Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysiek wygląda już dużo lepiej. Ciocia Basia dbała o dziubaska przez święta Basiu niech Ci Pan Bóg wynagrodzi w domkach dla "Waszych" bezdomiaczków"

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Pysiek Pysiek - brakuje mi maluszka. Tak pusto w domu:-( Ale pocieszające jest to, że ona jest u cudownej osóbki:loveu::loveu:
Ta opuchlizna to pewnie po tym "wypadku":oops::oops: - ale taki z niej szaleniec:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że nic jej nie będzie. :-( bo mam wyrzuty:-(
Nawet nie wiecie jak ona cieszyła się jak zobaczyła Soemę:evil_lol::evil_lol: Czyste szaleństwo!! Trzymaj się maleństwo - ciocia tęskni:-( i kocha mocno:loveu::loveu:

Posted

oj Pysiek Pysiek - brakuje mi maluszka. Tak pusto w domu:-( Ale pocieszające jest to, że ona jest u cudownej osóbki:loveu::loveu:
Ta opuchlizna to pewnie po tym "wypadku":oops::oops: - ale taki z niej szaleniec:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że nic jej nie będzie. :-( bo mam wyrzuty:-(
Nawet nie wiecie jak ona cieszyła się jak zobaczyła Soemę:evil_lol::evil_lol: Czyste szaleństwo!! Trzymaj się maleństwo - ciocia tęskni:-( i kocha mocno:loveu::loveu:

Posted

To jest mały wariat :eviltong: ona ma niespożyte ilości energii, jak źrebak bryka po podwórku, już bez problemu załatwia się w nowym miejscu. Tylko pieron nie chce przychodzić na zawołanie :mad: podchody straszne z nagrodami, a i tak ciężko.
Bałam się, że po luksusach u Cioci Basi będę mieć kompana w nocy w łóżku, ale na szczęście po zdjęciu jej z łóżka i mizianiu na dywaniku, tak została :) całą noc leżała z misiem (prezent od Ciotki :loveu:) tyle, że mlaszcze jak go gryzie :diabloti:

Aa no i to pies obronny, żeby nie było :evil_lol::evil_lol: jak jest na podwórku i idzie ktoś ulicą to szczeka, niczym moje olbrzymy, aż są zdziwione :eviltong:
Odezwiemy się w Krk, podróży z nią w ogóle się nie boję ;)

Posted

Basia1968 napisał(a):

Ciotka lepiej niż u Ciebie chyba Małej nigdzie nie będzie :) więc słowo - a ja Ci ją z kokardą przywiozę :lol: a Bianka się chyba zamknie w sobie :oops:

Posted

Soema napisał(a):
Ciotka lepiej niż u Ciebie chyba Małej nigdzie nie będzie :) więc słowo - a ja Ci ją z kokardą przywiozę :lol: a Bianka się chyba zamknie w sobie :oops:

Soema nie przeginaj :mad: Bianka pewnie jako jedyna nie tęskni :evil_lol: Po Nowym Roku ruszamy z ogłoszeniami - czas żeby Pysiek "bronił" wlasnych ludziów

Posted

jak dla mnie to wyglada jakby jej zupelnie przeszlo
opuchlizna pewnie po wypadku
co poradzic z takim szalencem :lol:
ona najlepiej czuje sie na dworze bo tam sie wychowala
najlepszy chyba bylby dom z ogrodkiem gdzie moglaby bronic zza plotka :)

Posted

Ona 100% zdrowa nigdy nie będzie, zawsze będzie musiała mieć szczególnie opiekuńczych właścicieli ;)
RIVER nie bij.. ja tylko tak..:oops:

Aaa no i prośba Dziewczyny poróbcie jej ogłoszenia, bo ja internet mam na razie baaardzo kiepski...:roll:

Posted

No i nie siadłam - kofane szczeniurki dobrały się do kabli sieciowych (oczywiście wina moja, bo walnęłam na podłogę i wyszłam z pokoju). Połączyłam, posklejałam, jako tako działa. I już zaczynam ogłoszenia :)

Posted

Bazyliah napisał(a):
Zrobiłam alegratka, kupiepsa, kupsprzedaj. Na razie tyle, bo łącze jednak nie takie, jak być powinno - cały czas zrywa :roll:

Dzięki Ciotka :loveu:

Posted

Na mordce jeszcze są braki sierści, ale na pewno jest dużo, dużo lepiej :)
Ale ten mały uparciuch w ogóle nie przychodzi na zawołanie, nawet jak mam jedzenie w ręce. Sama musi nabrać ochoty. Za to psy uwielbia :lol:
Cieszy się jak dziecko jak spotkamy jakiegoś psiaka na spacerze :eviltong: patrzy potem na mnie i podskakuje z radości :lol::lol: urocza jest ;)

Posted

Basia1968 napisał(a):
Jak tam Pysiek?

Bardzo dobrze :lol: to jest tak kochane, cudowne stworzenie, że co dzień nie mogę wyjść z podziwu. Piękne alarmuje swoje potrzeby, jest bardzo cierpliwa, a i radosna sie robi. Rano niesamowicie szaleje, skacze na łóżko, tuli się, chce zakopywać się w kołdrze :eviltong: istny mały wariat.
Bardzo się lubią z moim chłopakiem, cieszą się prawie tak samo na swój widok, jak i na mój :mad: apetyt ma, na widok psa już nie kuli się tak jak kiedyś, to zasługa Bianki :loveu:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
moze Twoj chlopak by zechcial malenka?
tylko czy nie zapomna o Tobie hehehe

moze mu zaproponuj jesli ma warunki i chce

bo nie widac narazie zadnego domku?

To by trochę bez sensu było ;) mamy inne plany póki co.
na razie nikt nie dzwoni.. Ale ogłoszenia dopiero ruszają :)

Posted

[quote name='zaginiona sara']kochana z sensem polowa sukcesu to ze sie lubia :)
mam nadzieje ze po ogloszeniach sie znajdzie domek
To już lepiej żeby u mnie została :eviltong: ciężko będzie się z nią rozstać..:roll: ale oddam ją tylko do idealnego domku, gdzie nie będę miała żadnych wątpliwości.