Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiek od wczoraj czuje sie trochę gorzej, nie chce juz wychodzic na dwór prawie wcale:shake:, wymiotował, spi bez przerwy:-(jesli uda mi sie jutro to wybierzemy sie do weterynarza, zobaczymy co powie

Posted

:razz:i z weta dupa za przeproszeniem , nie uda mi sie dzis z nim jechac- to pewne, misiek ma wiecej tych złych dni niz dobrych niestety, na szczescie dzis bez wymiotów:cool1:

Posted

muro napisał(a):
:razz:i z weta dupa za przeproszeniem , nie uda mi sie dzis z nim jechac- to pewne, misiek ma wiecej tych złych dni niz dobrych niestety, na szczescie dzis bez wymiotów:cool1:

Podnoszę i życzę psiakowi dużo zdrowia!

Posted

no cóż, raz lepiej , raz gorzej, generalnie zbliżamy sie chyba do krainy wiecznych łowów małymi krokami........

moze w tym tyg uda mi sie na spokojnie pstryknąc mu pare fot to wstawię, po wpisach w tym watku smiem domyslac sie ze juz sie nie mozecie doczekac:cool3:

Posted

muro napisał(a):
no cóż, raz lepiej , raz gorzej, generalnie zbliżamy sie chyba do krainy wiecznych łowów małymi krokami........

moze w tym tyg uda mi sie na spokojnie pstryknąc mu pare fot to wstawię, po wpisach w tym watku smiem domyslac sie ze juz sie nie mozecie doczekac:cool3:

Ja jestem ciekawa ;) pozdrowienia dla miśka :)

• 2 weeks later...
Posted

tak, generalnie to sie tu troszke zapuściłam na watku, przepraszam bardzo:oops: za vetmedin bardzo dziekujemy oczywiście:loveu:

u nas po staremu , podniosę chociaż

• 3 weeks later...
Posted

amikat napisał(a):
Chcaiałabym zeby ktoś go pokochał i dał domek na dozywocie..... Chciałabym....

tylko czy ciotko-matka muro to by go wydała tak bez łez, walenia głową w ścianę i tryskającej krwi od uścisków?:eviltong:

co tam muro, jak sie staruszek miewa?Wiesz, wyrzut mam jak nic, bo wcisnęłam ci dziadka i teraz masz o jedno miejsce mniej....:shake:
Kochasz mnie jeszcze mimo to?

Posted

kocham, kocham, co mi innego pozostało:mad:

u nas nie zaciekawie, bede dzis lub jutro lena dzownic do ciebie.

bylismy dzis u weta z Miśkiem, przepraszam ze tak zadko tu zagladam, ale w domowym kieracie to i wysikac sie zapominam:p

dreczy mnie dylemat