Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam watek na prośbę Tosi2.
Pilnie szukamy domku (choćby DT)dla 2-letniego,pięknego i łagodnego labradora. Jak nie znajdziemy pomocy,piesek trafi do schroniska,a jest naprawdę boski.Łagodny do wszystkich i wszystkiego.
Tosia2 niestety w tej chwili nie może być na dogo,więc wszelkie zapytania i propozycje proszę kierować na numer 508 430 284.
Zdjęcia będą później.

Posted

Będzie więcej informacji na temat labradora?Może się komuś zgubił?Będą zdjęcia?Rozważam przygarnięcie na DT bo pewnie szybko się znajdzie na niego chętny,aż się dziwię, że jeszcze się nie znalazł :evil_lol:U mnie jest tylko problem w tym, że ja w tym miesiącu jestem na minusie.Więc jakby mnie ktoś wspomógł karmą do wtedy rozważała bym serio DT, ale sądzę, że w jego przypadku szybko się znajdzie oferta DT a nawet DS.Więc mówię tak tylko informacyjnie.

Posted

Miałam cheć zostać DT dla haszczaka, ale sprawa tam się rozwiazuje. Pies ma mieć dom. Jeśli rzeczywiście go dostanie i nie będę mu potrzebna, mogę zostać Dt dla labka pod kilkoma warunkami.
Po 1. Haszczak o którym wspomniałam, nie potrzebuje już DT. To jest najważniejsze.
po 2. Labek nie jest agresywny dla innych zwierzat. W domu mam dominujacą sukę huski, 6 prosiąt i szynszyla.
po 3. nie demoluje domu, zostaje sam w mieszkaniu na czas mojej pracy...spokojnie.

Wymagania może wielkie..ale chcę szczerze stawiać sprawę. Jeśli przyjedzie do mnie, na chwilę obecną nie potrzebuje jakiegoś wsparcia finansowego.

• 2 weeks later...
Posted

o labku najwiecej wie tosia2 bo jest u jej Mamy ale poki co ma problemy i rzadko jest na dogo a jak ja "w biegu" zlapie na gg to juz musi isc dalej wiec postaram sie cos dowiedziec,ale z tego co rozmawialam ostatnio caly czas jest u nich,ale pozostale samce nie toleruja kolejnego pieska:(