kikou Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 w schronisku przepelnienie i zwiazane z tym "czystki".....wiele pieskow w srednim wieku zostalo uspionych... Esia niby jeszcze nie zagrozona ale jak tak posiedzi jeszcze troche czasu...to kto wie co to bedzie.... BLAGAM O KOLEJNE OGLOSZENIA!!! WSZEDZIE GDZIE TO TYLKO MOZLIWE TO TAKA FAJNA; SLODKA PSINA; TAKA PRZYJAZNA.....!!!! Quote
bumel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rany Kikou, to straszne co piszesz...nie dopuścimy do tego, żeby to spotkało Eskę! Proszę Cię trzymaj rękę na pulsie i dawaj znać. Czy widziałaś ją jakoś ostatnio? Sunia ma dwóch obserwatorów na allegro, może jednak... Zamieściłam ją na alegratce, jutro będę robić kolejne ogłoszenia... Chciałabym być prawdziwym labradorem Quote
bumel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 na cafeanimal: [FONT=Verdana]Eska-chciałabym być prawdziwym labradorem - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
bumel Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial]Dziewczyny odezwijcie się, proszę, pokażcie, że zaglądacie do Eseczki...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]jak tak dalej będzie to mnie zbanują, że piszę post po poście...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zamieściłam Eskę tutaj:[/FONT] [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.adopcje.org[/FONT] [FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT] www.mojpupil.pl www.czworonogi.eu [FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.karusek.com.pl[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Robię kolejne...[/FONT] Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='bumel'][FONT=Arial]Dziewczyny odezwijcie się, proszę, pokażcie, że zaglądacie do Eseczki...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]jak tak dalej będzie to mnie zbanują, że piszę post po poście...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zamieściłam Eskę tutaj:[/FONT] [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.adopcje.org[/FONT] [FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT] www.mojpupil.pl www.czworonogi.eu [FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.karusek.com.pl[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Robię kolejne...[/FONT] Widziałam widziałam:razz:pięknie sie dziewczynka prezentuje w ogłoszeniach:loveu: Quote
kikou Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 cudownie, dziekujemy, ktos musi pokochac taka slodka dziewczynke!!!! ja bede w schronisku w czwartek (jesli nic nieprzewidzianego sie nie wydarzy) to zajrze do Niej... Quote
bumel Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 mru napisał(a):Eska dziś w metrze :p Super udało się, że praktycznie od razu po zamieszczeniu ogłoszenia na cafeanimal.pl, zamieścili je też w gazecie. Dali zdjęcie ze zbliżeniem głowy Eseczki...trzymam za Eskę mocno kciuki! Quote
bumel Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='kikou']cudownie, dziekujemy, ktos musi pokochac taka slodka dziewczynke!!!! ja bede w schronisku w czwartek (jesli nic nieprzewidzianego sie nie wydarzy) to zajrze do Niej... Kikou, daj koniecznie znać co u niej...b. Cię proszę. Kolejne ogłoszenia Eseczki: [FONT=Arial]www.krakvet.pl [/FONT] [FONT=Arial]www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.dwukropek.pl [/FONT] [FONT=Arial]www.animalia.pl [/FONT] [FONT=Arial]www.adopcjapsa.pl [/FONT] [FONT=Arial]www.pineska.pl [/FONT] Kikou, z tej pineski.pl przyjdzie na Twój adres mail z prośbą o aktywowanie ogłoszenia, omyłkowo w polu gdzie podaje się e-mail autora ogłoszenia podałam Twój jako kontakt ws. adopcji. Przepraszam za to. Quote
kikou Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 w porzadku jak do mnie przychodzi cos do aktywowania to wszystko aktywuje....;) Quote
Koperek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 bumel genialnie sie produkujesz!!!:evil_lol: Dziękuję:multi::loveu: Esska została przeniesiona do innego boksu. Zrobiła się niedobra do psów, buńczuczna i w ogóle jakaś taka rozchukana, rozwala się po boksie cielskiem:diabloti:. Trafiła do suczek "miłych inaczej" i świetnie się wszystkie cielska ze sobą dogadują:evil_lol: Nadal jest to suka nadająca się idealnie do mieszkania i do dzieci, ale nawyki i obserwacja zachowań innych psów w schronisku zrobiły swoje i oprócz tego, że ruda nie była od początku zbyt inteligentna (jak to mix laba:diabloti:) to teraz się zrobiła jeszcze pazerna na przywódctwo i z mniejszymi psami być dłużej nie mogła. Quote
bumel Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Koperek, co ja czytam: Eseczka niedobra dla innych psów? buńczuczna? dominantka?:crazyeye: Jakoś mi to nie pasuje do niej... Rano zawiesił mi sie serwer i widzę, że troszke naprodukowałam takich samych postów...w ogóle dogo kiepsko chodzi ostatnio. Quote
JustynaM. Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Eska wracam po długiej nieobecności na Dogo a Ty pięknotko dalej bez domu :placz: i do tego czytam ze się zdemoralizowałaś:placz: Quote
kikou Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 ja ją dzisiaj dłuższy czas obserwowałam w tym nowym boksie z innymi dziewczynami... była najbardziej nieśmiała tam... siedziała w budzie ze zwieszoną główką...dopiero wyszła jak ją zawołałam.... te inne dziewczyny w boksie to naprawde "straszne".... dzisiaj dzwoniła jedna Pani w jej sprawie...ale tak bardzo niezobowiązująco.. jeszcze nie rozmawiała z mężem w ogóle o drugim psie, bo ma już podobnego, tylko chłopaka, w domu.... jak porozmawia z mężęm to się jeszcze odezwie po weekendzie.... ale nic nie obiecywała.... Quote
JustynaM. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Będę trzymała kciuki ,ze może jednak zdecyduje się ! Podnoszę Eske Quote
bumel Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Eseczko, trzymaj się dzielnie w tym nowym boksie... Quote
Koperek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Essia dzisiaj, zresztą jak większość psów, siedziała w budzie i tylko główka ze smutnymi oczkami zwisała bezwładnie. Nie wyszła, nie ucieszyła się- ot wegetuje...:-( Przydałby się domek do cholery!:placz: Quote
Recommended Posts