Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam trzy dni nie dochodziłam do komputera,:oops: Blanka mieszka w biurze, po zabiegu była słaba, schudła , już nie potrzebuje kołnierza, miała robione badanie krwi i moczu ze względu na ogólne osłabienie i wychudzenie , badania wyszły dobrze po dwóch tygodniach będą powtórzone, wczoraj wydawała się trochę silniejsza,chętnie wychodziła przed biuro aby się załatwić, mam nadzieję że najgorsze juz za nią

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Przepraszam trzy dni nie dochodziłam do komputera,:oops: Blanka mieszka w biurze, po zabiegu była słaba, schudła , już nie potrzebuje kołnierza, miała robione badanie krwi i moczu ze względu na ogólne osłabienie i wychudzenie , badania wyszły dobrze po dwóch tygodniach będą powtórzone, wczoraj wydawała się trochę silniejsza,chętnie wychodziła przed biuro aby się załatwić, mam nadzieję że najgorsze juz za nią

Trzymam mocno kciuki,żeby dziewczyna wzmacniała się!
Zabieg był poważny i ...chyba dlatego tak osłabła:oops:
A je chętnie?
Trzymaj się maleńka beniuśko!!!

Posted

Chętnie jje ale tylko suchą karmę drobną dla szczeniaków, nic więcej nie chce, i dużo pije, dlatego podejrzewaliśmy nerki ale na szczęście nerki ma zdrowe.

Posted

Śliczna suńcia:loveu::loveu:
Jak byłam ze znajomą w schronie przywieźć obroże itd to już przy bramie przyszła się przywitać, chodziła za nami, piękna miziasta oby szybko znalazła domek!!

Posted

[quote name='Acctiually']Śliczna suńcia:loveu::loveu:
Jak byłam ze znajomą w schronie przywieźć obroże itd to już przy bramie przyszła się przywitać, chodziła za nami, piękna miziasta oby szybko znalazła domek!!

Oby i jak najszybciej!

Posted

U Blanki wszystko ok. Całe dni spędza w biurze, jak chce wychodzi sobie na podwórko. Pochodzi sobie troszkę, pozagląda to tu to tam i idzie położyć się do koszyczka. Uwielbia jeść żółty ser. :P Wydaje mi się, że troszeczkę przytyła, ale to dobrze bo wyglądała jak szkielecik. Nadaj jest chudziutka, ale nie tak tragicznie jak wcześniej i nie może być znowu taka ciężką, żeby nie obciążać tej operowanej łapy.
Ogólnie mówiąc ma dobre samopoczucie, przychodzi się tulić. czasami tylko siada na środku biura i zrobi taką minę jakby miała depresję ;) ale szybko jej o mija, to chyba oznacza, że jest zmęczona albo znudzona.

Posted

[quote name='Asta17']U Blanki wszystko ok. Całe dni spędza w biurze, jak chce wychodzi sobie na podwórko. Pochodzi sobie troszkę, pozagląda to tu to tam i idzie położyć się do koszyczka. Uwielbia jeść żółty ser. :P Wydaje mi się, że troszeczkę przytyła, ale to dobrze bo wyglądała jak szkielecik. Nadaj jest chudziutka, ale nie tak tragicznie jak wcześniej i nie może być znowu taka ciężką, żeby nie obciążać tej operowanej łapy.
Ogólnie mówiąc ma dobre samopoczucie, przychodzi się tulić. czasami tylko siada na środku biura i zrobi taką minę jakby miała depresję ;) ale szybko jej o mija, to chyba oznacza, że jest zmęczona albo znudzona.

No,Blanka udowadnia,że ma charakter ...bernardyna! Może z niej i mikrus,ale bernardyni mikrusek!:loveu::loveu::loveu:
Tak zachowują się moje oba beniki!

Posted

[quote name='kaa']Wszystkiego najlepszego w Nowym roku dla Blanki i Wszystkich Was tak wrażliwych na potrzebujące i czekające na lepsze jutro psiaki ;);)

Niech spełnią się wszystkie dobre życzenia!!!!! SZYBKO!!!!

Posted

Nowy Rok , nowe szanse .
Znalazlam miejsce dla malenkiej .Jedyna prosba do wszystkich .
Pomozcie sfinansowac operacje sunci .Ona musi byc jeszcze raz operowana , w sumie jej kolano .Czy ktos pomoze?? Po operacji malenka juz nie trafi do schroniska .Pojedzie do domu .

Posted

niufek napisał(a):
Nowy Rok , nowe szanse .
Znalazlam miejsce dla malenkiej .Jedyna prosba do wszystkich .
Pomozcie sfinansowac operacje sunci .Ona musi byc jeszcze raz operowana , w sumie jej kolano .Czy ktos pomoze?? Po operacji malenka juz nie trafi do schroniska .Pojedzie do domu .

Jaka suma wchodzi w gre?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jaka suma wchodzi w gre?

No nie wiem jeszcze , musimy sie zorientowac ile operacja kolana kosztuje i gdzie bysmy ja na te operacje wyslali .Ma problemy z rzepka , przemieszcza sie .Trzeba popytac wetow .Moze zapytac we Wroclawiu??

Posted

[quote name='niufek']No nie wiem jeszcze , musimy sie zorientowac ile operacja kolana kosztuje i gdzie bysmy ja na te operacje wyslali .Ma problemy z rzepka , przemieszcza sie .Trzeba popytac wetow .Moze zapytac we Wroclawiu??

Pytaj dziewczyno,pytaj!
Za siebie mogę dziś powiedzieć- dużo nie dołożę,ale zawsze coś...i bazarki porobię...i pooffuję:oops:...

Jak się cieszę!!! Blanka będzie miała domek!!!...a możesz coś napisać...gdzie...jaki..., czy wolisz jeszcze...cicho,sza?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Pytaj dziewczyno,pytaj!
Za siebie mogę dziś powiedzieć- dużo nie dołożę,ale zawsze coś...i bazarki porobię...i pooffuję:oops:...

Jak się cieszę!!! Blanka będzie miała domek!!!...a możesz coś napisać...gdzie...jaki..., czy wolisz jeszcze...cicho,sza?

Lepiej nie zapeszac .Wiem ,ze ta pani ja wezmie ,ale dmucham na zimne ,lepiej bedzie ;)

Posted

niufek napisał(a):
Lepiej nie zapeszac .Wiem ,ze ta pani ja wezmie ,ale dmucham na zimne ,lepiej bedzie ;)

A więc...zbieraj informacje,pieniądze i...nie zapeszać!!!!!...i trzymać kciuki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

niufek napisał(a):

no to ja po cichu sie ciesze :multi::multi: a póki co trzymam mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: