zuzlikowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):Blanka ma allegro,inne psy ,które potrzebują pln nie mają go... Pozostało 114 zł,które chciałam przekazać na transport Czaudera, psa po potrąceniu z gwoździowaną łapką do DT do Wrocławia...Mogę odjąć Twoją wpłate od tego i przekazać na Blanke... Wybacz...ale teraz zrobiło mi się głupio:oops::oops::oops:! Nie znałam potrzeb innych psiaków...a wiesz,że nie jestem na nie obojętna i nie wymyślam bzdetów! Nie mam ochoty już się...wyrychlać:oops: Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 zuzlikowa napisał(a):Wybacz...ale teraz zrobiło mi się głupio:oops::oops::oops:! Nie znałam potrzeb innych psiaków...a wiesz,że nie jestem na nie obojętna i nie wymyślam bzdetów! Nie mam ochoty już się...wyrychlać:oops: Wiem, że z Ciebie kobieta ze złotym serduchem...:) Musz sie dowiedzieć jak tam allegro Blanki idzie... Quote
Pianka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mało osób tu wchodzi:shake: Cieżko będzie:shake: Brysio mam kartke zrobioną. Podaj maila, wyśle ci ją. Prosze nie wklejać tu kartki, na allegro jest podany link do watku, kartka ma być niespodzianką:razz: Wpłaty ciag dalszy 12 zł- EMI_MM 40 zł- zuzlikowa od LILUtosi dla Blanki 22 zł- tamaryszek10 10 zł- Agnieszka P. 279,66 Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Przypomnij się dziewczyno!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jutro mam dostac kilka rzeczy od naszej kolezanki na aukcje moze te aukcje szybciej pójda ... kasa kasa na pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssss na cito ..dla suni Quote
sonikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Wpłacę w tym tygodniu, nie wiem ile, bo muszę sprawdzić ile mam, ale na pewno coś dorzucę - pewnie ok. 40 zł, mam nadzieję. Jak rozumiem, trzeba uzbierać ok 1000 zł? Wtedy będzie operacja i DT? Quote
ANETTTA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 sonikowa napisał(a):Wpłacę w tym tygodniu, nie wiem ile, bo muszę sprawdzić ile mam, ale na pewno coś dorzucę - pewnie ok. 40 zł, mam nadzieję. Jak rozumiem, trzeba uzbierać ok 1000 zł? Wtedy będzie operacja i DT? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 super, że tyle osób kibicuje...:loveu: Quote
Nadziejka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Musi sie udac - cioteczki , musi ! :thumbs::thumbs:ja tez z calego serca kibicuje .Blanko , serduszko cudne:calus: Bedzie dobrze. Quote
ANETTTA Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 musi byc ........:shake::shake::shake:tylko czemu tak długo musi czekac Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Chyba bardzo mooooooocnoooooooo trzymałyście kciuki :) Pani Kasia właśnie dzwoniła,że ktoś chce wpłacić 500 zł na operacje....:) Quote
Nadziejka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Och jak to pieknie!:cool2::Rose::cool2: Quote
ANETTTA Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:a teraz tio ja :-(:-(:-(z radosci trzymam kciuki Quote
Luna123 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Witam Dziewczyny, możecie przesłać mi nr konta? Chciałabym uszczuplić trochę 13-tki na szczytny cel:p Quote
Luna123 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Melduję wykonanie zadania;) Na razie tylko mogę wspomóc finansami:roll: Quote
ANETTTA Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 to poprosimy o rozliczenie ile juz mamy kasiorki ...................:multi::multi:dziekujemy WAm serdecznie i nadal czekamy na grosiki :multi:............ Quote
Brysio Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 hej dostałam na maila taka wiadomosc.... i nie wiem o co chodzi Strona z przedmiotem: BERNARDYN niepełnosprawny-chce chodzić, pomóż! Treść wiadomości: witam serdecznie:-D nawiązując do naszej telefonicznej rozmowy bardzo proszę o przesłanie danych na adres mailowy ... Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Brysio']hej dostałam na maila taka wiadomosc.... i nie wiem o co chodzi Strona z przedmiotem: BERNARDYN niepełnosprawny-chce chodzić, pomóż! Treść wiadomości: witam serdecznie:-D nawiązując do naszej telefonicznej rozmowy bardzo proszę o przesłanie danych na adres mailowy ... Luna dziękujemy:loveu: Jagoda to pewnie chodzi o tego Pana,który chce wpłacić 500 zł...:) Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wspaniałe wiadomości!!! Blania coraz bliżei i zdrowia, i domku!!!!:loveu: Quote
kaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Brysio']hej dostałam na maila taka wiadomosc.... i nie wiem o co chodzi Strona z przedmiotem: BERNARDYN niepełnosprawny-chce chodzić, pomóż! Treść wiadomości: witam serdecznie:-D nawiązując do naszej telefonicznej rozmowy bardzo proszę o przesłanie danych na adres mailowy ... Tak to ten pan który chce wpłacić pieniążki na Blankę , rozmawiał ze mną bardzo proszę o podanie mu nr. rachunku:lol: Quote
Nadziejka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :thumbs::thumbs::cool2: Trzymam mooocnoooo! Quote
Brysio Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ok podałam, tylko mail był na kobietę wiec moze to ktos jeszcze inny a moze poprostu korzysta z maila np zony;) Quote
jusstyna85 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Chyba pora umówić termin operacji? Quote
Recommended Posts