dobrze... Ja uwielbiam psy tego typu :loveu:
ale inni niekoniecznie. I dlatego Krówi trafiła do schroniska... :roll:

No ale lepiej żeby się bawiał niż żeby przejawiała agresję;)
Ja tam uwielbiam nakręcone psy, które są zywe 24 na dobe:evil_lol:

Posted

Ja też takie uwielbiam (stąd też moja miłość do dalmatów, i do Krówi) :loveu:

Tylko zastanawiam się cały czas, po co ci ludzi wzięli Krówi...? :roll: Przecież jak sie ją z boksu wyciaga, to od razu widać, że wesoła, energiczna z niej sunia. I na kanapie na pewno nie będzie leżeć... :shake:

Krówce by się przydał taki dom z ogroooodeeeem, właściwie sam ogród by jej wystarczył :evil_lol: Może jakby się wybiegała, to byłaby spokojniejsza (chociaż ja znam ją od roku i jeszcze ani razu nie udało mi się jej zmęczyć :evil_lol:)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj przeniesiona na wybieg. ;)
Z jednej strony się cieszę, bo się dziewczynka wylata... :evil_lol:
Ale z drugiej nie będę mogła jej miziać przez kraty i wyprowadzać na spacerki... :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Ojej, jak długo nic tu nie pisałam... :shake:
Krówka wróciła do boksu, co skutkuje jej codziennym bieganiem po terenie schroniska i siłowaniem się z nią, gdy pora wrócić do boksu :evil_lol:
Zdjęcia nieco przestarzałe...
Z akcji wyczesywania psów schroniskowych

Z poniedziałkowego spaceru

Ze strony schroniska (Schronisko dla Zwierząt w Bydgoszczy)

I wczorajsze zdjęcie - Krówi łobuziara :diabloti:

Krówi nadal szuka domu...

• 2 weeks later...