Jump to content
Dogomania

3kg psiego dramatu!Wyrzucona w worku Pchełka-zamieszkała w Lyonie we Francji :) !

Recommended Posts

Posted

Podróz tak sobie, bo wszędzie rozkopy na drogach...
Rodzinka w porządku, nie wystraszyła się tej małej bestii, która gryzła i kąsała co popadło :evil_lol: Lola tak sie wystraszyła nowymi 3 ludźmi , którzy stali nad nią i a to chcieli głaskać, a to gadali a to coś tam jeszcze, że się zdenerwowała. Stwierdziła, że ona zostaje z Magdą i koniec :evil_lol: Nową panią ugryzła w ucho, mnie troche zarysowała po dłoni :diabloti:
No ale nic tam.
Trzęsła się ze strachu jak galareta, w ogóle jak wyszła od Saskii to bardzo posmutniała w samochodzie, zdarzył się też mały wypadek, na szczęscie na podłodze a nie na fotelu :p
Wziełam aparat ale z tego wszytskiego nie mam zdjęć z nową panią.
No i Lola ma problem, bo będzie sie musiała nauczyć francuskiego ;) bo nowy pani po polsku niestety nie mówi :razz:

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to ciekawie miałyście:cool3: Ta mała, nieśmiała Pchełka miałaby niby kąsać i gryźć? eee... niemożliwe:evil_lol:
Ale ważne, ze ma koniec był happy end i Pchełka/Lola już bezpieczna;)

Posted

Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie z Francji nasza Pchełka:cool1::p a raczej jej nowa mama- są w niej zakochani po uszy, śpi między nimi w łóżku, ma tysiąc piłeczek, misiów i gryzaków:evil_lol:
No i już warczała na sąsiadkę, która przyszła ją obejrzeć. Jest jeszcze trochę wystraszona ale chodzi za nową mamą krok w krok, więc na pewno będzie dobrze- bardzo się cieszę:p:p:p
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że Pchełka vel Lola ma tak wspaniałe nowe życie:loveu:
Jak mi moja Bianka pozwoli, wkleję potem fotki z ostatniego dnia u nas.