Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [SIZE=2]Ciapusiu! Skleciłam tekst do ogłoszeń. [SIZE=2]:roll: [SIZE=2]Jeśli coś będzie nie halo to zmień, proszę. ---------------------------------------------------------- Malutki Loluś..... Dwumiesięczne psie dziecko..... Od urodzenia otoczone jest troskliwą opieką mamy i tymczasowego opiekuna... Sonia, mama Lolka trafiła do domu tymczasowego prosto z halinowskiej ulicy. Była w zaawansowanej ciąży. Po urodzeniu rodzeństwo Lolka zostało uśpione a on został na pocieszenie złamanego, matczynego serca... Lolek wygląda jak pomieszanie jamnika z owczarkiem niemieckim. Docelowo powinien być małym psiakiem, bo jego mama jest ciut większa od jamnika. Pod czułym okiem opiekuna tymczasowego psiątko doskonale się rozwija - jest grubiutkie, rozkoszne i wesołe. Ma mnóstwo zabawek i dobre jedzonko. Ale w tym domu nie może dłużej zostać. W końcu to tylko dom tymczasowy. Dlatego szukamy mu równie dobrego miejsca, ale tylko w Warszawie i okolicach. Piesek przebywa w Halinowie k/Warszawy. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 0-600-968-755, mail. [email protected] Pies nie zostanie wydany na łańcuch ani do kojca. Warunkiem otrzymania psa jest podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Z jeszcze trochę fotów: :loveu: Quote
Erazm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1766367_malutki_lolus_cudne_dwumiesieczne_psie.html Na razie nie wyróżnione, ale czekam na rachunek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Cześć Lolusiek,spacerek przedobiadkowy? Potem mozna będzie zajrzeć do ciotek na jakie ciacho,co? Quote
ciapuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 giełda ogłoszeń KupiePsa-za darmo KupiePsa-mieszańce centrum.ofert.pl bono polska 24polska.pl allegro Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Udało mi się!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao: Moje pierwsze w życiu ogłoszenie dla psiaka!!!!!! Huuuuraaaa!!!!!! Do oddania 2 m-czny śliczny szczeniaczek Tylko szkoda, że bez zdjęcia..... :sadCyber: Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ciapuś napisał(a):Tylko zdjęcia nie widać :evil_lol: Bo go nie ma.... :eviltong: Trzeba mieć jakieś punkty czy cuś, żeby wkleić zdjęcie a za punkty trzeba zapłacić! :diabloti: Cwaniaki.... Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bardzo dziękuję za ogłoszenia i allegro!!! Jakie są jeszcze bezpłatne portale na których można ogłaszać psy? Już skoro zrobiłam jedno to może się odważę na kolejne...:evil_lol: I pomalutku się nauczę...:roll: Quote
zwierzus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Naumiesz się na pewno :evil_lol:. Zdolnaś bestyja :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 zwierzus napisał(a):Naumiesz się na pewno :evil_lol:. Zdolnaś bestyja :evil_lol: Chociaż Ty jedna we mnie wierzysz :multi:!!! Dziękuję! :Rose::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 zwierzus napisał(a):DIFuś, a wątpiłaś??? Tag.... :-(:oops::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 yyyyyyy...... zrobiłam następne :multi: Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia Sprzedam - Szczeniaczek do adopcji Nr referencyjny ogłoszenia Szczeniaczek do adopcji na : 92982855 Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Jest odzew na ogłoszenia!!!!! :multi: Miałam jedno zapytanie o malucha na maila i telefon ....ze Szwecji! :crazyeye: Szwecję odmówiłam, bo szukamy maluchowi domu w Warszawie i okolicach a na maila szybciutko odpisałam i przesłałam foty!! :multi:;) Quote
Hotel KADIF Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Se hopnę szczeniora samotnie..... Quote
gagata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dlaczego zaraz samotnie??? Jeszcze go upuścisz....:evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Poasekuruję Lolka na to Difowe hopanie :lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Zgłosiła się fajna babeczka, która chce zaadoptować Lolka!!! :multi: Warunki: 1. 3 pokojowe mieszkanie w Warszawie na Bielanach, dwoje dzieci 2,5 i 6 lat. 2. Pani nie pracuje, zajmuje się dziećmi. 3. W tym mieszkaniu mieszka jeszcze dziadek i babcia, także wiele rąk do głaskania i ..pilnowania :cool3:! Pani kocha zwierzaki i zawsze miała psy a o jej odpowiedzialności świadczy fakt, że przed decyzją o adopcji zrobiła dzieciom testy alergiczne, żeby nie okazało się, że są uczulone na sierść i trzeba się pozbyć psiaka. Jeśli się dogadamy przyjedzie po malucha jeszcze dzisiaj..... :loveu: Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 WOW!!! Z niecierpliwością oczekuję na ciąg dalszy :lol: Quote
Recommended Posts