Selenga Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bazarek na sochaczewskie psiaki Kalendarz,album, muzyka od Żuczka na Sochaczew - do 25.01 - Dogomania Forum Quote
luka1 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 jak będą gadać że ma ADHD to nie znajdzie domu Quote
luka1 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 szukamy młodych, wesołych ludzi ;) Quote
Ziutka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Gdzie ten Twój człowiek Veguniu ? :roll: Quote
maarit Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vega głowa do góry!!! Gdzieś tam... czeka... Twój dom!! Quote
tomcug Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vegunia szuka bardzo odpowiedzialnego człowieka. I najlepiej aktywnego, żeby psia młodzież mogła się wyszaleć na spacerkach. :p Quote
Rybka_39 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A jaki ma stosunek do suczek i innych psiurów? Ile ona może mieć? Nie wiecie czy zachowuje czystość w domu? Quote
luka1 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Vega z innymi psami żyje w zgodzie. Cały czas mieszka przed budynkiem i z żadnym psem nie weszła w konflikt - ani z małym ani z dużym. wiek to sprawa bardzo ciężka - dla mnie to młody psiak tak z dużą rezerwą - do 5 lat. Może mieć mniej (w/g mnie) Czystożś - chyba nie ma z tym problemu, bo często siedzi w biurze i nie narobiła. Nie wiem jak w sytuacji gdy musi zostac na długo sama ale chyba nie bedzie problemu. Vega nie powinna zostawac sam!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No to szukamy domku, który ma doświadczenie z psami mającymi lęk przed separacja- po ludzku psy które rozwalają wszystko w zasięgu ich mordy gdy zostaną same.:loveu: Quote
Ziutka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 luka1 napisał(a): Vega nie powinna zostawac sam!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
luka1 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ona potrzebuje kontaktu - stałego- z człowiekiem. Jak ja wypuściłam na dwór i zostawiłam, to wlazła na parapet i piszczała. Parapet wąski, więc spadła parę razy ale ciągle chciała choć przez okno być razem. Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 luka1 napisał(a):No i siedzi JESZCZE w schrinisku. Z doswiadczenia wiem, że nie nalezy poprzestawać w szukaniu domu, gdy cos sie tak odwleka. narazie wyleguje sie na schroniskowym fotelu Hahaha...ładne mi to schronisko:eviltong::eviltong:...niektorzy w domku takich nie mają wygód-heheheh:lol: Super fotka- super schronisko- super cioteczki...:multi::loveu: Quote
tomcug Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Vegunia ciągle chce mieć przy sobie człowieka. Quote
Ziutka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tomcug napisał(a):Vegunia ciągle chce mieć przy sobie człowieka. Zgadza się...i nie wiem jak da sobie radę w schroniskowym boksie :shake: Quote
luka1 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 tup, tup, tup, ....................................................................hop Quote
luka1 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Hej, miłośnicy Vegi - ratujcie !!!!!!!!!!!!!!!! Schronisko ratujcie. :evil_lol: Vega zeżarła dokumentację, pożarła bąbki i inne ozdoby, wyżarła dziury w ciuchach roboczych i kalochach. Zyta oświadczyła jej że ją uśpi :mad:, na co ona zaczeła odgryzac klamke od okna. Pies włazi wszedzie, nie ma dla niej wysokości. To bardzo wesoły piesek :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts