GoskaGoska Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='JustynaM.']melduje się i ja ,dzięki cioteczce Neris ,a wiec zajme się ogłoszeniami dla sunieczki ,mam taka prośbę żebyście pomacały delikatnie ta narośl i napisały czy jest twarda ,czy się przesuwa pod skora .Czekam na info na kogo maja być namiary w ogłoszeniach.kontakt: 0792 333 938 [email protected] kontakt jest podany do Kikou: Quote
Slomka22 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 A ja Cie tu wrzucilam http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodego-labka-126962/ Quote
GoskaGoska Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 i sunia się pokazuje do gory hop hop Quote
JustynaM. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 JA ROBIĘ OGŁOSZENIA LISTA BĘDZIE DŁUGA NA RAZIE TYLKO TO BO MUSZE WYJŚĆ ALE ZA 2 GODZ,WRÓCĘ I BĘDĘ DALEJ ROBIŁA. Mam takie pytanie czy jeśli zebralibyśmy na wizytę u wet. poza schroniskiem żeby zdiagnozować ta narośl to byłaby taka możliwość żeby ktoś z nią pojechał ? czy schronisko się zgodzi? czy ktoś by się podjął? Bo na pewno wtedy było by łatwiej szukać domu ,człowiek by wiedział co to jest a teraz to boje się ze przez ta narośl będzie trudno. Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Drogi Miko�aju spraw B�AGAM... �ebym jutro by�a PRAWDZIWYM L Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM LABRA - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Eska to przemi�a sunia w wieku ok. 6 lat / Labrador / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM LABRADOREM! ojej.pl Quote
JustynaM. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Drogi Miko�aju spraw B�AGAM... �ebym jutro by�a PRAWDZIWYM LABRADOREM!, Wroc�aw, Spo�eczno��, zwierzaki, dolnoslaskie czworonogi - Ogłoszenia - Psy - Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM L Adopcja zwierz�t : Zwierzaki : Warszawa : Og�oszenia w Dwukropek.pl Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM LABRADOREM! / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta centrumofert.pl czeka na akceptacje Schronisko 24h - Przygarnij Eske reszte wieczorkiem zrobie ;) Quote
kikou Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ale super!!!:multi::multi::multi::multi::multi:dziekujemy!!!:multi::multi::multi::multi::multi: teraz to już ktoś na pewno zauważy śliczną dziewczynke... jeśli chodzi o badanie guzka to psiakom przeważnie nie robi się biopsji, bo to bolesne, a gdyby już ją znieczulać do zabiegu to lepiej byłoby wyciąć całość niż tylko pobierać materiał do badania histopatologicznego.... bywa, że jak znajdował sie dom to schronisko wykonuje zabieg bezplatnie, wtedy rekonwalescencja przebiega pod okiem właściciela już w nowym domu...w schronisku są z tym trudności... Quote
JustynaM. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='kikou']ale super!!!:multi::multi::multi::multi::multi:dziekujemy!!!:multi::multi::multi::multi::multi: teraz to już ktoś na pewno zauważy śliczną dziewczynke... jeśli chodzi o badanie guzka to psiakom przeważnie nie robi się biopsji, bo to bolesne, a gdyby już ją znieczulać do zabiegu to lepiej byłoby wyciąć całość niż tylko pobierać materiał do badania histopatologicznego.... bywa, że jak znajdował sie dom to schronisko wykonuje zabieg bezplatnie, wtedy rekonwalescencja przebiega pod okiem właściciela już w nowym domu...w schronisku są z tym trudności... ja nie mam takiego doświadczenia jak wy ,po prostu boje się ze będzie trudno znaleźć jej domek bo ludzie boja się ze to możne być nowotwór ,no ale mniemy nadzieje ze się uda ,zaraz jeszcze dorobię Quote
kikou Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ze wstępnej oceny lekarz ocenia zmiane jako łagodną... tylko jest szpetna... Quote
JustynaM. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Psy - Drogi Miko�aju spraw B�AGAM... �ebym jutro by�a PRAWDZIWYM LABRADOREM! - Bezp�atne og�oszenia Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PRAWDZIWYM LABRADOREM! - Wrocław Prezentacja Zwierzaka Drogi Mikołaju spraw BŁAGAM... żebym jutro była PR : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl jeszcze jutro coś doskrobie ;) Quote
viverna Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a sunia lubi dzieci? na wątku Tiny jest info o pani, która ma 3 dzieci i szuka takiego miłego ułożonego psiaka... Quote
Neris Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dzięki Justynko :loveu: Niedługo Justyna będzie uciekać ode mnie kiedy ją zaczepię na gg... Quote
JustynaM. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Neris nie ma za co po to tu jestem ;) nie wiem kto będzie uciekał przed kim bo to ja ciągle Cie mecze pytaniami na GG hi,hi,hi!!!!!!:loveu: Jestem daleko dlatego fizycznie nie mam jak ratować czego bardzo żałuje ,a To co mogę to robię z przyjemnością :loveu: Quote
GoskaGoska Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :multi::multi::multi::multi:skaczemy hop Quote
Neris Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jakby dało radę zrobić węższy bannerek to bym sobie włożyła do podpisu Quote
Diegula Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 i ja zapiszę sobie piękną ale jak smutną sunię Quote
Recommended Posts