Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w schronisku przepelnienie i zwiazane z tym "czystki".....wiele pieskow w srednim wieku zostalo uspionych...

Esia niby jeszcze nie zagrozona ale jak tak posiedzi jeszcze troche czasu...to kto wie co to bedzie....

BLAGAM O KOLEJNE OGLOSZENIA!!! WSZEDZIE GDZIE TO TYLKO MOZLIWE TO TAKA FAJNA; SLODKA PSINA; TAKA PRZYJAZNA.....!!!!

Posted

Rany Kikou, to straszne co piszesz...nie dopuścimy do tego, żeby to spotkało Eskę! Proszę Cię trzymaj rękę na pulsie i dawaj znać. Czy widziałaś ją jakoś ostatnio?

Sunia ma dwóch obserwatorów na allegro, może jednak...

Zamieściłam ją na alegratce, jutro będę robić kolejne ogłoszenia...

Chciałabym być prawdziwym labradorem

Posted

[FONT=Arial]Dziewczyny odezwijcie się, proszę, pokażcie, że zaglądacie do Eseczki...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]jak tak dalej będzie to mnie zbanują, że piszę post po poście...[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Zamieściłam Eskę tutaj:[/FONT]

[FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.gieldaogloszen.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.adopcje.org[/FONT]
[FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT]

www.mojpupil.pl
www.czworonogi.eu
[FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.karusek.com.pl[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Robię kolejne...[/FONT]

Posted

[quote name='bumel'][FONT=Arial]Dziewczyny odezwijcie się, proszę, pokażcie, że zaglądacie do Eseczki...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]jak tak dalej będzie to mnie zbanują, że piszę post po poście...[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Zamieściłam Eskę tutaj:[/FONT]

[FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.gieldaogloszen.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.adopcje.org[/FONT]
[FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT]

www.mojpupil.pl
www.czworonogi.eu
[FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.karusek.com.pl[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Robię kolejne...[/FONT]

Widziałam widziałam:razz:pięknie sie dziewczynka prezentuje w ogłoszeniach:loveu:

Posted

cudownie, dziekujemy,
ktos musi pokochac taka slodka dziewczynke!!!!

ja bede w schronisku w czwartek
(jesli nic nieprzewidzianego sie nie wydarzy) to zajrze do Niej...

Posted

mru napisał(a):
Eska dziś w metrze :p

Super udało się, że praktycznie od razu po zamieszczeniu ogłoszenia na cafeanimal.pl, zamieścili je też w gazecie. Dali zdjęcie ze zbliżeniem głowy Eseczki...trzymam za Eskę mocno kciuki!

Posted

[quote name='kikou']cudownie, dziekujemy,
ktos musi pokochac taka slodka dziewczynke!!!!

ja bede w schronisku w czwartek
(jesli nic nieprzewidzianego sie nie wydarzy) to zajrze do Niej...

Kikou, daj koniecznie znać co u niej...b. Cię proszę.

Kolejne ogłoszenia Eseczki:

[FONT=Arial]www.krakvet.pl [/FONT]
[FONT=Arial]www.kokosy.pl
www.kupiepsa.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.dwukropek.pl [/FONT]
[FONT=Arial]www.animalia.pl [/FONT]
[FONT=Arial]www.adopcjapsa.pl [/FONT]
[FONT=Arial]www.pineska.pl [/FONT]

Kikou, z tej pineski.pl przyjdzie na Twój adres mail z prośbą o aktywowanie ogłoszenia, omyłkowo w polu gdzie podaje się e-mail autora ogłoszenia podałam Twój jako kontakt ws. adopcji. Przepraszam za to.

Posted

bumel genialnie sie produkujesz!!!:evil_lol: Dziękuję:multi::loveu:

Esska została przeniesiona do innego boksu. Zrobiła się niedobra do psów, buńczuczna i w ogóle jakaś taka rozchukana, rozwala się po boksie cielskiem:diabloti:. Trafiła do suczek "miłych inaczej" i świetnie się wszystkie cielska ze sobą dogadują:evil_lol:

Nadal jest to suka nadająca się idealnie do mieszkania i do dzieci, ale nawyki i obserwacja zachowań innych psów w schronisku zrobiły swoje i oprócz tego, że ruda nie była od początku zbyt inteligentna (jak to mix laba:diabloti:) to teraz się zrobiła jeszcze pazerna na przywódctwo i z mniejszymi psami być dłużej nie mogła.

Posted

Koperek, co ja czytam: Eseczka niedobra dla innych psów? buńczuczna? dominantka?:crazyeye: Jakoś mi to nie pasuje do niej...

Rano zawiesił mi sie serwer i widzę, że troszke naprodukowałam takich samych postów...w ogóle dogo kiepsko chodzi ostatnio.

Posted

ja ją dzisiaj dłuższy czas obserwowałam w tym nowym boksie z innymi dziewczynami... była najbardziej nieśmiała tam... siedziała w budzie ze zwieszoną główką...dopiero wyszła jak ją zawołałam....
te inne dziewczyny w boksie to naprawde "straszne"....

dzisiaj dzwoniła jedna Pani w jej sprawie...ale tak bardzo niezobowiązująco.. jeszcze nie rozmawiała z mężem w ogóle o drugim psie, bo ma już podobnego, tylko chłopaka, w domu.... jak porozmawia z mężęm to się jeszcze odezwie po weekendzie.... ale nic nie obiecywała....

Posted

Essia dzisiaj, zresztą jak większość psów, siedziała w budzie i tylko główka ze smutnymi oczkami zwisała bezwładnie. Nie wyszła, nie ucieszyła się- ot wegetuje...:-(

Przydałby się domek do cholery!:placz: