Hotel KADIF Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale se dają dziewczyny.... A ja nie wiem co u owczarnika :oops:! DT na urlopie... i miały być zdjęcia na maila...:diabloti::mad: Quote
gagata Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Owczarnik sie lepi...nawqet na 1 nie zaglada.... Quote
Hotel KADIF Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Hello! :loveu: [quote name='gagata']Owczarnik sie lepi...nawqet na 1 nie zaglada.... Ke..??:crazyeye: Lepi...??!! :evil_lol::eviltong: Miałam malutką przerwę w dogo :oops:, ale byłam u owczarnika porobić mu zdjęcia. I oczywiście wzięłam aparat, ale.... bez baterii! :stupid: Także muszę pojechać drugi raz i porobić mu foty. Ma już 4 miechy i wygląda tak: długie ciało jak u jamnika, grube masywne łapy i maść owczara, uszy sterczące do góry i klapnięte na końcach a pysk... krokodyla! :loveu::evil_lol: Jest cudny po prostu!!!! Chyba trzeba mu adnowić allegro i porobić nowe ogłoszenia. Czy ktoś może pomóc???!!! :modla: Quote
gagata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Oj DIF.....:oops::oops::oops: Miało być LENI....Lepic to pewnie ja bym sie mogła do niego, skoro taki mniamusny, jak go opisujesz...;) Quote
ATyl Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ojoj, jestem w szoku, że ten słodziar domku jeszcze nie znalazł. Zgłaszam się na ochotnika do zrobienia kolejnego allegro. Tak nieśmiało oczywiście... Myślę, ze warto by go było po prostu do wyszukiwania z woj, mazowieckiego puścić, jako że chłopaczyna tutaj sobie pomieszkuje i może ewentualny właściciel się ogranicza do szukania w obrębie województwa. Mogę też dopracować jakieś ogłoszonka do rozwieszenia po okolicy. Tylko zdjęcia aktualnego braknie... Zatem ewentualnie w sobotę w ciągu dnia lub w niedzielę do południa skoram do pomocy w obfotografowaniu. Quote
Hotel KADIF Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Aniu! Słodziar siedzi nie wiadomo dlaczego. :-( Jak możesz to zrób mu allegro a ja dzisiaj postaram się podjechać i zrobić zdjęcia. DT miał przesłać na maila, ale coś się ociąga. Mały niedługo będzie miał pół roku i powoli przestaje być szczeniakiem i będzie go coraz trudniej wyadoptować. Tutaj możesz obejrzeć jego mamusię, Sonię: http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-zaglebie-psiej-bezdomnosci-sunia-urodzila-120820/ Quote
ATyl Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dobra, to ja allegro chętnię. Ino zdjęcie pls.... Quote
ATyl Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dobra, allegro można podmienić. Chłopaczyna wystawiona w ten oto sposób: http://www.allegro.pl/item558987357_lolus_przeuroczy_szczeniak_szuka_domu.html Tylko o zdjęcia ponawiam prośbę. Bo na zdjęciach wygląda na kruszynkę, a wyrósł na pewno. Quote
gagata Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ciekawe, czy smarkacza na spacerkach w ogóle widać spod tego śniegu... Quote
Cekinka13* Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 gagata napisał(a):Ciekawe, czy smarkacza na spacerkach w ogóle widać spod tego śniegu... :evil_lol: W górę, słodziak. Quote
ATyl Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 DIFuś, ktoś kliknał Lolusia na allegro. Miałaś jakiś kontakt? Quote
Hotel KADIF Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ATyl napisał(a):DIFuś, ktoś kliknał Lolusia na allegro. Miałaś jakiś kontakt? Miałam!!!!! Dwa!!! :multi: Mam przesłać mailowo zdjęcia. Tylko najpierw muszę je zrobić :diabloti:, a coś nie mam szczęścia do DT-ego, gdzieś lata po świecie i jest trudno uchwytny. Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Ale gnojec ma farta :loveu:!!!! Jego DT postanowił zostać DS!!!!!! :cunao::cunao::cunao: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: Jego mama, Sonia, również zostaje w DT!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja mam kolejne dwa psy z głowy!!!!!!!!!!!!!!!!! :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Ech... Dobrze im tam będzie! To bardzo dobry dom. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony gdzie ja teraz będę umieszczać nasze halinowskie tymczasy? :hmmmm: Wiem! U ATyl!!!!!! :eviltong::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Lolek teraz na imię ma Szczepan vel Szczypan, bo podszczypuje skubaniec!!! To tyle! Życzymy Ci wiele szczęścia, psinko!!!:iloveyou: Quote
Cekinka13* Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 To Lolek? :crazyeye: Ależ się zmienił :loveu: Quote
gagata Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wow, powodzenia w nowym życiu,dzieciaku !:loveu: Quote
Recommended Posts