Agness78 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pieski znalazły już nowe domki :))))) Szukam domów dla trzech, ślicznych 3 miesięcznych szczeniaków. Wszystkie są z płci - psami ( już sprawdzone przez weterynarza ) Pieski będą z wyglądu nie duże, dwa kudłate po mamusi, jeden krótkowłosy. Są prześliczne: czarny z brązowymi łapkami i dwie krówki :iloveyou: Pieski znajdują się obecnie na terenie gospodarstwa niedaleko Kępna. Warunki mają takie jak to zwykle na wsiach bywa :roll: ... czyli nie najlepsze. Śpią z matką w budzie na dworze :oops: ale mają podstawową opiekę ( tzn. bezpieczny teren, miseczka z jedzeniem). Zostały odrobaczone. Mamusia zostanie wysterylizowana - tego już dopilnuję, ale niestety w obecnym miejscu nie ma możliwości aby pieski zostały. Po za tym idzie zima i dobrze byłoby znaleźć pieskom ciepły kąt - nowy dom :oops: Pochodzę z Wrocławia i głównie pomagam bezdomnym kotom ( sama mam 3 futerka w domu :loveu:) Nie mam zbyt dużego doświadczenia z psami i z szukaniem dla nich domów. Bardzo proszę o pomoc. Może uda znaleźć się dom dla tych szkrabów. Warunkiem adopcji będzie zapewnienie psiakom odpowiednich warunków oraz podpisanie umowy adopcyjnej ( w tym sterylizacja psiaków w odpowiednim czasie ) Uwaga! Istnieje możliwość dowiezienia piesków do nowego domu w granicach 150 km od Kępna lub Wrocławia a może i dalej... Quote
jolap. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Podnoszę. Trzecia strona to za daleko na szukanie domku ;). Quote
Agness78 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jolap. napisał(a):Podnoszę. Trzecia strona to za daleko na szukanie domku ;). Dzięki. Forum jest dla mnie mało czytelne... właśnie próbuję zobaczyć jak tu zdjęcia wrzucić.... na miau.pl jest zdecydowanie łatwiej :roll: Quote
Agness78 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Postaram się dzisiaj wrzucić kilka fotek... psiaki są naprawdę słodkie... mam nadzieję że uda sie dla nich znaleźć domy :roll: Quote
mawin Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jakie śliczne kluseczki. A ten biało-czarny puchaty jest po prostu cudny. Pieski szukają domku. Quote
Agness78 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Maluchy szukają domów, pilne! :placz: Quote
Poker Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 .śliczne są :loveu: a dla mnie zupełnie nieczytelne jest miau :eviltong: zdjęcia się wrzuca przy pomocy np.imageshack lub fotosika. Quote
mawin Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Agness zrób im allegro i daj ogłoszenie do wyborczej. Quote
Agness78 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Zamierzam tak zrobić. Nie wiem jak z GW bo maluchy są pod Kępnem i może być problem techniczny żeby je obejrzeć :roll: Trochę daleko... od Wrocka. Quote
halbina Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Poproś w tytule o pomoc w ogłoszeniach, napisz namiary na siebie w pierwszym poscie i koniecznie dowiedz sie o ich płeć! Quote
mawin Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Halbina ma rację, napisz w tytule prośbę o pomoc w ogłoszeniach, daj swoje namiary i ta płeć jest koniecznie do ustalenia. Quote
Agness78 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Płeć będę znała za 2 tyg jak do nich pojadę, wcześniej nie mam jak :roll: Na razie spróbuję z Allegro i GW, porozwieszam też ogłoszenia w Kępnie jak będę i standardowo wyślę maile do znajomych... póki co nie mam więcej pomysłów. Chyba jednak łatwiej znaleźć dom dla kotków :roll: Marnie to widzę... :oops: Quote
nika28 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Agness78']Chyba jednak łatwiej znaleźć dom dla kotków :roll: Marnie to widzę... :oops: Ja myślę że łatwiej dla piesków znaleść domy... :roll: Miałam podobnego szczeniaka i w tydzień znalazł dom : ImageShack - Image Hosting :: naale002kv5.jpg Czy maluchy mają alegratkę ? :roll: Quote
Agness78 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Maluchy nie mają jeszcze żadnych ogłoszeń oprócz tego. Jutro będą miały allegro i umieszczę też ogłoszenie w Gazecie Wyborczej. Jeśli mógłby ktoś mi pomóc w ogłoszeniach na innych portalach, byłabym wdzięczna :multi:. Nie wiem jednak czy nie poczekać 2 tyg , do czasu jak będę znała już ich płeć :roll: Quote
Agness78 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Hop po domek dla maluchów :oops: Quote
halbina Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja bym poczekałą... po co Ci setki telefonów z pytaniami: jak duże urosną? po jakich są rodzicach i jaka płeć?... skoro nie będziesz w stanie odpowiedzieć... :roll: Quote
Agness78 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 W zasadzie wiem wszystko oprócz płci, tzn. płeć oceniłam "na oko" ale wiadomo że u maluchów trudno, jak się nie jest wetem i nie za wiele miało się doczynienia z małymi psiakami :roll: Poczekam z ogłoszeniami, może tylko Allegro wystawię. Czasem ludziom nie zależy na płci, bardziej chcą miec towarzysza życia... na to liczę :oops: Ale 20.12 będę w Kępnie to zabiore maluchy do weta i potwierdzimy płeć. Dodatkowo powtórzę odrobaczenie. Quote
Agness78 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Domki gdzie jesteście? Nikt nawet się nie zainteresował .... takie śliczne maluszki :-( Quote
mawin Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 śliczne są, tylko domków im do szczęścia potrzeba Quote
Agness78 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ehhh nikt tu nie zagląda.... tracę nadzieję. W sobotę zobaczę psiaki, pójdę do weta , określimy płeć i odrobaczymy towarzystwo.... :razz: Będę potrzebowała pomocy w ogłoszeniach.... może ktoś by mi pomógł? Z dobrych wiadomości nad jednym psiakiem zastanawia się mój znajomy, jeszcze to nic pewnego ale może akurat...:roll: Ale co z pozostałą dwójką ??? :-( Quote
Recommended Posts