Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbójini napisał(a):
Jest potrzebna . Do wizyt poadopcyjnych;)

Junior został u Państwa od tifet, do których miał pojechać Prins w Ptakowicach między Bytomiem a TG a to chyba blisko Ciebie;)

W takim razie bede czekala na namiary i wytyczne :D jakbym sie nie odzywala tu to piszcie na PM bo mam problem z wchodzeniem na watki ostatnio :angryy:

Posted

My też bardzo mocno trzymamy kciuki za Juniorka. Bardzo bardzo za nim tęsknimy :loveu:, ale wiemy, że nowy domek da mu bardzo dużo serducha jeśli tylko sytuacja zostanie opanowana z sunią.

Prosilismy Panią o zdjęcia Juniorka, więc jak tylko otrzymamy od razu wkleimy na wątek:)

Posted

to dobrze. Na gg dostalam ale mi ogolnie cos sie dzieje z kompem i mi co chwile inny program siada, takze nie maialam jak odpisac..
Czy kobieta jest uprzedzona o mozliwych wizytach? tzn zeby nie myslala ze jestem jakims akwizytorem czy coś :evil_lol:

ps. o jakie koszta chodzi?

Posted

Przyznam się, ze miałam czasem trudne sytuacje, kiedy ludzie mieli problem, kontaktowałam ich wtedy z behawiorem, jest możliwość prowadzenia psa drogą mailową, w moich przypadkach pomagało

Posted

Hmm,Ty masz doświadczenie w wychowywaniu i prowadzeniu, a ja mam najbardziej niewychowane psiury:oops: więc muszę szukać zawsze pomocy z zewnątrz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Kiedy słucham behawiora to okazuje się, ze robię wszystko na odwrót:shake:, ale burki są szczęśliwe i ja też;). Trzymam kciuki za Juniora:cool3:

Posted

A więc byliśmy właśnie z wizytą u Juniora. Ogólnie ma się tam dobrze, Pani jest bardzo za nim, chodzą na spacery na pola i rzucają mu piłeczkę, ale on nie odbiega za daleko tylko jej pilnuje. Śpi w przedsionku wejścia do domu, ma tam kołuderkę i jest tam kaloryfer wiec nie ma źle :) Jedyne co martwi to suka państwa, która ma jak wcześniej pisal Zbójini dość trudny charakter. Junior śpi wlasnie w przedsionku z racji tego, że boją sie go skonfrontować z suką. Narazie malymi kroczkami próbóją ale co z tego wyjdzie to nie wiem. W każdym razie widać, że zależy im na Juniorze wiec wierze, że beda probować. Suka wymaga pracy, a panstwo sa niestety "słabi" w tej kwestii i nie wiem czy uda im się ją zmienić. Chyba liczą bardziej na zaakceptowanie Juniora przez sukę.
Ja do Juniora jeszcze bedę zaglądać wiec "czuwamy" nad nim.
A tymczasem trzymajmy kciuki za to, zeby nie musil po raz ęty zmieniać domu.

Posted

Super, że Junior znalazł domek:multi:
Dopiero teraz na dogo jestem...

Oby mu się udało.

Mam numer jak coś, do ponoć świetnej behawiorystki w Bytomiu, jak i szkoleniowca. Może ona by coś pomogła?

Myślę, że warto spróbować.

Posted

Zbójini napisał(a):
Super. daj ten namiar albo na PW albo tutaj. Podrzuce Pani Ewie. Może skorzysta.

P.S. A ten niewypałowy domek w Wodzisławiu to walimy do czarnych kwiatków?:mad:

przydałoby się :angryy:

Zbójini i Doberman1
:cool3: zdradźcie w końcu jak Junior ma teraz na imię
bo chyba ma w końcu nowe :roll: