Jump to content
Dogomania

Halinów k/ W-wy! Szczeniak.... Ale jamnik czy owczar?? MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zwierzus napisał(a):
Ja bardzo poproszę o jakieś informacje. DIF??? :cool1:

No więc tak:

Mamy kolejkę :loveu:!

Pani o której pisałam wcześniej zrezygnowała bez podania przyczyny. No i dobrze... :obrazic:
Wczoraj zadzwoniła wieczorem Pani Maria. Młoda, 26 lat. Mieszka w Warszawie na Kabatach z narzeczonym i jego mamą.

Pani o której pisze ciapuś oferuje Lolkowi budę... :shake: Nie kojec i nie łańcuch (broń bóg!), ale podwórko z budą. Jakoś nie widzę tego psa w budzie, aczkolwiek sprawę zostawiam otwartą, bo jak powiedział DT czasami lepsza buda niż mieszkanie w Warszawie. Ma już jednego adoptowanego pisaka od jednej pani, której ktoś przerzucił szczeniaki przez płat.

No i jest jeszcze ktoś od Cekinki z Halinowa! Cekinko! Nawijaj... !! :cool3:
Aha i ja mam jeszcze ze dwa zapytania na maila.

Oczywiście wszystkie kontakty trzeba zachować i proponować inne psiaki jakby co! :evil_lol:

Posted

No to trzymam kciuki za Lolka i decyzje ewentualnych domów.
DIF czasem rzeczywiście lepsza jest buda u ludzi którzy dbaja i kochają niż super extra apartament w W-wie u czubków którzy mają psa bo tak wypada!!!

Posted

Koleżanka ma możliwość zaadoptowania szczeniaka, który wyrośnie na małego/średniego psa. Będzie oczywiście mieszkał w domku. W domu jest psiak, który akceptuje inne psy. Koleżnka kocha psy, ma sporą wiedzę na ich temat i Lolek napewno byłby u niej szczęśliwy. Domek wg. mnie jest bardzo dobry. Oczywście przez jej rodziców, którzy zgadzają się na drugiego czworonoga zostanie podpisana umowa adopcyjna.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Koleżanka ma możliwość zaadoptowania szczeniaka, który wyrośnie na małego/średniego psa. Będzie oczywiście mieszkał w domku. W domu jest psiak, który akceptuje inne psy. Koleżnka kocha psy, ma sporą wiedzę na ich temat i Lolek napewno byłby u niej szczęśliwy. Domek wg. mnie jest bardzo dobry. Oczywście przez jej rodziców, którzy zgadzają się na drugiego czworonoga zostanie podpisana umowa adopcyjna.

Cekinuś, a skontaktowałabyś nas? Podaj jej do mnie namiary.... Jak dajesz za nią głowę to byłabym szczęśliwa, gdyby Lolo zamieszkał w Halinowie.:loveu:

Posted

A nic się nie stanie, jeżeli koleżanka zaadoptuje innego szczeniora? :oops: Jest u znajomej porzucony szczeniak na DT, na 100% będzie mały i koleżanka woli wziąć pewniaka. Poza tym szczeniak ma mało czasu...
Czy Lolek na 100% będzie mały, kiedy urośnie? Może uda mi się wcisnąć jej dwa szczeniorki :roll: :evil_lol: Takie dobre domki trzeba dobrze "zapsić" :diabloti:

Posted

ciapuś napisał(a):
maluszkowi skończyło się allegro
wystawiać go ponownie?

Poproszę!! :modla:

Odzew z ogłoszeń i allegro się skończył a domek z budą czasowo zrezygnował! Czasowo, bo pies-rezydent uszkodził sobie łapę (najprawdopodobniej zerwane wię(ą)zadło).... a nie możemy czekać z adopcją aż się wyleczy, bo musimy zająć się również adopcją Soni, czyli mamy Lolka! Zaczyna nas gonić czas, bo Sonia jest trudnym psem i jej adopcja torche potrwa.....