Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem to nie była sterylizowana. Chyba byłoby to za dużo jak na jeden raz. Sunia czuje się dobrze. Sunia lubi też dzieci.:razz: W ciągu dnia siedzi sobie w biurze, żeby miała towarzystwo a na noc zamykana jest w gabinecie, gdzie ma swoje miejsce.
A to kilka aktualnych zdjęć, gdzie widać tą łapę po zabiegu:

Posted

Jakiż to śliczny bernardyni lilipucik!:crazyeye: żeby malutki dzieciak był...większy od bernardynka:lol:
Jest przesłodka! Gdyby wstawić jej fotki po operacji i z dziećmi do ogłoszeń i na allegro, to może strach przed ...Blanką by się zmniejszył...urealnił...i ktoś się odważył zaopiekować dziewczynką!
My ludzie, mamy skłonność do popadania w skrajności i albo na hura hop,albo wpadamy w panikę. Obawiam się,że obecną sytuację Blanki łatwo postrzegać przesadnie za bardzo ciężką- poważna operacja, konieczność ograniczenia ruchu,ostrożność,potrzeba zadbania o usprawnienie, zmiany poatrunku...to wszystko poważne, lecz trzeba spojrzeć na jej sytuację realnie...Blanka nie jest obłożnie chora.

Posted

No fakt obłożnie chora nie jest, ale weź pod uwagę to że miała miec tez operowaną łękotkę . Weterynarz ze względu na przebywanie psa w schronisku nie ryzykował podwójnej operacji.

Posted

[quote name='kaa']No fakt obłożnie chora nie jest, ale weź pod uwagę to że miała miec tez operowaną łękotkę . Weterynarz ze względu na przebywanie psa w schronisku nie ryzykował podwójnej operacji.

Czy to znaczy,że jeszcze czeka Blankę następna operacja? A jak wtedy wyglądać będzie jej rehabilitacja? Sprawność,zaraz po zabiegu?

Posted

A ja Wam coś pokaże...

"obecnie jestem wlascicielem a raczej stworzylem dom dla 9 pieskow na 44 hektarach i w domu o metrarzu 2000 m kwadratowych mamy w domu 6 huskich 5 suczek i samca 2 yorki i tosainu"

Zaczyna sie fajnie...

"Ja 20:08:52
są wysterylizowane?

"4385870 20:10:19
nie sa bo wychodzimy z zalozenia ze jezeli Bog tak chce to niech sie rozmnarzaja my nie jestesmy chodocami jezli mamy male to albo zostaja z nami albo szukamy dla nich domu generalnie nasi przyjaciele maja szczeniaczki od nas my jednak ich nie sprzedajemy za pieniadz"

"jestesmy gotowi miec nawet 30 psow bo to nasza pasja"

"i nie mam zamiaru okaleczac psow bo ktos ma takie widzimisie"

"4385870 20:15:10
po tym co pani pisze widze ze raczej ma p[ani ograniczenia i chec kontrolowania swiata i jego naturalnego biologicznego rozwoju"

Powiem tylko, że facet pozostałe psy ma z allegro też :)

Po prostu świetne podejście

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Czy ktoś wie jak to wygląda?

Nie wiem co będzie z kolejną operacją, na razie musi dojść do siebie po tej pierwszej, dziś ją odwiedzę , więc napiszę co u niej po wizycie.

Posted

kaa napisał(a):
Nie wiem co będzie z kolejną operacją, na razie musi dojść do siebie po tej pierwszej, dziś ją odwiedzę , więc napiszę co u niej po wizycie.

Czekamy niecierpliwie!:loveu:

Posted

Do mnie też się jacyś ludzie odzywali ze Szwecji tylko w sprawie innego psa...hmm dziwne. A Blanka czuje się dobrze. Dzień spędza w biurze bez kołnierza i pilnujemy, żeby się nie wylizała. Natomiast w nocy śpi w gabinecie i ma założony kołnierz. Kochana Psinka:loveu: