teresz10 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Rodzina z dziećmi z Lublina wzięła psa ze schroniska w Lublinie. W ogóle nie jamnikowatego. Więc dobrze że jedna bida ma dom, ale myślę cały czas o tym małym - widać że dobra z niego psinka. Quote
taxelina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cori poczekaj.. robie strone dla takich jamnisiowych psiakow jak Ty ktore szukaja domu... jestes ciagle w schronisku? nie ma Dt dla Ciebie? :( Quote
modliszka84 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no i co z tym wyróznionym allegro :roll: ? Quote
Cieplutkaa. Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Isadora miała zrobić wyróżnione allegro, tak? :oops: No czekamy... czekamy... Quote
Cieplutkaa. Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jestem już taka zła :angryy: Cori ma allegro praktycznie od czasu, kiedy pojawił się w schronisku. Po 3 dniach ma ponad 170 wejść, a pod koniec aukcji min. 2 obserwatorów. I CISZA!!! Cisza, bo nikt się nie kontaktuje. W chwili obecnej Cori ma 203 wejścia na allegro, a zostało jeszcze 6 dni! Kiedy w końcu ktoś go wypatrzy :shake: Quote
bico Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Justy$ka napisał(a):Jestem już taka zła :angryy: Cori ma allegro praktycznie od czasu, kiedy pojawił się w schronisku. Po 3 dniach ma ponad 170 wejść, a pod koniec aukcji min. 2 obserwatorów. I CISZA!!! Cisza, bo nikt się nie kontaktuje. W chwili obecnej Cori ma 203 wejścia na allegro, a zostało jeszcze 6 dni! Kiedy w końcu ktoś go wypatrzy :shake: Boże, kiedy w końcu zamiast Coriego tylko obserwować, ktoś go wreszcie pokocha i weźmie do dobrego domu????:-(:placz: Quote
Ola164 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A o9n jest taki cudowny pod każdym względem... Quote
kasia14 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Cori został przeniesione na boksy zewnętrzne! :( A u nas znowu zimno się zrobiło, śnieg pada.... Pilnie potrzebny nowy dom, chociaż DT, zanim Cori się rozchoruje!:shake: Quote
bico Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ten Cori mi spać nie daje...tak bardzo chcę żeby znalazł kochający dom:placz: Cori jest w Lublinie czy w Pabianicach? pogubiłam się:oops: Quote
jotpeg Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='kasia14']Cori został przeniesione na boksy zewnętrzne! :( A u nas znowu zimno się zrobiło, śnieg pada.... Pilnie potrzebny nowy dom, chociaż DT, zanim Cori się rozchoruje!:shake: boze, zaraz sie rozchoruje :-(:shake: znalazlam takie cos (moze...): http://www.dogomania.pl/forum/f86/chce-pomoc-nie-wiem-czy-mam-warunki-130431/ Quote
jotpeg Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 i jeszcze takie - napiszcie!: http://www.dogomania.pl/forum/f97/woj-swietokrzyskie-domek-z-ogrodkiem-dla-jamnika-129870/ Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Słuchajcie, a gdzie on przebywa bo ja również się pogubiłam. Łódź czy Pabianice ? :oops: :oops: Quote
modliszka84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Przebywa w Pabianicach, ale to 10 km od Łodzi. Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dziękuję :loveu: To ja go odniosę bo szkoda żeby się meczył tam na dworze :shake: Quote
bico Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 modliszka84 napisał(a):Przebywa w Pabianicach, ale to 10 km od Łodzi. a ja byłam "święcie" przekonana, że on jest w Lublinie:cool1::oops: już mi widocznie bije na dekiel:oops: może faktycznie te powyżej przytoczone oferty domów dla jamników są jakąś szansą dla Coriego:roll: Quote
taxelina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cori, jest latwiejsze adres do zapamietania na strone jamnicza Jamniki i mixy szukaja domow i jestes na jamniczym profilu na naszej klasie!! Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 super :loveu: teraz to on musi po prostu znaleźć domek :loveu: :loveu: :loveu: a ja byłam "święcie" przekonana, że on jest w Lublinie:cool1::oops: nie przejmuj się mnie się ubzdurało że Pabianice to gdzieś na drugim końcu Polski :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Żeby nikomu przykro nie było melduję posłusznie gdzie są ogłoszenia: adopcjepsow.org 4lapy.pl eoferty.pl adopcje.org.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl To na razie tylko tyle Quote
Madzik77 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jak by nie patrzeć to Pabianice nigdy na 2gim końcu nie są bo sa po środku :eviltong: Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Madzik, ale tłumacz głupiej, tak jak krowie na granicy :oops: :evil_lol: Quote
kasia14 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 CORI CZEKA !!! :( zimno, mokro, wieje.... a on zamiast do budy sie schowac to stoi jak tam ciamajda przy kratach i macha do każdego ogonkiem, piszczy.... niestety dzisiaj się nie załapał na spacer... :( Quote
Recommended Posts