quasimodo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 I my podniesiemy dziadziusia... Miał bidulek masę szczęścia, że udało mu się znaleźć ciepły kąt i troskliwą opiekę... Nikt nie chce chorych i starych, niestety :shake: Quote
muro Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 misiek od wczoraj czuje sie trochę gorzej, nie chce juz wychodzic na dwór prawie wcale:shake:, wymiotował, spi bez przerwy:-(jesli uda mi sie jutro to wybierzemy sie do weterynarza, zobaczymy co powie Quote
muro Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 :razz:i z weta dupa za przeproszeniem , nie uda mi sie dzis z nim jechac- to pewne, misiek ma wiecej tych złych dni niz dobrych niestety, na szczescie dzis bez wymiotów:cool1: Quote
__Lara Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 muro napisał(a)::razz:i z weta dupa za przeproszeniem , nie uda mi sie dzis z nim jechac- to pewne, misiek ma wiecej tych złych dni niz dobrych niestety, na szczescie dzis bez wymiotów:cool1: Podnoszę i życzę psiakowi dużo zdrowia! Quote
muro Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 podnoszę, tradycyjnie............:roll: efekt- zaden Quote
muro Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 no cóż, raz lepiej , raz gorzej, generalnie zbliżamy sie chyba do krainy wiecznych łowów małymi krokami........ moze w tym tyg uda mi sie na spokojnie pstryknąc mu pare fot to wstawię, po wpisach w tym watku smiem domyslac sie ze juz sie nie mozecie doczekac:cool3: Quote
__Lara Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 muro napisał(a):no cóż, raz lepiej , raz gorzej, generalnie zbliżamy sie chyba do krainy wiecznych łowów małymi krokami........ moze w tym tyg uda mi sie na spokojnie pstryknąc mu pare fot to wstawię, po wpisach w tym watku smiem domyslac sie ze juz sie nie mozecie doczekac:cool3: Ja jestem ciekawa ;) pozdrowienia dla miśka :) Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ostatnia spokojna przystań -poszukiwana. Quote
Selenga Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 na prośbę sbd - allegro dla dziadka, porządnie wyróżnione Wyrzucony jak śmieć, szuka ostatniej przystani (536535835) - Aukcje internetowe Allegro Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 selenga bardzo ci dziękuję za allegro dla dziadka. trzymajmy kciuki za zozo!!!! Quote
muro Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 BARDZO DZIEKUJEMY ZA ALLEGRO:loveu: Quote
Ambra Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Muro mam dla dziadziusia Vetmedin, czy moge jutro podjechac jak bede wracac z bielska? tak kolo 14? Quote
muro Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 tak, generalnie to sie tu troszke zapuściłam na watku, przepraszam bardzo:oops: za vetmedin bardzo dziekujemy oczywiście:loveu: u nas po staremu , podniosę chociaż Quote
amikat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jak ma sie dziadunio? rzy tych zmianach ciśnienia i halnym musi mu dokuczć ból kości i sawów o serduchu nie wspomnę... Quote
Selenga Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kolejne "wypasione" allegro (full wyróżnienie) Zawrócony z ostatniej podróży - jeszcze wierzy (552515684) - Aukcje internetowe Allegro Quote
muro Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 :loveu:I ZNOWU DZIEKUJEMYZA ALLEGRO:loveu:, U DZIADKA BEZ ZMIAN:roll: WIEC SIE NIE ROZPISUJE, DZIĘKI ZE PAMIETACIE JESZCZE O NIM:razz: Quote
amikat Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Chcaiałabym zeby ktoś go pokochał i dał domek na dozywocie..... Chciałabym.... Quote
lena_zet Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 amikat napisał(a):Chcaiałabym zeby ktoś go pokochał i dał domek na dozywocie..... Chciałabym.... tylko czy ciotko-matka muro to by go wydała tak bez łez, walenia głową w ścianę i tryskającej krwi od uścisków?:eviltong: co tam muro, jak sie staruszek miewa?Wiesz, wyrzut mam jak nic, bo wcisnęłam ci dziadka i teraz masz o jedno miejsce mniej....:shake: Kochasz mnie jeszcze mimo to? Quote
muro Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 kocham, kocham, co mi innego pozostało:mad: u nas nie zaciekawie, bede dzis lub jutro lena dzownic do ciebie. bylismy dzis u weta z Miśkiem, przepraszam ze tak zadko tu zagladam, ale w domowym kieracie to i wysikac sie zapominam:p dreczy mnie dylemat Quote
Recommended Posts