Kama122 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Nie czytałam całego wątku, ale rozumiem, że Krówcia nadal szuka swojego człowieka ? Ja niestety nie mogę jej wziąć. Wczoraj byłam w tym schronisku ponad pół godziny. Właściwie przywiozłam tylko zabawki i papier, ale pozwolono mi przejść się po schronie. Nakręciłam kilkanaście filmików, może na którymś się Krówcia załapała :loveu: Trzymam kciuki, żeby znalazła domek, bo jest cudowna. Ja też mam szalonego psa i jest kochany :loveu: Quote
kamilka91 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Pewnie teraz męczy kolegów z boksu :diabloti: ona tak lubi się z nimi bawić, że wszyscy mają już jej tam dość :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 No, nie do końca dobrze... Ja uwielbiam psy tego typu :loveu: ale inni niekoniecznie. I dlatego Krówi trafiła do schroniska... :roll: Quote
Daga&Maks Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 niestety dla wielu ludzi jest tak że pies powinien tylko jako ozdoba leżeć na kanapie i najlepiej żeby wogóle się nie ruszał :roll: niektórzy ludzie nie potrafią docenić tego jak wspaniale można spędzić czas z psem Quote
kajkoowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kamilka91 napisał(a):No, nie do końca dobrze... Ja uwielbiam psy tego typu :loveu: ale inni niekoniecznie. I dlatego Krówi trafiła do schroniska... :roll: No ale lepiej żeby się bawiał niż żeby przejawiała agresję;) Ja tam uwielbiam nakręcone psy, które są zywe 24 na dobe:evil_lol: Quote
kamilka91 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ja też takie uwielbiam (stąd też moja miłość do dalmatów, i do Krówi) :loveu: Tylko zastanawiam się cały czas, po co ci ludzi wzięli Krówi...? :roll: Przecież jak sie ją z boksu wyciaga, to od razu widać, że wesoła, energiczna z niej sunia. I na kanapie na pewno nie będzie leżeć... :shake: Krówce by się przydał taki dom z ogroooodeeeem, właściwie sam ogród by jej wystarczył :evil_lol: Może jakby się wybiegała, to byłaby spokojniejsza (chociaż ja znam ją od roku i jeszcze ani razu nie udało mi się jej zmęczyć :evil_lol:) Quote
kajkoowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czesć Krówciu :loveu: Co u Ciebie skarbeńku?:loveu: Quote
kamilka91 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Jutro do niej pojadę, zobaczę co tam u niej :multi: Zabiorę ją na długi spacer, pomęczę trochę, zdjęciaa porobię... :loveu: Quote
tralalala Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 widzialam ja ostatnio:) latala luzem i nie zwracala na nikogo uwagi tylko na wolontariuszki:) Quote
kamilka91 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Dzisiaj przeniesiona na wybieg. ;) Z jednej strony się cieszę, bo się dziewczynka wylata... :evil_lol: Ale z drugiej nie będę mogła jej miziać przez kraty i wyprowadzać na spacerki... :roll: Quote
kamilka91 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Ojej, jak długo nic tu nie pisałam... :shake: Krówka wróciła do boksu, co skutkuje jej codziennym bieganiem po terenie schroniska i siłowaniem się z nią, gdy pora wrócić do boksu :evil_lol: Zdjęcia nieco przestarzałe... Z akcji wyczesywania psów schroniskowych Z poniedziałkowego spaceru Ze strony schroniska (Schronisko dla Zwierząt w Bydgoszczy) I wczorajsze zdjęcie - Krówi łobuziara :diabloti: Krówi nadal szuka domu... Quote
kamilka91 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dodaję kolejne zdjęcia Krówki... Krówka za kratkami: Quote
kamilka91 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Krówka z czymś, co kiedyś było piłką :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jak ona świetnie lata :lol: nadawałaby się do psich sportów :cool3: Quote
Recommended Posts