luka1 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 no i chyba pojechała ale nie mam wiesci ze schroniska - miała jechać Quote
Ziutka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 luka1 napisał(a):no i chyba pojechała ale nie mam wiesci ze schroniska - miała jechać Miejmy nadzieje, że sobie z nią poradzą :cool3: Quote
tomcug Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 I że to będzie jkej ostateczny domek. :p Quote
Ziutka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 LU...masz jakieś wieści z domku ? Bardzo rozrabia ten pędziwiatr Vegunia ? :loveu: Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 wieści nie mam, ale nie wraca więc chyba dobrze jest. :lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
luka1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Vega wróciła dzis do schroniska. Pani z żalem stwierdziła że nie daje sobie rady i nie potrafi nad nia zapanować. Vega jest bardzo energicznym psem z zamiłowaniem do rozrabiania. W schronisku spała na stole i po stołach i biurkach biegała przy kazdej okazji. Pani miała sześć kur - juz ich nie ma :evil_lol:. Vega zjadła tylko dwie - razem z piórami. Pani miała okulary - juz ich nie ma :evil_lol:. No i jeszcze troche innych rzeczy zniszczonych przez Vegę jest na liście, ale co tam. No i tak - mamy piekną Vegę z powrotem. Quote
Ziutka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 luka1 napisał(a):Vega wróciła dzis do schroniska. Wiedziałam......:roll: Quote
Daga&Maks Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 może następnym razem trafi do nowego domu na stałe :roll: Quote
Ziutka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 tomcug napisał(a):Potrzebny bardzo wyrozumiały domek. Miejmy nadzieję, że znajdzie się taki domek bo Vega to wspaniała sunia :loveu: tylko, że ma 4x ADHD :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 może znajdzie się człowiek dla którego te 4xADHD będzie dodatkowym plusem :lol: Quote
Ziutka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Daga & Maks napisał(a):może znajdzie się człowiek dla którego te 4xADHD będzie dodatkowym plusem :lol: Mam taką nadzieje ;) Quote
luka1 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 jakie ADHD ? :mad: to normalnie energiczy i strasznie towarzyski pies. To że skacze po stołach, meblach, troche niszczy przeczytana prasę, zjada kury - to jest ADHD? Quote
tomcug Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Vega o specyficznym charakterze bardzo pragnie mieć swojego człowieka. :p Quote
luka1 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ona potrzebuje rodziny, która prowadzi aktywne życie. Zamknięcie jej w czterech ścianach - czy to mieszkania czy nawet podwórka, sprawia że Vega sie nudzi. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Nie lubi pozostawać sama, nawet jeśli to tylko inne pomieszczenie w mieszkaniu. Gdy widzi swojego człowieka jest spokojna. Układa sie koło nóg i zasypia. Jest młodziutka - nie dziwcie sie więc że lubu zabawy. Quote
luka1 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Mam nadzieję że Vega nie trafi do boksów - nie jest zwyczajna przebywać w zimnej budzie. Ludzie ona całkiem zmarnieje. :placz: Quote
luka1 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Vega jest zamknieta w boksie kwarantanny. Jest zimno i tam ma chyba najcieplej. Psina nie może zrozumieć dlaczego nie wolno jej biegać tak jak poprzednio. Strasznie rozpacza. Dla takiego młodego i energicznego psa zamkniecie jest straszne. Najgorsze jest to że jeśli przybędzie psów, dla których nie ma miejsca w kwarantannie - Vega pójdzie do boksu na placu. Nie jest zwyczajna do zimna - co z nią będzie? :shake: Quote
Ziutka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Biedna Vega :-( nie wie psina dlaczego tak się stało, że nagle ją zamkneli :shake: Quote
luka1 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 TRAGEDIA - musi wyjść ze schroniska bo zmarnieje Quote
luka1 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 chyba jednak wróciła na fotele :lol: Quote
Recommended Posts