Pianka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 wpłaty 20 zł-izabela 29 20 zł- rudziutka76 50 zł- JAREKS_ 50 zł- MARGOL5 Quote
ANETTTA Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 czyli 140 .00 z wplat powyzej a 279.66 ze str 18 -------- 419.66 + allegro cegiełkowe to w sumie ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i z bazarków jakies zł ?bedzie Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 czy ta osoba ma Wasza autoryzacje, czy wyludza kase? BERNARDYNKA CIERPI BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ (533486926) - Aukcje internetowe Allegro. Quote
kaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Coś jest z tymi aukcjami nie tak są dwie , na tej drugiej nawet żaden kontakt nie jest podany :crazyeye: Quote
Brysio Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 eeeeee z tego co wiem to ja robiłam aukcje.... BERNARDYN niepełnosprawny-chce chodzić, pomóż! (523205355) - Aukcje internetowe Allegro wiec nie wiem co to jest.... Quote
Brysio Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ta osoba ma jeszcze aukcje kotka, wszystko jest skopiowane;/ Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 To oszust!!!! Na koty nikt inny nie zbiera!! Skopiowano moja aukcje, napisalam do allegro, nie wiem jak szybko zareagują! Brysio napisz w swojej i podaj link ze to OSZUST!! Quote
Brysio Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Tylko wiecioe czego sie boje, my nie mamy fundacji, nie mamy mamy prawa zbierac pieniędzy i nie chce miec z tego powodu problemow, bo aukcja jest nam mnie Quote
Pianka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 BLANKA jest juz po sterylce, pisze to na poczatku postu żeby nie umknęło. Aukcja naszczęście usunięta:shake: Szczyt bezczelności zarabiać na cudzym cierpieniu:angryy: Doszło dużo wpłat, słuchajcie jesteście wszyscy kochani:multi::loveu: Tyle wpłat i dwie takie duże!:loveu: Brysio ja przpominam się. Podaj maila wyśle ci kartke, która możesz już zaczać wysyłać ludziom którym wystarczy podziękowanie na maila. Blanka właściwie może sie już wybierac na operacje. Niufek czekamy na jakieś szczegóły:razz: Aha ja tylko tak mówie, ale cały czas dodaje wszystkie wpłaty na 1 strone, wiec tam można podpatrzeć, wszystko zebrane w kupie:razz: i o to nowe wpłaty 700 zł-Luna123 22 zł-jastrzab29 100 zł- Anna Cz. 7 zł-surfer83 7 zł- ewaromekko 500 zł- Rafał B. 7 zł- Bugi456 7 zł- KarolekMC 5 zł- hapen 32 zł- fizoboy 22 zł- ROB7_ERT 7 zł- lemdor 5 zł- COMANGLE-STORE 50 zł- .kapiszon. MAMY W TEJ CHWILI 1890,66 Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Będę miała dane osoby,która wystawiła te aukcje + konto,na jakie ludzie wpłacali... Wszystkiego sie można spodziewać,ale tego...szczyt wszystkiego :( Quote
ANETTTA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 duzo tam było wpłat na konto tego oszusta ..........:mad:trzeba go obserwowac dziewczyny pamietajcie tego nicka Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ja mam dane do specjalnie zalicytowalam, ale ile mialam problemów, allegro - na forum mnie zmieszali z blotem, ze my tez wcale nie mamy prawa zbierać i ze nie widzą związku miedzy OSZUSTA aukcja a naszymi??!!! usunęli oszusta na moj wniosek ale........ usuneli tez moje aucje i to te gdzie nie zbieralam kasy tylko wystawialam psy!!! Szkoda slow, im chyba nie zalezy na wychwytywaniu oszustów... Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 mam jego dane, nawet nr. telefonu jest... POTEM SKASUJE bo nie wiem czy wolno mi podawac.. Gratulacje! Kupiłeś przedmiot przez Kup Teraz Nazwa KOTKI UMIERAJĄ BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ~~ (numer 533362982) Cena Kup Teraz 5,00 zł za sztukę Liczba kupionych sztuk 1 Kwota za kupione przedmioty 5,00 zł Koszt przesyłki pokrywa Sprzedający Opcje transportu Formy płatności Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) - koszt wysyłki: 0,00 zł, Poniżej znajdziesz wiadomość od Sprzedającego. Kliknij, aby ją przeczytać. Aby dokończyć transakcję, skontaktuj się ze Sprzedającym poprzez e-mail bądź telefonicznie. Dane kontaktowe Sprzedającego irlandia81 (115): Anna P. 82-300 Elbląg i tel. tez jest ale nie moge publicznie tu wpiac... Quote
Korciaste Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :loveu: Tyle dobrego robicie dla psiaka...:multi: Quote
ANETTTA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 skopiuj gdzies i trzeba go kontrolowac brawo dziewczyny ze wychwyciłyscie to ja sto razy wchodziłam na ukcje blanusi ale nigdy nie pomyslałam o tym :mad: Quote
ANETTTA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ja go dodałam do ulubionych :mad::mad::mad::mad:bedzie pod lupą Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Cóż za oportunistka... irlandia81 wrote: A W JAKI SPOSÓB MAM POTWIERDZENIE WYSŁAĆ? CHCIAŁAM DOBRZE! Temat: Pytanie o przedmiot: BERNARDYNKA CIERPI BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ (numer: 533486926) Do: [email protected] Data: 19 Styczeń 2009 (Poniedziałek), 12:46 Strona z przedmiotem: BERNARDYNKA CIERPI BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ Treść wiadomości: Na dogo nie ma informacji ze zbierasz na nie!!! Zglaszam sprawe allegro, albo wyslij mi potwierdzenie, ze zbierasz na te zwierzęta! W ogole wraz z linkiem wygranej i kontem prywatnym doszlo takie cos: "Dziękujemy serdecznie za udział w Naszej aukcji KOTKI UMIERAJĄ BO NIE MAMY PIENIĘDZY~~POMÓŻ~~533362982!!!!! Dostając tą wiadomość WIEDŹ że jesteś WYJĄTKOWĄ Osobą o czułym sercu które nie pozwoli Ci przejść obojętnie widząc krzywdę bezbronnych zwierząt. Mają WIELKIE szczęście zwierzaczki które są bądź będą pod Twą opieką" w tym miejscu prywatne konto i Po wpłynięciu pieniążków niezwłocznie wyślemy zdjęcia!!! Serdecznie pozdrawiamy! Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Aha, ale powiedziano mi ze jezeli przedmiotem aukcji cegielkowej jest zdjęcie, to mają prawo do tego czyli do.... WYŁDZANIA. Szkoda słów na to... Quote
Brysio Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 czyli jesli wysle zdięcia to nie jest to łamanie prawa? nawetjesli laska nie ma zadnego pojęcia o psie i wcale na niego nie zbiera?? Zenada... Quote
t_kasiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 AleksandraJ napisał(a):Aha, ale powiedziano mi ze jezeli przedmiotem aukcji cegielkowej jest zdjęcie, to mają prawo do tego czyli do.... WYŁDZANIA. Szkoda słów na to... masakra !!!!! czyli w zaden sposób nie mozna tego ograniczyć :-( kto kolwiek moze wpłacic pieniazki na prywatne cele.....i jak tutaj wierzyc ludziom. Boje sie ze jak takie aukcje beda czestsze to ludzie wogole przestana wplacać :placz: Quote
Brysio Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 HEJ:) jeden Pan prosi o numer konta schroniska i stronke internetową bo chce wpłacic pieniązki. Mozecie mi podac ? Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Brysio']HEJ:) jeden Pan prosi o numer konta schroniska i stronke internetową bo chce wpłacic pieniązki. Mozecie mi podac ? Jezeli chodzi o Rude to tutaj jest i numer i strona: [url=http://www.fauna.rsl.pl/podstrona.php?s=kontakt]Fauna Ruda Quote
Brysio Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 oki dzięki;) własnie dostałam ochrzan od jakiejsc kobiety, ze cos tu jest nie tak ze moja aukcja a dane na Pianke i poł rzędu wykrzyknikow;/ wytłumaczyłam grzecznie kobiecie dlaczego tak jest i podałam link oraz napisałam, ze moze zadzwonic pod numer podany na aukcji i zapytac pracownika schronu czy akcja jest prawdziwa... Quote
Recommended Posts