gagata Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ostatnio na jakims wątku wyczytałam,że większym wzięciem cieszy się alegratka....Może tam wrzucić owczarnika Lolusia? Quote
Cekinka13* Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tak, alegratka cieszy się większym wzięciem niż allegro, jeśli chodzi o psy ;-) Zaraz go tam wrzucę :cool3: Quote
Cekinka13* Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Proszę :) Maleńki Loluś... dwumiesięczne psie dziecko... Quote
Cekinka13* Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dopiero teraz zerknęłam do pierwszego postu... Lolek ma już algratkę :cool3: Ale nie będę usuwać.. niech ma dwie :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 zwierzus napisał(a):Jakiś odzew z ogłoszeń? NIC !!!! :shake: Tak jak z poprzedniego allegro było kilka kontaktów tak teraz NIC! Quote
Hotel KADIF Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [CENTER]Komu, komu jamnikowczara!!!!! Tylko brać i kochać!!! :mad: [/CENTER] Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No cóż.... mój watek, mój offik jak kiedyś powiedziała zwierzus :evil_lol: Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!! Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapmi a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357 Quote
Erazm Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Widzialam cudna dziewczynka... A Ty malenki na gore;) Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Erazm napisał(a):Widzialam cudna dziewczynka... A Ty malenki na gore;) Aż dziwne, że siedzi w schronie.... Jest tak śliczna, że nawet ta łapa nie powinna być przeszkodą. Ale cóż, wszyscy chcą mieć psa full-wypas. A ona nie ma łapy... :placz: Quote
gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Może to też jest jakiś atut....niektórzy wola mieć zwierzaka który się czymś wyróżnia, Vedze przynajmniej walki nie grożą.... A co słychać u owczarnika? Quote
Hotel KADIF Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 ciapuś napisał(a):Ponowiłam maluszkowi allegro Ciapuś, Słońce!!! Dzięki ogromne.... :Rose: Wklej, proszę linka to przekleję do pierwszego postu, coby DT wiedział, że czuwamy nad sprawą.... Gagatko! Przysięgam, że pojadę do potfora we wtorek i obfocę..... Mam troszku problemów i nie daję rady ze wszystkim!! :-( Quote
gagata Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Spoko, problemy nie zając, nie uciekną..trzeba je z góry walnąć... Quote
Hotel KADIF Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 gagata napisał(a):Spoko, problemy nie zając, nie uciekną..trzeba je z góry walnąć... Wale je ze wszystkich stron a one nic.... Nadal mnie męczą :diabloti:! Czekam na zdjęcia Lolka, mają przyjść na maila. Lolo waży 7 kg :eek2:!!! Jego mamuśka 10. Ładnie sobie chłopak poczyna.... :shake: Quote
gagata Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Faktycznie owczarnik...A ile ma w kłębie? Quote
Hotel KADIF Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 gagata napisał(a):Faktycznie owczarnik...A ile ma w kłębie? Gagatko! Powiem Ci szczerze, że nie wiem. Czekam na zdjęcia, ale teraz DT jest na urlopie i nie wiem kiedy dostanę. Wiem, że i on i jego mam czują się świetnie. :lol: Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kurduplu do swojego domu, a juz ....:mad: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Erazn, Ty go tak nie strasz, bo sie jeszcze odwinie.... Quote
Erazm Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 i jak mi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts