Dorothy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 kaa napisał(a):Jego operacja będzie polegała na usunięciu główki kości udowej , wczorej nam tłumaczył weterynarz :-( no to oznacza intensywna rehabilitacje. Oznacza na poczatku wynoszenie, potem oznacza cwiczenia, masaze, specjalne preparaty, i dobrze by bylo gdyby potencjalny dom ktorego chcecie szukac przez allegro wiedzial to wszystko. Nie mozna go oglaszac na zasadzie szukam domu. Trzeba przyszlego wlasciciela uswiadomic dokladnie na co sie decyduje. Inaczej pies moze za trzy tygodnie wrocic do schronu kulawy cierpiacy i do eutanazji. To naprawde powazna sprawa, to nie jest zwykly pies "do zrobienia allegro". On musi szukac domu ktory zapewni mu opieke i rehabilitacje, a nie budke i wybieg. Quote
mafik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 To bardzo poważna sprawa :shake: Czy znajdzie się taki DT?:-( Quote
tyciaNi Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jaką on ma słodką mordę i te oczy smutne, zawiedzione chyba nawt zrezygnowane... jest uroczy, biedak :shake: Quote
iwi10 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='jusstyna85']Iwi,Goniu...zaoferowałyście allegro...jestem bardzo wdzięczna,ale mam propozycje...ja wybrałam 20- 25 psiaków z tego schroniska do ogłoszeń na allegro,których jeszcze nie miałam kiedy zrobić.Ja zrobiłabym temu psiakowi allegro,a Wy w zamian może po 1 allegro któremuś z tych psiaków,które wybrałam? co Wy na to? allegro zwykłe: 1rok życia- kontaktowy,grzeczny szuka dobrego cz (499710557) - Aukcje internetowe Allegro Ja jestem jak najbardziej na tak;) tylko poproszę z tekstem, bo do pisania fajnego zachęcającego tekstu....zdolności brak:oops: Quote
jusstyna85 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 iwi10 napisał(a):Ja jestem jak najbardziej na tak;) tylko poproszę z tekstem, bo do pisania fajnego zachęcającego tekstu....zdolności brak:oops: bardzo dziękuje, napisze Ci jutro najpoźniej w niedziele,bo co 2. tydzień mam zajęcia pt,sob,niedz i to do 18 00 :( Trzeba naprawde coś wykombinować, on po tej operacji nie ma sie gdzie podziać...:( co z nim będzie? Quote
jusstyna85 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='DG32']Banerek: Dziękuje :) Quote
grzenka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Rybka_39 napisał(a):Wyróżniłyście allegro i alegratkę? Dwukrotnie zobowiązywałam się do pokrycia wyróżnienia na Allegro i prosiłam o nr konta do przelewu. Można by było też pokazać go na Naszej Klasie, często stamtąd jest duża pomoc, a tu sytuacja przecież jest bardzo zła:shake: Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 grzenka napisał(a):Dwukrotnie zobowiązywałam się do pokrycia wyróżnienia na Allegro i prosiłam o nr konta do przelewu. Można by było też pokazać go na Naszej Klasie, często stamtąd jest duża pomoc, a tu sytuacja przecież jest bardzo zła:shake: A alegratkę tez deklarujesz wyrożnic? Tylko smsem? Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 grzenka napisał(a):Dwukrotnie zobowiązywałam się do pokrycia wyróżnienia na Allegro i prosiłam o nr konta do przelewu. Można by było też pokazać go na Naszej Klasie, często stamtąd jest duża pomoc, a tu sytuacja przecież jest bardzo zła:shake: Grzenko podałabym Ci mój nr konta, ja mu robie allegro...gdybyś miała ochote zasponrować wyróżnienie,to naprawde bylibyśmy wdzięczni... alegratki nie ma...o jakim profilu mówisz o na Naszek Klasie? Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Grzenko podałabym Ci mój nr konta, ja mu robie allegro...gdybyś miała ochote zasponrować wyróżnienie,to naprawde bylibyśmy wdzięczni... alegratki nie ma...o jakim profilu mówisz o na Naszek Klasie? No to ja zrobię. Daj link do allegro, skopiuje tekst. Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Rybka_39']No to ja zrobię. Daj link do allegro, skopiuje tekst. 1rok życia- kontaktowy,grzeczny szuka dobrego cz (499710557) - Aukcje internetowe Allegro dziękuje Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mam rok, ale bez człowieka nie dozyje wiosny! Quote
grzenka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To poproszę o nr konta na priv, pokryję Allegro:lol: A jaki jest koszt alegratki? Co do Naszej Klasy wiem, że są osoby które maja profile i wystawiają psiaki z Dogo, często ludzie deklarują pomoc finansową czy inną, może to byłaby dla niego szansa? Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 grzenka napisał(a):To poproszę o nr konta na priv, pokryję Allegro:lol: A jaki jest koszt alegratki? Co do Naszej Klasy wiem, że są osoby które maja profile i wystawiają psiaki z Dogo, często ludzie deklarują pomoc finansową czy inną, może to byłaby dla niego szansa? dzisiaj napisze do 2 os,które mają takie konta Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Grzenka kod zwrotny wysylasz mnie;) Ewentualnie moge dac tansze? Quote
grzenka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Rybka_39']Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Grzenka kod zwrotny wysylasz mnie;) Ewentualnie moge dac tansze? OK, dam radę:lol: Zwrotny kod na priv? Quote
grzenka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Rybka_39 napisał(a):Tak, kochana jestes!!!:loveu::loveu: Nic wielkiego,tyle akurat mogłam... Kod wysłany:lol: Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 grzenka napisał(a):Nic wielkiego,tyle akurat mogłam... Kod wysłany:lol: Zrobione:loveu: Quote
Recommended Posts