ANETTTA Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 to jednym slowem staruszkowi dupa odzyła troche cio ????? Quote
muro Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 kanapą straszyc??? :cool3:jak na razie to sterroryzował juz kota i sabinę:evil_lol::diabloti: ambra przyjedz odwiedzic nas, dosypiemy ci do kawy vetmedinu i zamiast marudzic zaczniesz smigac jak 16-tka:cool3:- to dziala:crazyeye: miesiek vel zozo zaczyna ustawiac domek:evil_lol:, tylko ze szkoda ze nikt sie go nie boi, ale nie przeszakdza mu to, wreszcie sie zadomawia:cool3: Quote
muro Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ANETTTA napisał(a):to jednym slowem staruszkowi dupa odzyła troche cio ????? odzyła trochę, odzyła:evil_lol:, choc jak zasnie to i tak sprawdzamy czy oddycha;) sen to on ma...:p mam nadzieje ze ta poprawa to na dłużej:roll: Quote
ANETTTA Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 hyyyyyyym no to mu sie fuksło jednym słowem ..wyglada super Quote
Ambra Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 o !! jakie ładne zdjecie!! jaki ładny pies!! to jutrzejsza kawa odwołana:diabloti: Mycha zdrowiej i nie wypalaj nam naszej Muro!! Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 serce się kraje... widać, że mu lepiej, ze wyluzowany, ale jeszcze niepewny swego. tzn, źle napisałam, bo różnica jest ogromna. ale to taki smuteczek mały... Quote
jotka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A już niestety drugi podobny "przypadek" mamy na plecach:placz:. Amikat ma załozyć watek. Quote
muro Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 są dla niego lepsze i gorsze dni.... wczoraj miał gorszy wieczór i dzisiejszy ranek:shake: potem sie rozkrecił dopiero:roll: biedny, z takimi psami jest róznie, widzę to po nim, raz super aktywny a raz ledwie co chodzi i przesypia wiekszosc dnia... cóż starość nie radość................... dzis byli u nas znajomi, obcy dla Miśka... dał się głaskać- co w jego przypadku jest dużym sukcesem, ale patrzył niepewnie" co będzie?, cobędzie???" obserwował co się dzieje w domu- teraz śpi spokojnie, bo nikt go nie zbarał, spi przed tv jak zwykle, bo zapomniałam Wam powiedzieć ze Misiu to wielki fan TV jest:cool3: no normalnie telewizję oglada namietnie:p Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 tylko puszczaj mu jakies mądre programy, bo zgłupieje od biesiad i tańców na lodzie :evil_lol: zalinkujcie ten nowy watek, jak będzie. Quote
muro Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 no geberalnie to misiek raczej nie moze liczyc u na sna tego typu rozrywki:cool3: bo ich nie ogladamy,ale łyka generalnie wszystko, wiadomosci, filmy...:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jak zacznie komentowac sytuacje polityczna, to uciekajcie :evil_lol: Quote
amikat Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ciesze sie ze mu lepiej. Zaczynam sie obawiać a raczej czuję przez skórę, że to taka polityka" USYPIAMY STARE PSY - I TAK DOMU NE ZNAJDĄ!". Koszmar. Już drugi dziadek psi nam sie trafił. Wątek założę jak z pracy wrócę. Quote
muro Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 hm.... porowniując np kube ktory byłwczesniej u nas a misia- to szczerze musze powiedziec ze mimo ze oba te psy były mniej wiecej równolatkami, misiek jest w owiele gorszym stanie niz kuba. jesli mnie kltos by zapytał o zdanie to w niektorych przypadkach byłabym za uspieniem:-( sa psy stare a stare:shake: jesli milabym patrzec jak pies sie meczy i cierpi- to jestem za uspieniem, misiek czuje sie lepiej tylko dzieki lekom, a to ze jest slepy, naprawde, trzeba go widziec w pewnych sytuacjach, nie jest mu łatwo.......... co innego usypianie z wygodnictwa, zreszta , przypuszczam ze misiek, jak i ta cala reszta staruszkow , poprostu ludzie sie ich pozbywaja, nie mozna zgubic psa ktory porusza sie z szybkoscia zółwia:roll: hmmm., mam nadzieje ze rozumiecie co chciałam przekazac,jesli bede widziala ze misiek czje sie o wiele gorzej, to tez bede za uspieniem go, na razie, daj mu Boze jest lepiej niz było Quote
muro Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 :crazyeye:no wow!! bijemy rekordy popularnosci na DG, no ludziska, nie pchac sie tu tak, bo serwer zablokujecie!!!:diabloti: Quote
jotka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dużo tych psich bid jest, bardzo dużo. Nie wszędzie zdążę zajrzeć. A tu domków dla młodych zdrowych psów jak na lekarstwo:placz: Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 witam dziadunia. dziewczyny, jak on sie miewa? lepiej choć trochę? Quote
muro Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 poprawa zatrzymała sie na pewnym etapie i juz chyba wiecej nie powinnismy śmieć oczekiwać od niego:oops: Quote
lena_zet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 on ma jakieś ogłoszenia w ogóle?oprócz dogo oczywiście.... i jak się czuje?bez zmian czy gorzej? Quote
muro Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Starszy Misiu tez chce miec dom, ten ostatni (510760740) - Aukcje internetowe Allegro jesli macie jakies sugestie to czekam:razz: jesli wogole tu jeszcze ktos zaglada. jesli chodzi o jego stan, to sie nie zmienia, mozliwe ze wzrok sie pogarsza, takie mam czasem wrażenie Quote
Ambra Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jak dobrze ze mu sie trafiła taka dobra duszyczka jak Ty Muro! co jednak nie ulega watpliwosciom ze Dziadzio musi znalezc swoj kącik na ziemi na swe ostatnie lata, miesiace...dni! Quote
jotka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wstawiłam go na stronę Fundacji. Ludzie już ją oglądają, piszą, może jakaś dobra dusza się znajdzie. Myślę jednak, że trzeba szukać poprzez znajomych znajomych. Quote
Recommended Posts