Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JustynaM.']melduje się i ja ,dzięki cioteczce Neris ,a wiec zajme się ogłoszeniami dla sunieczki ,mam taka prośbę żebyście pomacały delikatnie ta narośl i napisały czy jest twarda ,czy się przesuwa pod skora .Czekam na info na kogo maja być namiary w ogłoszeniach.kontakt: 0792 333 938
[email protected]

kontakt jest podany do Kikou:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JA ROBIĘ OGŁOSZENIA LISTA BĘDZIE DŁUGA NA RAZIE TYLKO TO BO MUSZE WYJŚĆ ALE ZA 2 GODZ,WRÓCĘ I BĘDĘ DALEJ ROBIŁA.
Mam takie pytanie czy jeśli zebralibyśmy na wizytę u wet. poza schroniskiem żeby zdiagnozować ta narośl to byłaby taka możliwość żeby ktoś z nią pojechał ? czy schronisko się zgodzi? czy ktoś by się podjął? Bo na pewno wtedy było by łatwiej szukać domu ,człowiek by wiedział co to jest a teraz to boje się ze przez ta narośl będzie trudno.
Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia
Drogi Miko�aju spraw B�AGAM... �ebym jutro by�a PRAWDZIWYM L
Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM LABRA - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili
Eska to przemi�a sunia w wieku ok. 6 lat / Labrador / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM LABRADOREM! ojej.pl

Posted

ale super!!!:multi::multi::multi::multi::multi:dziekujemy!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

teraz to już ktoś na pewno zauważy śliczną dziewczynke...

jeśli chodzi o badanie guzka to psiakom przeważnie nie robi się biopsji, bo to bolesne, a gdyby już ją znieczulać do zabiegu to lepiej byłoby wyciąć całość niż tylko pobierać materiał do badania histopatologicznego....

bywa, że jak znajdował sie dom to schronisko wykonuje zabieg bezplatnie, wtedy rekonwalescencja przebiega pod okiem właściciela już w nowym domu...w schronisku są z tym trudności...

Posted

[quote name='kikou']ale super!!!:multi::multi::multi::multi::multi:dziekujemy!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

teraz to już ktoś na pewno zauważy śliczną dziewczynke...

jeśli chodzi o badanie guzka to psiakom przeważnie nie robi się biopsji, bo to bolesne, a gdyby już ją znieczulać do zabiegu to lepiej byłoby wyciąć całość niż tylko pobierać materiał do badania histopatologicznego....

bywa, że jak znajdował sie dom to schronisko wykonuje zabieg bezplatnie, wtedy rekonwalescencja przebiega pod okiem właściciela już w nowym domu...w schronisku są z tym trudności...

ja nie mam takiego doświadczenia jak wy ,po prostu boje się ze będzie trudno znaleźć jej domek bo ludzie boja się ze to możne być nowotwór ,no ale mniemy nadzieje ze się uda ,zaraz jeszcze dorobię

Posted

Neris nie ma za co po to tu jestem ;) nie wiem kto będzie uciekał przed kim bo to ja ciągle Cie mecze pytaniami na GG hi,hi,hi!!!!!!:loveu:
Jestem daleko dlatego fizycznie nie mam jak ratować czego bardzo żałuje ,a To co mogę to robię z przyjemnością :loveu: