Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='malawaszka']
HATORRRR!!!! HATORRRR!!!! Daj nam jedzenie... Hatorrrr!!!! :roflt: [/quote] A wiesz jak się mojemu mężowi ręce trzęsły :roflt: , jak takie dwie wygłodniałe bestie się w niego wpatrywały, bez mrugnięcia okiem???
[quote name='aga1215']rety :o prawie Felek :oops:[/quote]
No prrrrrrrawie :P . Tylko będzie od Felka dwa razy większy :P .[/quote]
myślę, że nawet więcej niż 2 razy :P
jeżeli ma mieć ok. 16 kg :shock:
[size=1](jakby miał Wam taki wielkolud zawadzać w małym mieszkanku, to mogę go przygarnąć, a co :P[/size])[/quote]
No ja nie wiem, czy chcę mieć 16 kilo kota :hmmmm: .
Może dojdziemy tylko do 10 kilogramów :lol: ?
[b]Aga[/b] przygarnąć to może nie, ale takie np. dwumiesięczne wakacje ze szkołą życia - chodzeniem po dachu, jabłonce, myszkowaniem itp. to mogłabyś zorganizować :P :P :P [/quote]

a wiesz, że teraz wszystkie szkoły kończą sie egzaminem ??? [size=1]zewnętrznym (z przetrwania w kotłowni) :wink: :lol: [/size] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/pojedynek2.gif[/img]

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215']a wiesz, że teraz wszystkie szkoły kończą sie egzaminem ??? [size=1]zewnętrznym (z przetrwania w kotłowni) :wink: :lol: [/size] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/pojedynek2.gif[/img][/quote]
Chciałaś chyba powiedzieć wewnętrznym [size=1]w kotłowni[/size] :P .

:o Mnie, czy tę oryginalną Poświatę??? Bo mojej wagi napewno nie da rady przeskoczyć :lol: , chyba że byłby rasowym tygrysem :P .

Posted

Teraz wszystko jest możliwe. Na swobodzie prawie wyginęły.
Hodowane przez ludzi, to może już się dorobiły rodowodów, żeby było udokumentowane ileś tam pokoleń przodków :hmmmm: .

A poza tym, pamietam jak sto lat temu, przemycane były do nas pierwsze "kaukazy" i sprzedawane z ręki po bazarach, których wtedy było zatrzęsienie. Śliczne puchate kuleczki. I ktoś gdzieś tam kupił sobie takiego pieseczka. Piesek rósł, rósł, rósł, aż przestał mieć gabaryty normalnego psa i jakoś tak dziwnie zaczął wyglądać.
I okazało się, że to nie był piesek tylko niedźwiadek.
I to wcale nie jest bajka :P :lol: :P

Posted

[quote name='Poświata']I okazało się, że to nie był piesek tylko niedźwiadek.
I to wcale nie jest bajka :P :lol: :P[/quote] Znaczy jednak masz nadzieję na tygryska :lol:

Posted

Witajcie kochani zakoceni:)Tyle się tu dzieje...rany misia,muszę nadrobic zaległości,ale juz dziś serdecznie wszystkich pozdrawiam i mój kocur tez się przyłącza:
[img]http://img124.echo.cx/img124/5382/bynio12sm.jpg[/img]

Posted

[quote name='Poświata']Teraz wszystko jest możliwe. Na swobodzie prawie wyginęły.
Hodowane przez ludzi, to może już się dorobiły rodowodów, żeby było udokumentowane ileś tam pokoleń przodków :hmmmm: .

A poza tym, [b]pamietam jak sto lat temu[/b], przemycane były do nas pierwsze "kaukazy" i sprzedawane z ręki po bazarach, których wtedy było zatrzęsienie. Śliczne puchate kuleczki. I ktoś gdzieś tam kupił sobie takiego pieseczka. Piesek rósł, rósł, rósł, aż przestał mieć gabaryty normalnego psa i jakoś tak dziwnie zaczął wyglądać.
I okazało się, że to nie był piesek tylko niedźwiadek.
I to wcale nie jest bajka :P :lol: :P[/quote]

Beatko naprawdę pamietasz co było 100 lat temu ? :o :o :o No proszę, a nie wyglądasz... :lol: :wink: :wink: :wink:

Posted

Ja bym kciała takiego niedźwiadka :roll: 8) :hmmmm: ciekawe na ile udało by się go oswoić :lol:

Właśnie wkleiłam zakocone fotki w [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=808381#808381]moim topiku[/url] chętnych zapraszam :P

Posted

[quote name='tajdzi']Zaczynam trząść portkami
Lonia jutro rano jedzie na ciachnięcie
:-? :roll: :([/quote]

Nie dziwię Ci się - z samiczkami to zawsze większy problem. Ale będzie dobrze - na pewno. Tylko kłopotliwie - jak Kotecka była po zabiegu, to moja córka na to konto jeszcze przez tydzień zwalniała się z lekcji, bo niby ktoś musi pilnować kota po operacji :lol:

Posted

[b]tajdzi[/b]
Całe stadko rzyma kciuki za Lonie :)

[b]Petra[/b]
Ten czarny potforek :wink: jest cudowny. Mam nadzieję, że mój potforek też tak będzie wyglądał....a przynajmniej będzie podobny :D

Posted

[quote name='tajdzi']Zaczynam trząść portkami
Lonia jutro rano jedzie na ciachnięcie[/quote] Tajdzi, teraz ja Cię pocieszę, będzie dobrze, moja Siesia dosyć dobrze zniosła operację, chodziła w kołnierzu :roll: i kłopot był tylko z karmieniem, trzeba było jej trzymać na talerzyku, bo przez ten kołnierz nie dawała rady sama:roll:
I będzie miała śliczny, srebrny brzuszek :D