aga1215 Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='malawaszka'] HATORRRR!!!! HATORRRR!!!! Daj nam jedzenie... Hatorrrr!!!! :roflt: [/quote] A wiesz jak się mojemu mężowi ręce trzęsły :roflt: , jak takie dwie wygłodniałe bestie się w niego wpatrywały, bez mrugnięcia okiem??? [quote name='aga1215']rety :o prawie Felek :oops:[/quote] No prrrrrrrawie :P . Tylko będzie od Felka dwa razy większy :P .[/quote] myślę, że nawet więcej niż 2 razy :P jeżeli ma mieć ok. 16 kg :shock: [size=1](jakby miał Wam taki wielkolud zawadzać w małym mieszkanku, to mogę go przygarnąć, a co :P[/size])[/quote] No ja nie wiem, czy chcę mieć 16 kilo kota :hmmmm: . Może dojdziemy tylko do 10 kilogramów :lol: ? [b]Aga[/b] przygarnąć to może nie, ale takie np. dwumiesięczne wakacje ze szkołą życia - chodzeniem po dachu, jabłonce, myszkowaniem itp. to mogłabyś zorganizować :P :P :P [/quote] a wiesz, że teraz wszystkie szkoły kończą sie egzaminem ??? [size=1]zewnętrznym (z przetrwania w kotłowni) :wink: :lol: [/size] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/pojedynek2.gif[/img] Quote
asher Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [b]Uwaga, uwaga![/b] Przyjmuję zakłady: czy Baree przerosnie Poświatę?!!! :lol: Quote
Poświata Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='aga1215']a wiesz, że teraz wszystkie szkoły kończą sie egzaminem ??? [size=1]zewnętrznym (z przetrwania w kotłowni) :wink: :lol: [/size] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/pojedynek2.gif[/img][/quote] Chciałaś chyba powiedzieć wewnętrznym [size=1]w kotłowni[/size] :P . :o Mnie, czy tę oryginalną Poświatę??? Bo mojej wagi napewno nie da rady przeskoczyć :lol: , chyba że byłby rasowym tygrysem :P . Quote
adda Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 [quote name='Poświata'] chyba że byłby rasowym tygrysem :P .[/quote] Tygrysy mają rodowody? :lol: Quote
Poświata Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Teraz wszystko jest możliwe. Na swobodzie prawie wyginęły. Hodowane przez ludzi, to może już się dorobiły rodowodów, żeby było udokumentowane ileś tam pokoleń przodków :hmmmm: . A poza tym, pamietam jak sto lat temu, przemycane były do nas pierwsze "kaukazy" i sprzedawane z ręki po bazarach, których wtedy było zatrzęsienie. Śliczne puchate kuleczki. I ktoś gdzieś tam kupił sobie takiego pieseczka. Piesek rósł, rósł, rósł, aż przestał mieć gabaryty normalnego psa i jakoś tak dziwnie zaczął wyglądać. I okazało się, że to nie był piesek tylko niedźwiadek. I to wcale nie jest bajka :P :lol: :P Quote
adda Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 [quote name='Poświata']I okazało się, że to nie był piesek tylko niedźwiadek. I to wcale nie jest bajka :P :lol: :P[/quote] Znaczy jednak masz nadzieję na tygryska :lol: Quote
Petra_ Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Witajcie kochani zakoceni:)Tyle się tu dzieje...rany misia,muszę nadrobic zaległości,ale juz dziś serdecznie wszystkich pozdrawiam i mój kocur tez się przyłącza: [img]http://img124.echo.cx/img124/5382/bynio12sm.jpg[/img] Quote
adda Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 Ale ma ten nochal wystawiony do całowania :D Quote
Petra_ Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Tu mam jeszcze kocura,który odpoczywa po harcach w ogrodzie,mru :lol: [img]http://img220.echo.cx/img220/9340/kocio4ly.jpg[/img] Quote
M10M Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Prześliczna wielka, włochata bestia. Strasznie mi się takie podobają :wink: Quote
souris Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='Poświata']Teraz wszystko jest możliwe. Na swobodzie prawie wyginęły. Hodowane przez ludzi, to może już się dorobiły rodowodów, żeby było udokumentowane ileś tam pokoleń przodków :hmmmm: . A poza tym, [b]pamietam jak sto lat temu[/b], przemycane były do nas pierwsze "kaukazy" i sprzedawane z ręki po bazarach, których wtedy było zatrzęsienie. Śliczne puchate kuleczki. I ktoś gdzieś tam kupił sobie takiego pieseczka. Piesek rósł, rósł, rósł, aż przestał mieć gabaryty normalnego psa i jakoś tak dziwnie zaczął wyglądać. I okazało się, że to nie był piesek tylko niedźwiadek. I to wcale nie jest bajka :P :lol: :P[/quote] Beatko naprawdę pamietasz co było 100 lat temu ? :o :o :o No proszę, a nie wyglądasz... :lol: :wink: :wink: :wink: Quote
Poświata Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Bo się dobrze konserwuję :drinking: i maskuję :evilbat: . No 100 lat to może przesadziłam, ale ćwierć wieku to napewno :P . Quote
adda Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 [quote name='malawaszka']też słyszałam takie historie :roll:[/quote] Dziadek opowiadał na dobranockę :D Quote
malawaszka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 nieeee :lol: to opowieści dziwnej treści o bazarze w Będzinie :lol: Quote
szaraduszka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ja bym kciała takiego niedźwiadka :roll: 8) :hmmmm: ciekawe na ile udało by się go oswoić :lol: Właśnie wkleiłam zakocone fotki w [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=808381#808381]moim topiku[/url] chętnych zapraszam :P Quote
tajdzi Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Zaczynam trząść portkami Lonia jutro rano jedzie na ciachnięcie :-? :roll: :( Quote
M10M Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='tajdzi']Zaczynam trząść portkami Lonia jutro rano jedzie na ciachnięcie :-? :roll: :([/quote] Nie dziwię Ci się - z samiczkami to zawsze większy problem. Ale będzie dobrze - na pewno. Tylko kłopotliwie - jak Kotecka była po zabiegu, to moja córka na to konto jeszcze przez tydzień zwalniała się z lekcji, bo niby ktoś musi pilnować kota po operacji :lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 tajdzi zaczynamy z Lunką już trzymać :kciuki: za piękną Lonię i będzie dobrze :fadein: Quote
Cola Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [b]tajdzi[/b] Całe stadko rzyma kciuki za Lonie :) [b]Petra[/b] Ten czarny potforek :wink: jest cudowny. Mam nadzieję, że mój potforek też tak będzie wyglądał....a przynajmniej będzie podobny :D Quote
tajdzi Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Dziękujemy bardzo :) trzymajcie mocno i nie puszczajcie :) Chyba dziś drapak muszę rozebrać... Bo jak mi wlezie... A on 2,5 metra ma :( :roll: Quote
adda Posted April 14, 2005 Author Posted April 14, 2005 [quote name='tajdzi']Zaczynam trząść portkami Lonia jutro rano jedzie na ciachnięcie[/quote] Tajdzi, teraz ja Cię pocieszę, będzie dobrze, moja Siesia dosyć dobrze zniosła operację, chodziła w kołnierzu :roll: i kłopot był tylko z karmieniem, trzeba było jej trzymać na talerzyku, bo przez ten kołnierz nie dawała rady sama:roll: I będzie miała śliczny, srebrny brzuszek :D Quote
Patka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Tajdzi i Lonia trzymajcie sie dziewczynki wszystko będzie dobrze :D Quote
Recommended Posts