Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BLANKA jest juz po sterylce, pisze to na poczatku postu żeby nie umknęło.

Aukcja naszczęście usunięta:shake:

Szczyt bezczelności zarabiać na cudzym cierpieniu:angryy:

Doszło dużo wpłat, słuchajcie jesteście wszyscy kochani:multi::loveu: Tyle wpłat i dwie takie duże!:loveu:

Brysio ja przpominam się. Podaj maila wyśle ci kartke, która możesz już zaczać wysyłać ludziom którym wystarczy podziękowanie na maila.

Blanka właściwie może sie już wybierac na operacje.
Niufek czekamy na jakieś szczegóły:razz:

Aha ja tylko tak mówie, ale cały czas dodaje wszystkie wpłaty na 1 strone, wiec tam można podpatrzeć, wszystko zebrane w kupie:razz:

i o to nowe wpłaty

700 zł-Luna123
22 zł-jastrzab29
100 zł- Anna Cz.
7 zł-surfer83
7 zł- ewaromekko
500 zł- Rafał B.
7 zł- Bugi456
7 zł- KarolekMC
5 zł- hapen
32 zł- fizoboy
22 zł- ROB7_ERT
7 zł- lemdor
5 zł- COMANGLE-STORE
50 zł- .kapiszon.

MAMY W TEJ CHWILI
1890,66

Posted

ja mam dane do specjalnie zalicytowalam, ale ile mialam problemów, allegro - na forum mnie zmieszali z blotem, ze my tez wcale nie mamy prawa zbierać i ze nie widzą związku miedzy OSZUSTA aukcja a naszymi??!!! usunęli oszusta na moj wniosek ale........ usuneli tez moje aucje i to te gdzie nie zbieralam kasy tylko wystawialam psy!!!

Szkoda slow, im chyba nie zalezy na wychwytywaniu oszustów...

Posted

mam jego dane, nawet nr. telefonu jest... POTEM SKASUJE bo nie wiem czy wolno mi podawac..

Gratulacje! Kupiłeś przedmiot przez Kup Teraz
Nazwa KOTKI UMIERAJĄ BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ~~ (numer 533362982)
Cena Kup Teraz 5,00 zł za sztukę
Liczba kupionych sztuk 1
Kwota za kupione przedmioty 5,00 zł
Koszt przesyłki pokrywa Sprzedający
Opcje transportu
Formy płatności Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) - koszt wysyłki: 0,00 zł,

Poniżej znajdziesz wiadomość od Sprzedającego. Kliknij, aby ją przeczytać.

Aby dokończyć transakcję, skontaktuj się ze Sprzedającym poprzez e-mail bądź telefonicznie.
Dane kontaktowe Sprzedającego irlandia81 (115):

Anna P.
82-300 Elbląg
i tel. tez jest ale nie moge publicznie tu wpiac...

Posted

Cóż za oportunistka...

irlandia81 wrote:

A W JAKI SPOSÓB MAM POTWIERDZENIE WYSŁAĆ? CHCIAŁAM DOBRZE!

Temat: Pytanie o przedmiot: BERNARDYNKA CIERPI BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ (numer: 533486926)
Do: [email protected]
Data: 19 Styczeń 2009 (Poniedziałek), 12:46

Strona z przedmiotem: BERNARDYNKA CIERPI BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ
Treść wiadomości:
Na dogo nie ma informacji ze zbierasz na nie!!! Zglaszam sprawe allegro, albo wyslij mi potwierdzenie, ze zbierasz na te zwierzęta!

W ogole wraz z linkiem wygranej i kontem prywatnym doszlo takie cos:

"Dziękujemy serdecznie za udział w Naszej aukcji KOTKI UMIERAJĄ BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ~~533362982!!!!!
Dostając tą wiadomość WIEDŹ że jesteś WYJĄTKOWĄ Osobą o czułym sercu które nie pozwoli Ci przejść obojętnie widząc krzywdę bezbronnych zwierząt. Mają WIELKIE szczęście zwierzaczki które są bądź będą pod Twą opieką"

w tym miejscu prywatne konto i

Po wpłynięciu pieniążków niezwłocznie wyślemy zdjęcia!!!
Serdecznie pozdrawiamy!

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Aha, ale powiedziano mi ze jezeli przedmiotem aukcji cegielkowej jest zdjęcie, to mają prawo do tego czyli do.... WYŁDZANIA. Szkoda słów na to...

masakra !!!!! czyli w zaden sposób nie mozna tego ograniczyć :-( kto kolwiek moze wpłacic pieniazki na prywatne cele.....i jak tutaj wierzyc ludziom. Boje sie ze jak takie aukcje beda czestsze to ludzie wogole przestana wplacać :placz:

Posted

[quote name='Brysio']HEJ:) jeden Pan prosi o numer konta schroniska i stronke internetową bo chce wpłacic pieniązki. Mozecie mi podac ?

Jezeli chodzi o Rude to tutaj jest i numer i strona:

[url=http://www.fauna.rsl.pl/podstrona.php?s=kontakt]Fauna Ruda

Posted

oki dzięki;) własnie dostałam ochrzan od jakiejsc kobiety, ze cos tu jest nie tak ze moja aukcja a dane na Pianke i poł rzędu wykrzyknikow;/ wytłumaczyłam grzecznie kobiecie dlaczego tak jest i podałam link oraz napisałam, ze moze zadzwonic pod numer podany na aukcji i zapytac pracownika schronu czy akcja jest prawdziwa...