ciapuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Gdyby nie wypaliło z tym domkiem to mam jeszcze jedno zapytanie o maluszka i to z Halinowa Quote
Cekinka13* Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja też mam domek chętny na jamiko-owczarka z Halinowa ;). Quote
zwierzus Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja bardzo poproszę o jakieś informacje. DIF??? :cool1: Quote
Hotel KADIF Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 zwierzus napisał(a):Ja bardzo poproszę o jakieś informacje. DIF??? :cool1: No więc tak: Mamy kolejkę :loveu:! Pani o której pisałam wcześniej zrezygnowała bez podania przyczyny. No i dobrze... :obrazic: Wczoraj zadzwoniła wieczorem Pani Maria. Młoda, 26 lat. Mieszka w Warszawie na Kabatach z narzeczonym i jego mamą. Pani o której pisze ciapuś oferuje Lolkowi budę... :shake: Nie kojec i nie łańcuch (broń bóg!), ale podwórko z budą. Jakoś nie widzę tego psa w budzie, aczkolwiek sprawę zostawiam otwartą, bo jak powiedział DT czasami lepsza buda niż mieszkanie w Warszawie. Ma już jednego adoptowanego pisaka od jednej pani, której ktoś przerzucił szczeniaki przez płat. No i jest jeszcze ktoś od Cekinki z Halinowa! Cekinko! Nawijaj... !! :cool3: Aha i ja mam jeszcze ze dwa zapytania na maila. Oczywiście wszystkie kontakty trzeba zachować i proponować inne psiaki jakby co! :evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No to trzymam kciuki za Lolka i decyzje ewentualnych domów. DIF czasem rzeczywiście lepsza jest buda u ludzi którzy dbaja i kochają niż super extra apartament w W-wie u czubków którzy mają psa bo tak wypada!!! Quote
Cekinka13* Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Koleżanka ma możliwość zaadoptowania szczeniaka, który wyrośnie na małego/średniego psa. Będzie oczywiście mieszkał w domku. W domu jest psiak, który akceptuje inne psy. Koleżnka kocha psy, ma sporą wiedzę na ich temat i Lolek napewno byłby u niej szczęśliwy. Domek wg. mnie jest bardzo dobry. Oczywście przez jej rodziców, którzy zgadzają się na drugiego czworonoga zostanie podpisana umowa adopcyjna. Quote
Erazm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Patrzcie jaki rozrywany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie szuka ktoś dużego w przyszłości, kudłatego szczeniorka:roll: Quote
Hotel KADIF Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Cekinka13* napisał(a):Koleżanka ma możliwość zaadoptowania szczeniaka, który wyrośnie na małego/średniego psa. Będzie oczywiście mieszkał w domku. W domu jest psiak, który akceptuje inne psy. Koleżnka kocha psy, ma sporą wiedzę na ich temat i Lolek napewno byłby u niej szczęśliwy. Domek wg. mnie jest bardzo dobry. Oczywście przez jej rodziców, którzy zgadzają się na drugiego czworonoga zostanie podpisana umowa adopcyjna. Cekinuś, a skontaktowałabyś nas? Podaj jej do mnie namiary.... Jak dajesz za nią głowę to byłabym szczęśliwa, gdyby Lolo zamieszkał w Halinowie.:loveu: Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ciotka DIF miałaby na niego oko....:evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Strzeżcie się!!! DIF nadchodzi :smhair2::scared: Quote
Cekinka13* Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jutro wezmę od niej nr. tel. i podam ;-) Ja mogłabym codziennie chodzić na wizyty poadopcyjne :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Cekinka13* napisał(a):Jutro wezmę od niej nr. tel. i podam ;-) No gdzie ten telefon? :diabloti::mad: Quote
Cekinka13* Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A nic się nie stanie, jeżeli koleżanka zaadoptuje innego szczeniora? :oops: Jest u znajomej porzucony szczeniak na DT, na 100% będzie mały i koleżanka woli wziąć pewniaka. Poza tym szczeniak ma mało czasu... Czy Lolek na 100% będzie mały, kiedy urośnie? Może uda mi się wcisnąć jej dwa szczeniorki :roll: :evil_lol: Takie dobre domki trzeba dobrze "zapsić" :diabloti: Quote
zwierzus Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Działaj Cekinka. Byle skutecznie :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 No i domki się rozpłynęły.... :shake::angryy: Został na froncie jeden, ten z Halinowa, ale oferuje tylko lub aż budę.... :roll: Quote
zwierzus Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 DIF może to aż buda? Nieważne gdzie byle z kochającą rodziną. Quote
anovip1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Loluś śliczny piesio do zacałowania czeka na ukochanego człowieka. Wspaniały domeczek dla maleństwa potrzebny !!!! Quote
zwierzus Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 DIF jakieś postępy w szukaniu domu dla Lolka?? Odzew z ogłoszeń?? Ten pan od budy?? Quote
ciapuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 maluszkowi skończyło się allegro wystawiać go ponownie? Quote
zwierzus Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Szczenior na pierwszą :diabloti: Ciapuś myślę że trzeba poczekać na wieści od DIF... Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 DIF, wypuśćże tego biednego Lolka spod kołdry, bo tam nikt go nie wypatrzy !:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 ciapuś napisał(a):maluszkowi skończyło się allegro wystawiać go ponownie? Poproszę!! :modla: Odzew z ogłoszeń i allegro się skończył a domek z budą czasowo zrezygnował! Czasowo, bo pies-rezydent uszkodził sobie łapę (najprawdopodobniej zerwane wię(ą)zadło).... a nie możemy czekać z adopcją aż się wyleczy, bo musimy zająć się również adopcją Soni, czyli mamy Lolka! Zaczyna nas gonić czas, bo Sonia jest trudnym psem i jej adopcja torche potrwa..... Quote
gagata Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Lolek wyskakuj na górę...Ciotk, a jak sie będą trafiać domki z budami, to pamiętajcie o pani Joli i jej ferajnie...ona ma sporo kojcowych psów do wydania... Quote
Recommended Posts