ciapuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ponowiłam maluchowi allegro na 10 dni ,jeśli w tym czasie nie znajdzie domu to zrobię mu allegro wyróżnione ,ale to dopiero po świętach bo teraz nie mam już na to kasy :oops: Quote
anovip1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Lolusiu, nasz ukochany maluchu ,szybciutko uciekaj na święta do domku !!!!! Taki piękny piesio jeszcze czeka :shake: Quote
zwierzus Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 komu, komu... szczenior chce do domu Quote
ciapuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 biegniemy na pierwszą pokazać sie światu Quote
zwierzus Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Hopaj szczylku na pierwsza. Tak świątecznie :tree1: Quote
gagata Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 DIF, Ty ten obrazeczek wydrukuj i rozdawaj..... Quote
Hotel KADIF Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 gagata napisał(a):DIF, Ty ten obrazeczek wydrukuj i rozdawaj..... Siedziałam dzisiaj prowie do 2-giej w nocy i się uczyłam :evil_lol:. Muszę przyznać, że jestem z siebie dumna :klacz:. Na innych wątkach, moich i zaprzyjaźnionych też porobiłam! Quote
gagata Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Toż mówię, dołóż jeszcze nr tel na dole, wydrukuj i rozdawaj....ktoś go zauważy..;) Bo robota zajefajna,,, Quote
zwierzus Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Brawo DIF. Nie jest to aż takie trudne jak się znajdzie odpowiednią stronkę, nie? :eviltong: Drukuj i rozdawaj!! Gagata dobrze mówi :evil_lol: Quote
ciapuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 maluszek ma 2 obserwatorów na allegro ,mam nadzieję że sie odezwą Quote
Hotel KADIF Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 ciapuś napisał(a):maluszek ma 2 obserwatorów na allegro ,mam nadzieję że sie odezwą To suuuper!!!! :multi: Póki co nikt jeszcze nie dzwonił, ale czekamy! Jeszcze nie miałam okazji Ci podziękować ciapusiu za wznowienie allegro, ale padają mi sprzęta i jestem na dogo z doskoku! :shake: Jutro skontaktuję się DT. Zobaczymy co słychać u malucha! Quote
ciapuś Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 wystawiłam maluchowi kolejne allegro,tym razem tak jak obiecałam wyróżnione Malutki Loluś..... Dwumiesięczne psie dziecko... (520740427) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Hotel KADIF Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='ciapuś']wystawiłam maluchowi kolejne allegro,tym razem tak jak obiecałam wyróżnione Malutki Loluś..... Dwumiesięczne psie dziecko... (520740427) - Aukcje internetowe Allegro Wielkie dzięki!!!!!!!! Znalazłam dla Ciebie pięknego gifa, ale nie umiem go wkleić!! Buuuuu...... Quote
zdrojka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Maluch jest prześliczny, a że będzie na krtókich nóżkach to tylko mu dodaje uroku :loveu: Quote
anovip1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Co u maleńkiego Lolusia słychać ? Na dworze tak mroźno. Jak on na tych krótkich łapeczkach po śniegu biega? Quote
gagata Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Na pewno biega fajnie, bo on jest ....owczarnik! Quote
ciapuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Szczeniorek na pierwszą pokazać się światu Quote
Hotel KADIF Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Nie ma żadnego odzewu z allegro! :placz: ŻADNEGO!!! Nawet pół telefonu nie było.... Anovipku! Maluch nie marznie, bo razem z mamuśką przenieśli się do domku i wychodzą z niego tylko na własne życzenie!!!:loveu: Quote
anovip1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 DIF napisał(a): Anovipku! Maluch nie marznie, bo razem z mamuśką przenieśli się do domku i wychodzą z niego tylko na własne życzenie!!!:loveu: ;) To jak mnie znasz ,ja już jestem szczęśliwa :multi: A teraz spokojnie szukamy domku ,wspaniałego domku dla cudownego malucha. Domki !!!!! Czy domki mnie słyszą? [SIZE=4]Słodki Loluś czeka !!!!! Quote
ciapuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 DIF napisał(a):Nie ma żadnego odzewu z allegro! :placz: ŻADNEGO!!! Nawet pół telefonu nie było.... A na allegro ma 2 obserwatorów Quote
Recommended Posts