Selenga Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 muro napisał(a): dreczy mnie dylemat to robić mu kolejne allegro??? poprzednie się skończyło... Quote
muro Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 mysle ze mozemy sie wstrzymac niestety, czas pokaze, ale znowu dziekuję za pamiec:loveu: Quote
Gosiapk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 muro napisał(a):...dreczy mnie dylemat Muro jaki dylemat Cię dręczy? Quote
Ambra Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dziadziuś biega już po niebieskich łąkach:-( Jego stan był już na tyle ciężki, że jedyna dla niego pomocą było ulżenie mu w męce. Muro postąpiła słusznie i wiem ile ją bólu ten krok kosztował. Przeżył wspaniały koniec życia pod troskilwą opieką, wsród kochajacych ludzi. ['] Quote
muro Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Misiek był u na strochę czasu i zdazylismy sie zżyc z nim, ale nie moglismy juz patrzec na jego ból i cierpienie, starosc strasznie dawała mu znac o sobie, owszem , moglismy czekac az którejs nocy sam odejdzie , ale wierzcie mi, w/g mnie byłoby to okrucienstwem wobec niego. :shake: krotko wierzylismy ze dom sie dla niego znajdzie i wiedzielismy ze bedzie prawdopodobnie z nami do konca. nie piałam juz dawno tu , bo w sumie nie wiedzialam co napisac,? ze psiak czuje sie żle , jęczy? po co? co by to wniosło:-( DZIEKUJEMY WSZYSTKIM KTORY TU ZAGLADALI I STARALI SIĘ POMOC, JAK I TYM KTORZY ROBILI TO POZA DOGOMANIA Quote
__Lara Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :-( biegaj sobie szczęśliwie tam piesku! Muro, dziękujemy za to co zrobiłaś dla niego pod koniec życia - przynajmniej był już nogą w niebie. Quote
Recommended Posts